2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
mommm canım arkadasım 37de 1800gr dogurdu 5gün küvezde kaldı bebek 2300gr olunca küvezden cıktı hem anne aütü hem mama verdiler birden hızlı kilo almıs karnımızda almazlar saglıklı elleri ayakları düzgün ya buna şükür

Niye kız loş ortamda güzel kokan yağlarla perine masajı sexy olur
Canim biz o isleri birakali 8 ay oldu hamileligi ogrendigimiz gunden beri hic yapmadik ilk 3 ay yasakti sonrada ne ben nede esim istedi korktuk sexy olsa ne olcak daha 2 3 daha yok bide loş ışık asla yaptirmam gormeden karanlikt daha iyi

Masallah canim tosuncuk mu seninki de eylül annesi olcan yani birkacgun daha durup ekim olaydın ya az kalmis canim

Sağlıkla gelsin kuzucuk

Masallah canim tosuncuk mu seninki de eylül annesi olcan yani birkacgun daha durup ekim olaydın ya az kalmis canim
Ya geçen hafta 2600 dü 1 haftada 300 gr almış gözüküyor ben hiç güvenmiyorum bu usg ye .kızım 2000 oğlum 2.750 doğdu bu ikisinide geçniş gözüküyor ama ben doğurmadan inanamıycan galiba

Çok şükür canım normal o zaman korkuyo insan bazen benimde pazartesi randevum nst girdin mi

lansinoh alabilirsin. ya da bulunduğun yerde varsa hastane tipi kiralayabilirsin.

Ya kızlar iç çamaşırım çok ıslanıyor ter mi sızıntı mı anlayamıyorum. Akıntım da arttı son günlerde. Bu sızıntıysa eğer tabi umarım değildir nasıl anlarım bilginiz var mı?

Bana yasak gelmedi önceki tempoda devam taa ki bu son aylara kadar artık göbüş zorluyor karanlık sonrası için güzel loş ışık sadece masaj

Benim doktorun lekelenme aralıklı sancı sertleşip yumru olma gibi uyarıları arasında dizine kadar ıslanma da vardı yani öyle sızıntı ben de uzun zamandır var ama yine için rahatlasın bir daniş doktora ben tecrübeli değilim duyduğumu söyledim yanlışlık olmasın

Çok şükür canım normal o zaman korkuyo insan bazen benimde pazartesi randevum nst girdin mi
Yok canım çok gerekli görmüyorum rahim ağzı kapalı yalancı sancılardır o yaşadıkların. Ciddi sancılar olsaydı geçmezdi ve gitgide artardı ve dayanamazdın dedi. Sen bilirsin deyince ben de 2 hafta sonra gidince girerim inşAllah dedim

18iyle 29u arası ne kdar cok fark var ya nasıl bi celişkidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…