- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Doğru diyorsun aslında bakalım ne olacak inşallah sağlıklı doğumlar gorururuz sıkıntı olmazBenim 2 hafta sonra bakacak senin catiya bakana kadar gelebilir gercekten aslinda sona da birakilmamali cti muayenesi sanki zaten 37de gelmeye basliyor cogu bebekler hayirlisi bakalim az vakitler kaldi sariyor artik korkular
Tosbik tam tosbikMasallahh ya ne guzel buyumus kilo almiss. Hic korkma zaten bebis gelmek istedikten sonra her turlu kendini ittirir cikaragrilarin normal oldugunu duymak benide rahtlatti cok saol
Maşallah canım allah nazarlardan korusunBizde kontrolden geldik
Çok şükür bebiklerim iyi
doktor alttan muayene etti rahim ağzı kapalı, her ihtimale karşı erken doğumu önlemek için Progestan hap verdi fitil olarak kullan dedi..
bebeklerin ikisi de yan dönmüşler soldaki başı aşağıda yan durmuş sağdaki başı yukarda yan durmuş şimdiden yan gelip yatıyor tembeller
Nst ye de girdim kalp atışları normal bir sıkıntı yok..
Biri 2000 diğeri 1900 grm olmuş gayet iyi dedi beslenme sırrını bize de ver napıyorsunda bukadar iyi gidiyor dedivalla hocam ekstra birşey yok, normalde de ev yemeklerini seviyorum bol meyve ekstra çerez ve ilaçlarımı düzenli alıyorum dedim.. Doktorum çok kibar bunun için bana teşekkür etti
Birde doktorum bugün bir tane ikiz doğurtmuş 37. Hafta ve ikiside annemizin yanında dedihocam darısı benim başıma inşallah dedim, eşime anlattım gözleri doldu birde ikisi de erkekmiş
Ay iyi bari o zaman artık bekleyeceğiz.Benimki de 38 de bakarım dedi geç olması daha iyi muayene sonrası kanama vs olabiliyor o da ayrı stres yaratıyor çatı muayenesine takılma doğum öncesi de yapabilir
Gözün Aydın ne güzel haberler almışsın canım maşallah paşalara..şimdiden 4 kilo taşıyorsun karnında sana da maşallah vallaBizde kontrolden geldik
Çok şükür bebiklerim iyi
doktor alttan muayene etti rahim ağzı kapalı, her ihtimale karşı erken doğumu önlemek için Progestan hap verdi fitil olarak kullan dedi..
bebeklerin ikisi de yan dönmüşler soldaki başı aşağıda yan durmuş sağdaki başı yukarda yan durmuş şimdiden yan gelip yatıyor tembeller
Nst ye de girdim kalp atışları normal bir sıkıntı yok..
Biri 2000 diğeri 1900 grm olmuş gayet iyi dedi beslenme sırrını bize de ver napıyorsunda bukadar iyi gidiyor dedivalla hocam ekstra birşey yok, normalde de ev yemeklerini seviyorum bol meyve ekstra çerez ve ilaçlarımı düzenli alıyorum dedim.. Doktorum çok kibar bunun için bana teşekkür etti
Birde doktorum bugün bir tane ikiz doğurtmuş 37. Hafta ve ikiside annemizin yanında dedihocam darısı benim başıma inşallah dedim, eşime anlattım gözleri doldu birde ikisi de erkekmiş
Teşekkür ederim canım doktorum da son haftalarda seni zorlarlar dedi ben razıyım hocam onlar iyi olsun da sıkarım dişimi desimMaşallah canım allah nazarlardan korusun
Senin de inşallah Doğumdan sonra yanında olacaklar bir taneyi taşımak zor iki tane Allah yardımcın olsun Sağlıcakla gelsinler
Bu arada bitirdin mi eksikleri
Açıklık yok çok şükür 35 in içindeyim canim ben de anlamadım bizimkiler eylul bebekleri olmak istiyor anlaşılanVar mı peki açıklık şimdi kaçıncı haftadasın Ekim bebeleri neden hızla çıkma derdinde yaiçerinin keyfini çıkarsınlar az daha
Degil mi ben de öyle okudim ama hemsire 30 dk da bir 10 kere hareket etsin dedi cok fazla diye düşünmüştümBugun bana doktor az hissedersen say dedi günde en az 10/15 kere hissetmen lazım dedi
Bebeginiz doğum pozisyonunu alacak sekile hangi haftada girdi hatırlıyor musunuz? Ben de normal doğum çok istiyorum şu an makat pozisyonunda hala.Kızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. @Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil.Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.
