2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sabahtan beri adet sancım var şiddeti hep aynı azıcık ama ilk defa oluyo böyle uzun süreli sancı. Burda okuyup okuyup birbirimizden mi etkileniyoruz nedir ya hepimizde bisey cıkmaya basladı

Kızlar sabahtan beri adet sancım var şiddeti hep aynı azıcık ama ilk defa oluyo böyle uzun süreli sancı. Burda okuyup okuyup birbirimizden mi etkileniyoruz nedir ya hepimizde bisey cıkmaya basladı

bugün sancısı olmayan birkaç kişi var sanırım genelimizde sancı , ağrı , rahatsızlık Var

Toz olanların 350 grlıkları var ben onlardan aldım.

bugün sancısı olmayan birkaç kişi var sanırım genelimizde sancı , ağrı , rahatsızlık Var
Cnm bugün kontrolde dr a şişti ayaklarım midem kötü bayılacak gibi oluyorum diyorum cok sicak çok normal diyor.Ne ara soğuyacak bu havalar.

Var canim ben carrfure da gormustum en azindan kullanmasakta insan uzulmez kucuk sise zaten koca paket kutu mamaya o kadar para vermeye gerek yok ihtiyac olursa gene alinir sonrasinda ama ilk etapta isimizi gorur
Aynen aslında bulursam bende alayım bi tane bundan

Ay bende şuan bir saattir adet sancısı gibi çekiyorum

Bu nedir? Yarın sabah tekrar doktora gidicem korkuyorum ilki sezeryan olduğu için sancıyı ayıramıyorum ama dün akşamdan beri felaket durumdayım. Heralde bütün grubumuz üstüste doğuracak

Bu nedir? Yarın sabah tekrar doktora gidicem korkuyorum ilki sezeryan olduğu için sancıyı ayıramıyorum ama dün akşamdan beri felaket durumdayım. Heralde bütün grubumuz üstüste doğuracak
Ay nolur biraz daha dursunlar ben normaldir diye düşünmeye calısıyorum şiddetlenirse mecbur gidicem ama bildiğiniz adet gbi sancı cekiyorum 20 saattir

Ay nolur biraz daha dursunlar ben normaldir diye düşünmeye calısıyorum şiddetlenirse mecbur gidicem ama bildiğiniz adet gbi sancı cekiyorum 20 saattir
Bende öyle diyorum daha çok erken... kaçıncı haftandasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…