2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hem daha kolay
Tek elsik yağ onuda sürdünmü tam oldu

kizlar size bir sey danisicam sizce hasta bezi mi daha iyi olur depend mi evde hasta bezi vardi depend almadim o yuzden ama her anneden depend tavsiyesi duyuyorum sizce alayim mi
Depend çok rahat oluyor. İlk gebeliğimde iyi ki almışım dediğim şeylerden biriydi. Ay kaydı gitti pişik yaptı kızardım derdi vs yok.

Canım kalkanı kullanınca göğüs pedi lazım oluyormu? Ben lazım olmaz diye almadım acaba alsammı?

Kızlar hastane çantası listesinde hep görüyorum da emziği doğunca hemen kullanılıyor mu götürmeyi düşünmüyordum ama her listede görünce sorayım dedim. bir de deneyimli anneler bende beşiğin yanında tek kişilik boyutta montesori yatak da var daha erken farkındayım babaannesi yaptırdı ikna edemedim ama kullanırım onu da arada bebekle yatarım diye düşünüyorum yatağını da aldık geldi de nevresim takımı markası soracağım size bir de baktığım kadarıyla artık çocuk nevresim olarak geçtiği için genelde karakterli takımlar karacahome dam baktım onun da modellerini beğenemedim belki çocuklar için bilmediğim marka vardır

Kızlar çatlaklar kaçıncı haftalarda oluşmaya başlıyor. İlk gebeliğimden hiç çatlağım yok ama o zaman bundan 10 kilo kadar zayıftım ve He eğin düzenli günde iki kere zeytinyağıyla ovuyorduk. Bu ikincide herşeyi saldık. Göbiş en son ne zaman yap gördü bilmiyorum. Haftada bir bile aklıma gelmiyor diyebilirim. Kilo da çok olunca ne duruma geleceğim merak ediyorum.

Emzik önermiyorlar ilk bir ay ama sonra da alışmayınca almıyorlar. Hemen yeni doğan bebeğe de vermek mantıklı gelmiyor. Onu emse seni emmeye gücü kalmayacak gibi bence.
Benim bebek nevresim takımlarım ilk bebeğimden kaldı yataştan almıştım. Onlarca kez yıkandılar yenisinden ayırt edilmiyorlar. Bunda hiç almadım. Bir takım da özdilekten var ama yataşınkiler çok çok önde kalite olarak. Yumuşaklığı herşeyi bambaşka.

Birincide çatlamadıysan bunda da çatlamazsın bence ablam da ilkinde yağlar falan sürdü baktı çatlamadı bunda saldı birşey kullanmadı çatlamadı da inşallah sende de öyle olur

Ben taç'ın nevresimlerini beğeniyorum oda genellikle lisanslı oluyor ama lisanssız olanları da var,
Birde english home lcw home' a bak ordada var..

Canım arkadaşım bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim çok motive ettin beni Philips makinasını aldık Kalkanıda aldım sütüm olurda kullanmak nasip olur dediklerini uyguluycam canım güzel günler görmek nasip olur bizede

Alezi yataş alacağım nevresime de bakayım O zaman
şu süreç nedeniyle götüresim yok benim de emziği ilk günden memeyi ancak almaz mi diye düşünüyorum ben de yine de sorayım dedim

Kızlar bu boğaz ağrısı beni tüm gebeliğim boyunca mahvetti. Aylardır hem boğazım ağrıyor hem ağzımın içi yara oluyor. Çok büyük yaralar değil minik beyaz noktalar halinde ama çok can yakıyor ve sıkıcı. Böyle olduğu dönemlerde ateşim de 1-2 derece yükseliyor. Normalde 35-36 civarı olan ateşim 37,5 civarına çıkıyor. KBB doktoruna gitmek de istemiyorum bu zamanda maskesiz ağzımızın içine bakacaklar vs bir sürü şey. Kendi doktorum da sadece tantum Verde sprey veriyor. Elma sirkesi nerdeyse devamlı kullanıyorum böyle olunca ama pek işe yaramıyor. Ada çayı çok iyi geliyormuş gargara olarak. Ama gebelikte sıkıntı çok. Gargara yapmak bile sıkıntı olur mu acaba. Yutmasak yani. Ya da var mı bildiğiniz zararsız yöntem.

Birincide çatlamadıysan bunda da çatlamazsın bence ablam da ilkinde yağlar falan sürdü baktı çatlamadı bunda saldı birşey kullanmadı çatlamadı da inşallah sende de öyle olur
İnşaşlah öyle olur ama emin değilim. Çünkü ergenlikten kalan çatlakların var popo ile bacak birleşen yerde ve belimin sağ ve solunda aslında çatlamaya müsaitim galiba.

İnşaşlah öyle olur ama emin değilim. Çünkü ergenlikten kalan çatlakların var popo ile bacak birleşen yerde ve belimin sağ ve solunda aslında çatlamaya müsaitim galiba.
Benimde bir önceki hamileliğimde basen ve göbek yanlarda çatlak oluştu göbeğimde hiç yok şimdi yine olmadı inşallah olmaz diye dua ediyorum..

valla canim o kadar hafta bir aey olmadi 35 haftada birazcik catladi 17 haftadan beri duzenli bakiyordumda

kizlar size bir sey danisicam sizce hasta bezi mi daha iyi olur depend mi evde hasta bezi vardi depend almadim o yuzden ama her anneden depend tavsiyesi duyuyorum sizce alayim mi
Ben depend aldım bi tane denedim baktım nasıl bişey acaba diye bence süper bişe kürtaj olduğumda hasta bezi kullanmıştım sürekli kayyodu yatağa bulaşır diye düzeltmek zorunda kalıyodum. Benim de evde kürtajdan kalma hasta bezi var onları da alcam yanıma bulunsun diye ama dependi kesinlikle tavsiye ediyorum çok kullanışlı bişey bence

Ağız yaraları genelde C vitamini eksikliğinden olur meyve ile aran nasıl?
Sirke işe yaramadıysa karbonatlı suyla gargara yapsan Bir de
Adaçayı karbonhidrat değil sonuçta sindirimi ağızda başlamıyor ama emilim eser miktarda olur belki sen yine de temkinli ol ilk karbonatı dene bakalım

Kızlar geçen netten termometre baktım çok fazla seçenek var karar verip alamadım siz hangi marka aldınız?
Benim e bebek in baby plus tı oğlumda kullandığım. Yine aynısından alıcamda şuan stokta yokmuş . Nereye gitsem çantama koyup yanımda götürüyodum bebek bakımındaki en iyi yol göstericim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…