2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mrb kızlar çıktım kontrolden masallah hersey yolunda dedi suyu falanda iyi dedi nstde sanci cikmadi bebisim 49 cm 2650 grm olmus basketci kızın olacak dedi doktorum cok sukur hersey yolunda ama halen 2 haftaya yakin önde gidiyor böyle giderse sezaryan olursun riske atmaya gerek yok dedi 10 gün sonra tekrar kontrole cagirdi

Evet zaten progestani bırakırım cuma gününe kalmadan sonra artık telaş korku heyecan Herkeste olmuyor o ağrı o zaman ben de oldu bayağı işte bebeğim de biraz iri olunca demek ko Kilosu 2972 gr olmuş düz 3 diyorum ben doktor 3 üzeri doğar dedi.

Bebeginiz doğum pozisyonunu alacak sekile hangi haftada girdi hatırlıyor musunuz? Ben de normal doğum çok istiyorum şu an makat pozisyonunda hala.
28 haftada baş aşağı dönmüştü benim. Ama benim rahim kalp şeklinde yavrumun yeri dar o yüzden hemen dönmüş olabilir. Son ana kadar belli olmaz bence makat geliş olması.

Gözün aydın canım bu gidişle 4'ü geçecek senin kız maşallah diyelim nazar değmesin
Bizi de 15 gün sonra çağırdı ondan sonra haftada 1'e düşecek kontrol aralığımız..

Benim 2 hafta sonra bakacak senin catiya bakana kadar gelebilir gercekten aslinda sona da birakilmamali cti muayenesi sanki zaten 37de gelmeye basliyor cogu bebekler hayirlisi bakalim az vakitler kaldi sariyor artik korkular
ayy heycanlaniyorum bu cati muayenesi olayinda benimde pazartesi gunu bir yandan o gun gelsin istiyorum bir yandan da korkuyorum baya baya yaklastik

Hepinizde mesajlarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Kendimi yanlız hissettirmediniz.

Ben yurtdışındayım istediğiniz zaman başka doktora gidemiyorsunuz ve burada ebeler bakıyor. Sıkıntı görmedikçe sadece 20.haftada ultrasona alıyorlar orda bir şey çıkmamıştı.

Bana buradaki arkadaşların dediği "bunlar doğum işini biliyor hepimiz burda yaptık rahat ol onlar seni takip ediyor." Zaten ilki sezaryen ama bu normal olacak nasipse burda sıkıntı yapmıyorlar.
Haftaya bir daha bakalım dedi ebe yoksa iki haftada bir. Eğer düşme devam ederse ultrasona gireceğim.

Benim beslenmem de pek iyi değil sanırım. Az yiyorum az da kilo aldım. İlkinde 14 almıştım şu an 7 aldım.
Yememe içmeme çok dikkat edeceğim gidene kadar Allah yardımcın olsun sağlık versin ikimize de

ayy heycanlaniyorum bu cati muayenesi olayinda benimde pazartesi gunu bir yandan o gun gelsin istiyorum bir yandan da korkuyorum baya baya yaklastik
Çatı muayenesinde bişey yok korkmayın. Az biraz yokluyor iç kısmı ne kadar açılır diye eliyle. 3-5 sn sürüyor. Öyle acıyan bişey değil ki benim canım çok tatlıdır

Ay bunu görmemişim benim catima da bagli degil mi? Ama çok dikiş olursa çok korkuyorum ya Bir de vajinusmus kıyısından dönen biriyim ben o masajı nasıl yapcam ki
Senin catıya da bağlı tabi çatı bebek kafa yapısı bakılıyor senin çatı bebeğin kafası
Nasıl yaparım diye bende düşünmüyor değilim ama yapmaya çalışcam doktora sorduktan sonra

canim pekmez tahin kasar peyniri yumurta ceviz bunlari yedim ben gecen kontrolde baya kilo almisti etkiledi diye dusunuyorum kilosunu yediklerim

Çatı muayenesinde bişey yok korkmayın. Az biraz yokluyor iç kısmı ne kadar açılır diye eliyle. 3-5 sn sürüyor. Öyle acıyan bişey değil ki benim canım çok tatlıdır
sagol canim yani dusunuyorum aslinda cok can yakmamasi gerekir sonicta bu cocuklar nasil oldu yani diyorum haftaya gorcem bakalim :)

Senin catıya da bağlı tabi çatı bebek kafa yapısı bakılıyor senin çatı bebeğin kafası
Nasıl yaparım diye bende düşünmüyor değilim ama yapmaya çalışcam doktora sorduktan sonra
benim bebisin kafa bir hafta onde bende korkmuyor degilim bu durumdan

Maşallah cnm evet kilosu önde gidiyor inş öle devam eder

Merhaba hanımlar Nasılsınız ?
Bi süredir gruba bakamıyordum ama oturdum tek tek yorumları okudum doğum yapan arkadaşın gözü aydın güzelce büyütmek nasip olur inşAllah. Ağrı çekenler çok varmış bende özellikle gece uyurken vajina kemiklerimin ağrımasından başka hiç bi ağrım şikayetim yok bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim oğlum hiç doğma gayreti içerisine girmiyor galiba Buda beni endişelendiriyor suni sancıyla doğum yapmak istemiyorum çok korkutuyor
Hiç bi belirti ağrı yokken birden doğum olur mu ki ? Ben 37.haftadan sonra normal doğsun istiyorum açıkcası

Gözün aydın canım bu gidişle 4'ü geçecek senin kız maşallah diyelim nazar değmesin
Bizi de 15 gün sonra çağırdı ondan sonra haftada 1'e düşecek kontrol aralığımız..
Sagol canim 4e yakın dogar dedi ama büyük ihtimal sezaryan olursun dedi keske normal doğurabilsem 10 gun dedi ama bizede senin ikiz ya canim seninki haftalik olmasi lazim

Merhaba, ben de yurt disindayim. Bugün kontrolden çıktım hatta bebek makat pozisyonunda dedi. Eğer dönmezse kendi elleriyle döndürmeye calisacakmis ebeler. O da ise yaramazsa sezeryan olur dedi. Bir sinirlerim bozuldu açıkçası Türkiye'de elle pozisyon değiştirme dönemi annemler zamanında kaldı. Artık risk almıyorlar. Acaba bebekleri doğum pozisyonuna dönen arkadaslarin kaçıncı haftada döndü? Ben de umutla bekliyorum donsun

Daha 32. Haftadasın canım döner merak etme benim bir bebeğim bir önceki kontrolde doğum pozisyonundaydı şimdi yine ters dönmüş 37,38 haftaya kadar da dönüyorlar..

Döndürüyorlar elleriyle diye biliyorum. Yani yapabiliyorlar. Olmazsa mecbur sezaryen olur tabi.
İnstagram'da Naya İlknur Çimen var bazı tırnağa uygulanan akapunktur ile dönderiyorar bebekleri. Siz yapabiliyorsunuz yani ona gitmeye gerek yok. Telaş etmeyin döner inşallah. Bi ona da sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…