2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim 2 hafta sonra bakacak senin catiya bakana kadar gelebilir gercekten aslinda sona da birakilmamali cti muayenesi sanki zaten 37de gelmeye basliyor cogu bebekler hayirlisi bakalim az vakitler kaldi sariyor artik korkular
Doğru diyorsun aslında bakalım ne olacak inşallah sağlıklı doğumlar gorururuz sıkıntı olmaz Bebeğim kafa çevresi 9.4 cm görünüyor 10 cm kadar normal doğum olur dedi doktor bekleyelim şimdilik dedi
Masallahh ya ne guzel buyumus kilo almiss. Hic korkma zaten bebis gelmek istedikten sonra her turlu kendini ittirir cikar agrilarin normal oldugunu duymak benide rahtlatti cok saol
Tosbik tam tosbik Ay ne bileyim ki korktum bayağı.
Kanala inince daha da çok hissedersin dedi ağrıları.

Maşallah canım allah nazarlardan korusun
Senin de inşallah Doğumdan sonra yanında olacaklar bir taneyi taşımak zor iki tane Allah yardımcın olsun Sağlıcakla gelsinler
Bu arada bitirdin mi eksikleri

Gözün Aydın ne güzel haberler almışsın canım maşallah paşalara..şimdiden 4 kilo taşıyorsun karnında sana da maşallah valla

Maşallah canım allah nazarlardan korusun
Senin de inşallah Doğumdan sonra yanında olacaklar bir taneyi taşımak zor iki tane Allah yardımcın olsun Sağlıcakla gelsinler
Bu arada bitirdin mi eksikleri
Teşekkür ederim canım doktorum da son haftalarda seni zorlarlar dedi ben razıyım hocam onlar iyi olsun da sıkarım dişimi desim
Eksiklerim bitti çok şükür yıkanıp ütülenmeyi bekliyorlar önümüzdeki hafta da temizlik yaptıracağım inşallah..
Eksiklerim bitti ama iş açtım başıma oğlumun yatağı arabalı çok büyük onu çıkarıp yeni yatak alıcam ona, beşikleri de çocuk odasına koymaya karar verdim şimdi birde onlarla uğraşacağım..

Bebeginiz doğum pozisyonunu alacak sekile hangi haftada girdi hatırlıyor musunuz? Ben de normal doğum çok istiyorum şu an makat pozisyonunda hala.

Degil mi ben de öyle okudim ama hemsire 30 dk da bir 10 kere hareket etsin dedi cok fazla diye düşünmüştüm
Hemsire biraz abartmis sanki benim bebegim.o kadar hareketli olmasina ragmen 1 saatten fazla hareket etmedigi oluyor onlar da uyuyorlar yani

Ah duramıyorsun anne yanı beşikte almıştın dimi sen onları taşımıyorsun değil mi yoksa senin de taşınman gerekebilir odaya
Aynı odada olmalarının diğer sıkıntısı da abiyi sürekli uyandırmazlar mi

Degil mi ben de öyle okudim ama hemsire 30 dk da bir 10 kere hareket etsin dedi cok fazla diye düşünmüştüm
Yok artık yarım saatte 10 kere olur mu yahu günde 10-15 yarım saatte o kadar hareket ederlerse bizim halimiz ne olur

Yok canım park yatak aldım kurulmamış daha.. bende diyorum durmuyorum ben mutlaka bir iş çıkaracam başıma
Biraz büyüyene kadar abi babası ile yatsın ben çocuk odasında yatacağım yatak odasında olsak eşim de uyuyamayacak bebekler ağlayınca oturma odasına geçmek zorunda kalıcaz onun için bize ayrı oda lazım

Gözün Aydın ne güzel haberler almışsın canım maşallah paşalara..şimdiden 4 kilo taşıyorsun karnında sana da maşallah valla
Teşekkür ederim canım
Hamile kaldığımdan beri Allahtan bebeklerimin sağlıklı olmasını, bana taşıma gücü vermesini ve vaktinde gelmelerini diliyorum Allah dualarımı kabul etti

Merhaba arkadaşlar, kapı süsü bakıyordum bunu çok beğendim sizce nasıl?
Bende sordum bunu fiyatı cok fazla verdiler bide bebek işi değil de sanki eve dekor alıyomus gibi hissettim aynı sayfaya sormustum bende ama güzel begendm de kapı süsü için 425 TL cok bence olmadıgından değil ama cok param olsada vermem heralde ama senn konsepte uygundu sanırım bende yorumları okuyunca hatırladım yakısır yani odaya

Son düzenleme:
Ay iyi bari o zaman artık bekleyeceğiz.
Gecen Bi ablam diyodu bana da bacaklarının ortasında aşağı incekmiş gibi hissediyormuaun diye senn hissettiğini sordu yani bende henüz öle bsy yok kanala inmediğinden ama sennki cok bekletmeyevek seni ne güzel 37yide doldurduk sayılır 1 haftamız kaldı zaten artık kilosu ne olmus peki

Ay bunu görmemişim benim catima da bagli degil mi? Ama çok dikiş olursa çok korkuyorum ya Bir de vajinusmus kıyısından dönen biriyim ben o masajı nasıl yapcam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…