2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bende kullanıyorum hatta sancı için başka ilaç daha kullanıyorum . En son dr a gittiğimde sordum , progestanı doğuma kadar kullanabilirsin dedi
Progestan kullanmak normal doğumu engeller bir şehir efsanesi o zaman. Ah ah bu efsaneler..

Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?

Canım Philips avent alabilirsin, herkes çok memnun. Çekiş gücü çok orantılı Bebiş nasıl? Sen toparlandın mı biraz

ayağa kalktığım an oluyor ayağa kalkmam da tuvalet , yemek

Canım Philips avent alabilirsin, herkes çok memnun. Çekiş gücü çok orantılı❤ Bebiş nasıl? Sen toparlandın mı biraz
Tamam canım bakıcam onada teşekkür ederim Benim ağrıların var biraz canım bebişte küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş şuanlık iyi inşAllah hep iyi olur

Tamam canım bakıcam onada teşekkür ederim ❤ Benim ağrıların var biraz canım bebişte küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş şuanlık iyi inşAllah hep iyi olur
Medela markada memnunlar .tekrardan acil şifalar.

Progestan kullanmak normal doğumu engeller bir şehir efsanesi o zaman. Ah ah bu efsaneler..
Benim yengem spiral varken hamile kaldı çok zorlu bir hamilelik geçirdi uzun süre progestanın iğnesini kullandı ve normal doğurdu.. Onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bu sefer ki doğumum diğerlerinden daha zordu dedi bana

Bende ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim, bu seferki biraz zorlu geçiyor.. İlkinde 8 aylıktım dip köşe temizlik yaptım bunda evi süpüremiyorum
az kaldı sıkın dişinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hm spiralden de olabilir ya da hiçbiri ile alakası da olmayabilir. Doğumdan doğuma fark oluyormuş ya. Ben hiç kasılma veya açılma olmaz diye korkmuştum. Gerçi bi sabah içmeyi unuttum hemen mahvetti kasılmalar arttı bi anda. Demek ki etkisi en fazla 1 gün sürüyor hormon takviyesi olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…