2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canim öndeydi en son ve sekerim vardi senindemi kontrol pazartesi hayirli haberler alalim insallah
Aynen canim benimde pazartesi biraz streste yaptim bu sefer ya cok kila aldiysa arayi actiysa diye insallah herseyleri normal cikar bu ara bi de diyetide bozdum gibi korkuyorum biraz

Nasıl ya
Niye ya
Galiba sizininki çok nazlı olacak
Sorma doktor artık karnıma şiddet uyguladı, 1 saat şekerim olduğu halde çikolata yiyip yürüttü asla yüzünü göstermedi, ayağını ve popsunu ne biliyorum ama yüzünün tasviri bile yok zihnimde inşllah aklı fikri yerinde, eli yüzü düzgün bebeklerimiz olur

Aynen canım kesinlikle..insanın günu gününe uymuyor nerde kaldı yıllar
Bende ilk hamileliğimde 25 tim şimdi 31 olucam birde daha düşünürmüsün diyorlar ben 31 de böyleysem daha ileriyi düşünemiyorum..
yok bacım yeter daha canına yazık değilmi ne düşüncen Allah saglik versin 3 tane evladın olcak ..dunyaya sadece cocuk dogurup buyutmeye gelmiyoz valla..her cocuk birseyler alıp goturuyor insandan

kizlar size bir sey danisicam sizce hasta bezi mi daha iyi olur depend mi evde hasta bezi vardi depend almadim o yuzden ama her anneden depend tavsiyesi duyuyorum sizce alayim mi

kizlar size bir sey danisicam sizce hasta bezi mi daha iyi olur depend mi evde hasta bezi vardi depend almadim o yuzden ama her anneden depend tavsiyesi duyuyorum sizce alayim mi

depend te hasta bezi gibi değil mi ne farkları var ? Elinde varsa bence boşuna alma , ben iki doğumumda da hiç depend fln kullanmamıştım hastanede kalın ped vermişlerdi evde de orkid gece ile idare etmiştim

Allah bunları bana bağışlasın yeter, eşim bazen yaparız falan diyor da hiç ciddiye bile almıyorum.. Bu zamanda çocuk büyütmek hiç kolay değil, okulu var, işi gücü var, Allah kısmet ederse büyüdüklerinde her birinin evi olması için çabalıyoruz..
Bana daha düşünürmüsün diyenler gibi doğur büyüsün olmuyor anne, baba görevlerini yerine getirmemiz lazım..

depend te hasta bezi gibi değil mi ne farkları var ? Elinde varsa bence boşuna alma , ben iki doğumumda da hiç depend fln kullanmamıştım hastanede kalın ped vermişlerdi evde de orkid gece ile idare etmiştim
biri bez gibi baglaniyir biri ic camasiri gibi giyiliyir sanirim

Kızlar geçen netten termometre baktım çok fazla seçenek var karar verip alamadım siz hangi marka aldınız?

Kızlar geçen netten termometre baktım çok fazla seçenek var karar verip alamadım siz hangi marka aldınız?
Ben yorumlara bakarak bunu aldım mıknatısı var şimdilik buzdolabına taktım aynı zamanda ayak var arkadan açılan koyabiliyorsun zemin üzerine nem oranını da gösteriyor

Eklentiler

• 9F62492B-02B0-463C-99F9-167B8416D633.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 21
Bizim doğum sonrası 20, 21 derece olacak sanırım bende hem kısa kollu body hem uzun kollu aldım tam tahmin ettiğim gibi..
Çok güzel anlatılmış bu tabloda

seninkilerde erkek , benim büyük kasımda doğdu diğeri Ağustos ikisinide çok giydiremedim . Çünkü terlemekten , sıcaktan uyuyamıyorlardı bu defa bu da Eylül mü olur ekim mi ara mevsim yine giydirilmez

Tamam canım sağol

Canım nacizhane tavsiyem olucak emzirme ile ilgili.ilk oğlumda sütüm hiç yoktu emzirme danışmanına gitmiştik elhamdülillah 1 yaşına kadar emzirdim oğlumu.
Kesinlikle günlük tut sütün gelsede gelmesede 2 saatte bir sağma yap
Örneğin saat 12 de sağ göğsü 15 dk sağ
Sol göğsü 15 dk sağ
Sonra enerji verecek birşeyler ye iç
Kuru meyveler kuruyemiş bazı bitki çayları rezene gibi araştır onları
Gelmesede korkma düzenli sağma sütü getirecek
Göğüs ucu için eğer pompayı düzgün yerleştirirsen yara olmaz korkma
Göğüs kahverengi kısmı tam ortaya gelecek bebektede tam kahverengi kısmı ağzına sığdırıcaz inşallah o zaman yara olmaz
Diğer önerim kesinlikle avent göğüs kalkanı kullanman
Kalkan dışardan komik görünüyor ama zaten dışarı çıkmıyoruz çokda umrumda değildi doğrusu nasıl göründüğü
Kalkan göğüs uçlarının hava almasını sağlıyor ve yara oluşmuyor
Sakin ve sabırlı davran
Sağma yaparken 15 dk gözlerini kapat bebeğini düşün onu kokladığını düşün hisset
Emin ol işe yarar Allahın izniyle
evladında hisseder seni rahatlar orda annesi
Sen harika bir annesin bunu hiç unutma evladını çol güzel büyüttün karnında canından can kattın şimdide sabrı öğreneceksiniz
Kendini yetersiz hissetme sakın modun düşmesin
Güzel günler sizi bekliyor
Sevgiler

Bizimki sezeryan Allah'tan
ben bunu yap desem dur başka birşey yapayım o daha etkili olur der
Hahah ama o da etkili değil mi zaten benimkinde de onu deme performansı var kesin oraya gider konu Doktor söyledikten sonra sordu anlattım biraz da ffff
Bahsettiğiniz masajla kurtulabilcek miyiz emin miyiz ? Hayir yani haftada 3 - 4 bu donemde skıntı gibi :) Kim kime masaj yapacakti kafam karisti
Masaj her zaman iyidir kim kime yapyosa yapsın
Şaka bi yana biyolojik yapıyla alâkalı bence canım her türlü masajı yapsak da vücudumuza ve bebeğin yapısına göre belirlenecek nasıl olacağı. Ama kesiyi azalttığına dair araştırmalar yapılmış etkiliymiş

Ben yorumlara bakarak bunu aldım mıknatısı var şimdilik buzdolabına taktım aynı zamanda ayak var arkadan açılan koyabiliyorsun zemin üzerine nem oranını da gösteriyor
güzelmiş bu bebde bakayım canım fiyatı da uygundu sanırım.. Teşekkür ederim tatlım
seninkilerde erkek , benim büyük kasımda doğdu diğeri Ağustos ikisinide çok giydiremedim . Çünkü terlemekten , sıcaktan uyuyamıyorlardı bu defa bu da Eylül mü olur ekim mi ara mevsim yine giydirilmez
eğer bana ve oğluma çekseler sıcağı hiç sevmezler babaya çekseler sıcağı severler babamız yazın bile üşür
ebebekte 20-30 liralıklar gayet iş görüyor . Gerçi güncel fiyatları nedir bilmiyorum wewell vs tarzı markalardan olanlar
onada bir bakayım teşekkür ederim canım

Öylemi canım ya inşAllah bizimkide sağ salim atlatır gelişimini tamamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…