- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Hem daha kolayHahah ama o da etkili değil mi zatenbenimkinde de onu deme performansı var kesin oraya gider konu Doktor söyledikten sonra sordu anlattım biraz da ffff
Masaj her zaman iyidir kim kime yapyosa yapsın
Şaka bi yana biyolojik yapıyla alâkalı bence canım her türlü masajı yapsak da vücudumuza ve bebeğin yapısına göre belirlenecek nasıl olacağı. Ama kesiyi azalttığına dair araştırmalar yapılmış etkiliymiş
Depend çok rahat oluyor. İlk gebeliğimde iyi ki almışım dediğim şeylerden biriydi. Ay kaydı gitti pişik yaptı kızardım derdi vs yok.kizlar size bir sey danisicam sizce hasta bezi mi daha iyi olur depend mi evde hasta bezi vardi depend almadim o yuzden ama her anneden depend tavsiyesi duyuyorum sizce alayim mi
Canım kalkanı kullanınca göğüs pedi lazım oluyormu? Ben lazım olmaz diye almadım acaba alsammı?Canım nacizhane tavsiyem olucak emzirme ile ilgili.ilk oğlumda sütüm hiç yoktu emzirme danışmanına gitmiştik elhamdülillah 1 yaşına kadar emzirdim oğlumu.
Kesinlikle günlük tut sütün gelsede gelmesede 2 saatte bir sağma yap
Örneğin saat 12 de sağ göğsü 15 dk sağ
Sol göğsü 15 dk sağ
Sonra enerji verecek birşeyler ye iç
Kuru meyveler kuruyemiş bazı bitki çayları rezene gibi araştır onları
Gelmesede korkma düzenli sağma sütü getirecek
Göğüs ucu için eğer pompayı düzgün yerleştirirsen yara olmaz korkma
Göğüs kahverengi kısmı tam ortaya gelecek bebektede tam kahverengi kısmı ağzına sığdırıcaz inşallah o zaman yara olmaz
Diğer önerim kesinlikle avent göğüs kalkanı kullanman
Kalkan dışardan komik görünüyor ama zaten dışarı çıkmıyoruz çokda umrumda değildi doğrusu nasıl göründüğü
Kalkan göğüs uçlarının hava almasını sağlıyor ve yara oluşmuyor
Sakin ve sabırlı davran
Sağma yaparken 15 dk gözlerini kapat bebeğini düşün onu kokladığını düşün hisset
Emin ol işe yarar Allahın izniyle
evladında hisseder seni rahatlar orda annesi
Sen harika bir annesin bunu hiç unutma evladını çol güzel büyüttün karnında canından can kattın şimdide sabrı öğreneceksiniz
Kendini yetersiz hissetme sakın modun düşmesin
Güzel günler sizi bekliyor
Sevgiler
Aldım canım Philipsinkini sağollansinoh alabilirsin. ya da bulunduğun yerde varsa hastane tipi kiralayabilirsin.
Emzik önermiyorlar ilk bir ay ama sonra da alışmayınca almıyorlar. Hemen yeni doğan bebeğe de vermek mantıklı gelmiyor. Onu emse seni emmeye gücü kalmayacak gibi bence.Kızlar hastane çantası listesinde hep görüyorum da emziği doğunca hemen kullanılıyor mugötürmeyi düşünmüyordum ama her listede görünce sorayım dedim. bir de deneyimli anneler bende beşiğin yanında tek kişilik boyutta montesori yatak da var daha erken farkındayım babaannesi yaptırdı ikna edemedim ama kullanırım onu da arada bebekle yatarım diye düşünüyorum yatağını da aldık geldi de nevresim takımı markası soracağım size bir de baktığım kadarıyla artık çocuk nevresim olarak geçtiği için genelde karakterli takımlar karacahome dam baktım onun da modellerini beğenemedim belki çocuklar için bilmediğim marka vardır
Birincide çatlamadıysan bunda da çatlamazsın bence ablam da ilkinde yağlar falan sürdü baktı çatlamadı bunda saldı birşey kullanmadı çatlamadı daKızlar çatlaklar kaçıncı haftalarda oluşmaya başlıyor. İlk gebeliğimden hiç çatlağım yok ama o zaman bundan 10 kilo kadar zayıftım ve He eğin düzenli günde iki kere zeytinyağıyla ovuyorduk. Bu ikincide herşeyi saldık. Göbiş en son ne zaman yap gördü bilmiyorum. Haftada bir bile aklıma gelmiyor diyebilirim. Kilo da çok olunca ne duruma geleceğim merak ediyorum.
Ben taç'ın nevresimlerini beğeniyorum oda genellikle lisanslı oluyor ama lisanssız olanları da var,Kızlar hastane çantası listesinde hep görüyorum da emziği doğunca hemen kullanılıyor mugötürmeyi düşünmüyordum ama her listede görünce sorayım dedim. bir de deneyimli anneler bende beşiğin yanında tek kişilik boyutta montesori yatak da var daha erken farkındayım babaannesi yaptırdı ikna edemedim ama kullanırım onu da arada bebekle yatarım diye düşünüyorum yatağını da aldık geldi de nevresim takımı markası soracağım size bir de baktığım kadarıyla artık çocuk nevresim olarak geçtiği için genelde karakterli takımlar karacahome dam baktım onun da modellerini beğenemedim belki çocuklar için bilmediğim marka vardır
Canım arkadaşım bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim çok motive ettin beniCanım nacizhane tavsiyem olucak emzirme ile ilgili.ilk oğlumda sütüm hiç yoktu emzirme danışmanına gitmiştik elhamdülillah 1 yaşına kadar emzirdim oğlumu.
