Bende yürümeye calisiyorum kendimi cok zorlamadan belim agriyor aslinda ultrasonada cok inanmıyorum gecen arkadasa 4 kilo üstü demis sezaryana aldilar normal doguramazsin diye bebis 3300 grm doğdu bu kadar yanilma payimi olur doktoru bile sasirdiAramizda 1 gun varmis canim ben 33+2yim :) benimki 2 gun onde bakalim bidaha ne olur bilmiyorum epey degisken bu kilolar ben hergun yuruyus yapiyorum o cok onemli bak simdi havalar da serinler rahatla yururuz yeterki iyi hissedelim kendimizi
Evet canim kontroller ayni gidiyor bizim bana iri bebek gidi duruyor boyle giderse riske atmaya gerek yok sezaryan olursun dedi dedigim gibi ultrason ölçümlerine cok güvenmiyorum farkli farkli çıkıyorKız biz hep aynı gidiyoruz kontrole hep ölçümlerimizde aynı çıkıyorAramızda da bir gün var ama benim doktor bu sefer iyi dedi bikaç gün önde sadece dedi normal dogum icin hareketler falanda gösterdi hic sezaryen demedi uzunmuş sadece boyu
Sagol canim aslında benim şekerim var şekere dikkat ediyorum ona gore beslenmeye çalışıyorum günlük yumurta peynir ceviz süt kahvaltım aralarda meyve yiyorum yaninda süt yada yogurt sekeri dengelemek icin hergun olmasa bile 2 günde bir et yiyorum kesinlikle muz hergün tuketiyorum kasarda kilo aldiriyormis ama ben cok yemedim aklima geldikçeA Aysira46 maşallah bebişine canım gözün aydın♥ benim ilk oğlum da küçük oldu, bu bebek de biraz küçük gidiyor. Özel bir beslenme programın var mı neler yiyorsun bir günde mesela? Çentik vs sorunu yok ama ben biraz önden gitsin istiyorum bebiş. Zayıf doğan bebek çok zor oluyor
Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
Aynen canim saglikli olsunlarda cok önemli degil bunlarda banada demistidoktorum protein agirlikli beslenirsen sen kilo almazsin bebegin alır demistiöncelikle maşallaharamızda 10 gün var ama kilosu ve boyu tam olarak oğlumla aynı şu an oğlumun göbek çapının tam haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ama bu hafta özellikle protein ağırlıklı beslenmemi istedi. Boyu uzun olduğu için mi göbek çapının da bir tık önde olmasını istiyor ben de onu anlamadım. Ay sağlıkla tamamlasak da bu süreci hayırlısıyla
Kontrol ettir canim onu suyun azalmasin bende oyle cok ıslaklık olmuyor bazen akıntı oluyor o kadarKızlar ya çamaşırı sürekli ıslak olan var mıbu aralar hep ıslaklık oluyor bende
Aman daha doğmasn canim beklesin zamanını enazindan 38 kadar bekler insallah daha besigi odasi bile gelmedi hazırlıklar bitmedi cok is varhay maşallah boyuna posuna..şimdiden hazır valla doğuma senin kız
Riske atmaya hic gerek yok canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahHaklisin aslinda ama yasim 40 ilk bebek birde tansiyon var doktorlarda pek tavsiye etmedi benim icin isime de geldi acikcasi zaten korkuyorum:)
Bende yememek icin zor tutuyorum yine mide yanmasi var uykum hiç yok yine duzeni kaçtı uykunun...Cnm sen şu anda çalışıyor musun?Uyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Cuma günü kontrolüm var gittiğimde sorucam inşallah , bu arada kızlar benim artık iyice karnımın içi acıyor resmen sizde de var mı bu durumKontrol ettir canim onu suyun azalmasin bende oyle cok ıslaklık olmuyor bazen akıntı oluyor o kadar
Karnim aciyor benimde geriliyor iyice... Bazen gazda etkili oluyor.Cuma günü kontrolüm var gittiğimde sorucam inşallah , bu arada kızlar benim artık iyice karnımın içi acıyor resmen sizde de var mı bu durum
Merhaba canım benimki şu. Ben 150 ye almıştım fiyatı artmış birazMerhabaKemankolik telsiziniz hangi marka model ben aldım fakat kameraydı ve memnun kalmadım telsiz tarzı almak istiyorum
Öyle tabiki. Yani en basiti hazırın içinde ne var ne yok bilmiyoruz diğeri de ondan daha tehlikeli olabilir pastorize olmadığı için. İnan ki şu zamanda hangisi daha temiz hangisi daha iyi bilemiyoruz maalesefYok ben de arada hazır yedim ama hep kendim köy sütüyle mayaladım pastörize olmayan ürünleri tüketmeyin diyolar ama ben köy sütüyle yapılanın hazır yogurttan daha iyi oldugunu düşünüyorum
Teşekkürler canımmGüle güle kullan canım ben duruma göre bakıcam gerekirse alıcam..
Uyuyamayanlar kulübü +1Uyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
ben tahin pekmezin kilo aldirdigini dusunuyorum onu yedigim hafta baya farketmisti cunkuA Aysira46 maşallah bebişine canım gözün aydınbenim ilk oğlum da küçük oldu, bu bebek de biraz küçük gidiyor. Özel bir beslenme programın var mı neler yiyorsun bir günde mesela? Çentik vs sorunu yok ama ben biraz önden gitsin istiyorum bebiş. Zayıf doğan bebek çok zor oluyor
Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
yalniz olmadigimi bilmekUyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
lavaboya kalkma isi uyku kaciriyor su saatte kadar kac kere kalktim bilmiyorumUyuyamayanlar kulübü +1
4 te kalktım lavabo, bebek haraketi, kaşıntı, mide yanması derken yalan oldu yine uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?