Kızlar yattığımdan beri bebek sanki elleriule ayaklariyla ittiriyor gibi bir hareket yapiyor uyumak mumkun degil . Yeterli su ictim herhangi bie sikintim da yoktu kendimi de yormadım. Bu hareketi normal mi sanki gerdire gerdire cikacak biraz da acitiyor
Yok artık uyunmuyor malesef mümkün değil..1 saat olmuştur olmamıştır uyuduğum zaten dehşet ağrılarla.kalktım yataktan..her günümüz böylemi geçicek ben ilkinde böyle değildim hiç
Yok artık uyunmuyor malesef mümkün değil..1 saat olmuştur olmamıştır uyuduğum zaten dehşet ağrılarla.kalktım yataktan..her günümüz böylemi geçicek ben ilkinde böyle değildim hiç
Ben her gün bir saat uyuyorum gözlerimin altı çöktü inan.. 3 de dalmışım 4.04 de uyandım bir daha da sanmam ki uyuyayım Her yerim ağrıyor şuram diyemeyeceğim hangi birisini söyleyim her yerim işte :)
Ben her gün bir saat uyuyorum gözlerimin altı çöktü inan.. 3 de dalmışım 4.04 de uyandım bir daha da sanmam ki uyuyayım Her yerim ağrıyor şuram diyemeyeceğim hangi birisini söyleyim her yerim işte :)
Ben de genelde bir iki saat anca dalıyorum. Ne gece ne gündüz uyuyamıyorum. Hava zaten sıcak Herkes doğurmadan uyu, doğurumca uyuyamayacaksın diye moral bozucu konuşuyor üstelik. Daha doğurmadan başladı bizim uykusuz geceler. Eşim uyuyor diye adamdan çıkarıyorum artık sinirimi
Kızlar ben de dün kontrole gittim. 34+2, boy 44 cm kilo 2450 dedi. Ama hala kafa yukarıda, makat geliş. Dönse de içim rahatlasa ya hu Dönmezse mecbur sezeryan galiba
Ben de genelde bir iki saat anca dalıyorum. Ne gece ne gündüz uyuyamıyorum. Hava zaten sıcak Herkes doğurmadan uyu, doğurumca uyuyamayacaksın diye moral bozucu konuşuyor üstelik. Daha doğurmadan başladı bizim uykusuz geceler. Eşim uyuyor diye adamdan çıkarıyorum artık sinirimi
O da bana çok saçma geliyor uyku depolanan bişey degil ki herkeste aynı muhabbet şimdi uyu sonra uyuyamayacaksin bundan önceki versiyon da evlenince görürüm ben seni korkutmaları el kapısıymış adı. Her dönemin ayrı guzelligi var ben bekarligin da tadını çıkardım evliliğin de hamilelik de ayrı keyifli bence tabi uykusuz da kalıyoruz acı da çekiyoruz kilo da alıyoruz ama tadını çıkarmalı acısıyla tatlısıyla kim bilir tekrar yaşayabilir miyizi acaba
Nasıl oldun canım kahverengi akıntın geçti mi
Valla seninle başladık hiçbirimize Eylül iyi gelmedi
Bende uyuyamıyorum daldığım an kabuslar görüyorum ama ne olduğunu da hatırlamıyorum diş etlerim ağrıyor nasıl sıktıysam kendimi kendi inleme sesime uyanıyorum eşim kaldırıyor iyi misin diye
Kızlar ben de dün kontrole gittim. 34+2, boy 44 cm kilo 2450 dedi. Ama hala kafa yukarıda, makat geliş. Dönse de içim rahatlasa ya hu Dönmezse mecbur sezeryan galiba