Kesinlikle günlük tut sütün gelsede gelmesede 2 saatte bir sağma yap
Örneğin saat 12 de sağ göğsü 15 dk sağ
Sol göğsü 15 dk sağ
Sonra enerji verecek birşeyler ye iç
Kuru meyveler kuruyemiş bazı bitki çayları rezene gibi araştır onları
Gelmesede korkma düzenli sağma sütü getirecek
Göğüs ucu için eğer pompayı düzgün yerleştirirsen yara olmaz korkma
Göğüs kahverengi kısmı tam ortaya gelecek bebektede tam kahverengi kısmı ağzına sığdırıcaz inşallah o zaman yara olmaz
Diğer önerim kesinlikle avent göğüs kalkanı kullanman
Kalkan dışardan komik görünüyor ama zaten dışarı çıkmıyoruz çokda umrumda değildi doğrusu nasıl göründüğü
Kalkan göğüs uçlarının hava almasını sağlıyor ve yara oluşmuyor
Sakin ve sabırlı davran
Sağma yaparken 15 dk gözlerini kapat bebeğini düşün onu kokladığını düşün hisset
Emin ol işe yarar Allahın izniyle
evladında hisseder seni rahatlar orda annesi
Sen harika bir annesin bunu hiç unutma evladını çol güzel büyüttün karnında canından can kattın şimdide sabrı öğreneceksiniz
Kendini yetersiz hissetme sakın modun düşmesin
Güzel günler sizi bekliyor
Sevgiler
Alezi yataş alacağım nevresime de bakayım O zamanEmzik önermiyorlar ilk bir ay ama sonra da alışmayınca almıyorlar. Hemen yeni doğan bebeğe de vermek mantıklı gelmiyor. Onu emse seni emmeye gücü kalmayacak gibi bence.
Benim bebek nevresim takımlarım ilk bebeğimden kaldı yataştan almıştım. Onlarca kez yıkandılar yenisinden ayırt edilmiyorlar. Bunda hiç almadım. Bir takım da özdilekten var ama yataşınkiler çok çok önde kalite olarak. Yumuşaklığı herşeyi bambaşka.
İnşaşlah öyle olur ama emin değilim. Çünkü ergenlikten kalan çatlakların var popo ile bacak birleşen yerde ve belimin sağ ve solunda aslında çatlamaya müsaitim galiba.Birincide çatlamadıysan bunda da çatlamazsın bence ablam da ilkinde yağlar falan sürdü baktı çatlamadı bunda saldı birşey kullanmadı çatlamadı dainşallah sende de öyle olur
KesinlikleHem daha kolay
Tek elsik yağ onuda sürdünmü tam oldu
Benimde bir önceki hamileliğimde basen ve göbek yanlarda çatlak oluştu göbeğimde hiç yok şimdi yine olmadı inşallah olmaz diye dua ediyorum..İnşaşlah öyle olur ama emin değilim. Çünkü ergenlikten kalan çatlakların var popo ile bacak birleşen yerde ve belimin sağ ve solunda aslında çatlamaya müsaitim galiba.
valla canim o kadar hafta bir aey olmadi 35 haftada birazcik catladi 17 haftadan beri duzenli bakiyordumdaKızlar çatlaklar kaçıncı haftalarda oluşmaya başlıyor. İlk gebeliğimden hiç çatlağım yok ama o zaman bundan 10 kilo kadar zayıftım ve He eğin düzenli günde iki kere zeytinyağıyla ovuyorduk. Bu ikincide herşeyi saldık. Göbiş en son ne zaman yap gördü bilmiyorum. Haftada bir bile aklıma gelmiyor diyebilirim. Kilo da çok olunca ne duruma geleceğim merak ediyorum.
Ben depend aldım bi tane denedim baktım nasıl bişey acaba diye bence süper bişekizlar size bir sey danisicam sizce hasta bezi mi daha iyi olur depend mi evde hasta bezi vardi depend almadim o yuzden ama her anneden depend tavsiyesi duyuyorum sizce alayim mi
Ağız yaraları genelde C vitamini eksikliğinden olur meyve ile aran nasıl?Kızlar bu boğaz ağrısı beni tüm gebeliğim boyunca mahvetti. Aylardır hem boğazım ağrıyor hem ağzımın içi yara oluyor. Çok büyük yaralar değil minik beyaz noktalar halinde ama çok can yakıyor ve sıkıcı. Böyle olduğu dönemlerde ateşim de 1-2 derece yükseliyor. Normalde 35-36 civarı olan ateşim 37,5 civarına çıkıyor. KBB doktoruna gitmek de istemiyorum bu zamanda maskesiz ağzımızın içine bakacaklar vs bir sürü şey. Kendi doktorum da sadece tantum Verde sprey veriyor. Elma sirkesi nerdeyse devamlı kullanıyorum böyle olunca ama pek işe yaramıyor. Ada çayı çok iyi geliyormuş gargara olarak. Ama gebelikte sıkıntı çok. Gargara yapmak bile sıkıntı olur mu acaba. Yutmasak yani. Ya da var mı bildiğiniz zararsız yöntem.
Benim e bebek in baby plus tı oğlumda kullandığım. Yine aynısından alıcamda şuan stokta yokmuş . Nereye gitsem çantama koyup yanımda götürüyodumKızlar geçen netten termometre baktım çok fazla seçenek var karar verip alamadım siz hangi marka aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?