Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
Nasıl oldun canım kahverengi akıntın geçti mi
Valla seninle başladık hiçbirimize Eylül iyi gelmedi
Bende uyuyamıyorum daldığım an kabuslar görüyorum ama ne olduğunu da hatırlamıyorum diş etlerim ağrıyor nasıl sıktıysam kendimi kendi inleme sesime uyanıyorum eşim kaldırıyor iyi misin diye
Kızlar ne oluyor bize dün bende vajinamda batma sanki çocuk zorluyor çıkacak gibi bir his vardı ne yatabildim ne kalkabildim ahh uhh la uyudum eşimde karnın düşmüş gibi diyor
Tamam canım bakıcam onada teşekkür ederim Benim ağrıların var biraz canım bebişte küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş şuanlık iyi inşAllah hep iyi olur
Tamam canım bakıcam onada teşekkür ederim ❤ Benim ağrıların var biraz canım bebişte küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş şuanlık iyi inşAllah hep iyi olur
Benim yengem spiral varken hamile kaldı çok zorlu bir hamilelik geçirdi uzun süre progestanın iğnesini kullandı ve normal doğurdu.. Onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bu sefer ki doğumum diğerlerinden daha zordu dedi bana
Bende ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim, bu seferki biraz zorlu geçiyor.. İlkinde 8 aylıktım dip köşe temizlik yaptım bunda evi süpüremiyorum
az kaldı sıkın dişinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Benim yengem spiral varken hamile kaldı çok zorlu bir hamilelik geçirdi uzun süre progestanın iğnesini kullandı ve normal doğurdu.. Onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bu sefer ki doğumum diğerlerinden daha zordu dedi bana
Hm spiralden de olabilir ya da hiçbiri ile alakası da olmayabilir. Doğumdan doğuma fark oluyormuş ya. Ben hiç kasılma veya açılma olmaz diye korkmuştum. Gerçi bi sabah içmeyi unuttum hemen mahvetti kasılmalar arttı bi anda. Demek ki etkisi en fazla 1 gün sürüyor hormon takviyesi olarak.