Hemsire biraz abartmis sanki benim bebegim.o kadar hareketli olmasina ragmen 1 saatten fazla hareket etmedigi oluyor onlar da uyuyorlar yaniDegil mi ben de öyle okudim ama hemsire 30 dk da bir 10 kere hareket etsin dedi cok fazla diye düşünmüştüm
Benim 30.hafta kkntrolumde donmus gozuktuBebeginiz doğum pozisyonunu alacak sekile hangi haftada girdi hatırlıyor musunuz? Ben de normal doğum çok istiyorum şu an makat pozisyonunda hala.
Ah duramıyorsunTeşekkür ederim canım doktorum da son haftalarda seni zorlarlar dedi ben razıyım hocam onlar iyi olsun da sıkarım dişimi desim
Eksiklerim bitti çok şükür yıkanıp ütülenmeyi bekliyorlar önümüzdeki hafta da temizlik yaptıracağım inşallah..
Eksiklerim bitti ama iş açtım başıma oğlumun yatağı arabalı çok büyük onu çıkarıp yeni yatak alıcam ona, beşikleri de çocuk odasına koymaya karar verdim şimdi birde onlarla uğraşacağım..
Yok artık yarım saatte 10 kere olur mu yahu günde 10-15 yarım saatte o kadar hareket ederlerse bizim halimiz ne olurDegil mi ben de öyle okudim ama hemsire 30 dk da bir 10 kere hareket etsin dedi cok fazla diye düşünmüştüm
Yok canım park yatak aldım kurulmamış daha.. bende diyorum durmuyorum ben mutlaka bir iş çıkaracam başımaAh duramıyorsunanne yanı beşikte almıştın dimi sen onları taşımıyorsun değil mi yoksa senin de taşınman gerekebilir odaya
Aynı odada olmalarının diğer sıkıntısı da abiyi sürekli uyandırmazlar mi
Teşekkür ederim canımGözün Aydın ne güzel haberler almışsın canım maşallah paşalara..şimdiden 4 kilo taşıyorsun karnında sana da maşallah valla
Bende sordum bunu fiyatı cok fazla verdiler bide bebek işi değil de sanki eve dekor alıyomus gibi hissettim aynı sayfaya sormustum bende ama güzel begendm de kapı süsü için 425 TL cok benceMerhaba arkadaşlar, kapı süsü bakıyordum bunu çok beğendim sizce nasıl?
Gecen Bi ablam diyodu bana da bacaklarının ortasında aşağı incekmiş gibi hissediyormuaun diye senn hissettiğini sordu yani bende henüz öle bsy yok kanala inmediğinden ama sennki cok bekletmeyevek seni ne güzel 37yide doldurduk sayılır 1 haftamız kaldı zaten artık kilosu ne olmus pekiAy iyi bari o zaman artık bekleyeceğiz.
Ay bunu görmemişimÇatı da kafa yapısıyla uyumlu olursa neden doğurmayasın geçen @Kemankolik perine masajı paylaşmıştı onu da yapabilirsek kesi yırtık açısından önlem almış oluruz biz elimizden geleni yapalım da onlar nasıl isterse öyle gelsinler yinebenim kontrol önümüzdeki hafta per 36 da perine masajı hurma merdiven olayını Başlayayım mi diye sorcam bakalım sağlıkla gelsinler
HİÇ bilmiyorum canım korkudan beynim durdu soramadım hiç bişey ama uzanırken hep soluna uzan diye uyardıCok gecmis olsun canim niye öyle olmus ki acaba allah korusun bebislerimizi
Amin amin canım ya doktor şuan doğarsa yoğun bakıma alabiliniz felan deyine çok korktumbence farkedildiği için sevin❤haftanda gayet iyi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sadece Doğum yapacağa dediler ücret sordum o arada kaynadı ama sanırım ücret yok dedilerRefakatci ve dogum yapacaklara mı ben bugün soracaktım yine unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?