2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğum pozisyonuna gireli çok oldu, baş aşağı olması o değil mi? Dün de aşağı indiği için ağrım çok oluyor dedi. Aşağı indi derken kanala girmek oluyor diye yorumladım. Nereye indi ki bu bebiş Bacak arası bölgemde yoğun bir ağrı var zaten nasıl desem her adımda bile kemiklerin ciddi baskı biniyor.
Nefes darlığı ondan mi haha ben de dedim panik oluyorum herhalde ondan oluyor bir süredir yoktu çünkü. Gereksiz yere stres oluyorum diye gerdim kendimi. Ama yine de çarşamba giderim büyük ihtimalle erkenden çatıya bakılsın diye.
Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
Bence protein çok iyi aldırıyor. Ben ne zaman çok yoğun et tükeysem o hafta alıyor başını gidiyor. Ki normalde çok sevmem et de ama canım çok çekti bu gebelikte. ondan mi bilmem ufaklık tontik oldu.

Ben de 1 saat aralıklarla uyandım hep. Midem yanıyo diye yudum yudum su içtim sonucu böyle oldu. Napcağımızı şaşırdık içmesem olmuyo içsem mesane razı değil
Kaçırdım seni 40 dk önce buradaymışsın. Ben de 40 dk önce uyuyabilirsin mermaid diye zorladım kendimi. Uyuyamayinca geldim ama seni kaçırmışım.

Evet canim kontroller ayni gidiyor bizim bana iri bebek gidi duruyor boyle giderse riske atmaya gerek yok sezaryan olursun dedi dedigim gibi ultrason ölçümlerine cok güvenmiyorum farkli farkli çıkıyor
Aynen +\- farkediyormuş ama boyları hayli uzun geldi doktorada bizimki erkek, senin kızda uzun benim kardeşim 54cm doğmuş hastane çıkışları olur mu o zaman

Benim genel olarak damak tadımdanmi dolayi sanırım hamilelikle.ilgisi yok normal hayatımda da protein ağırlıkli besleniyorum ..tam bir etoburum meyve fazla yiyorum bu ara bahcemizde incirlerimiz.oldu her gün yedim Allah affetsin inciri görünce bile gözlerim sulanır okadar duygulanırım düşün ne kadar sevdiğimi
Uyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Ben de bu saatte kalktim sanki mesaim başlıycak birazdan kahvaltı yapıyorum 06:36 saat..Allah hakkaten sonumuzu hayreylesin ..şükürki az kaldı :)

yok şekerim öyle olmuyor kanala girip orayı daha da sevebiliyor benim ilkini 42 de zorla çıkardık kanaldan

Kaçırdım seni 40 dk önce buradaymışsın. Ben de 40 dk önce uyuyabilirsin mermaid diye zorladım kendimi. Uyuyamayinca geldim ama seni kaçırmışım.
Yaa sen de gelseydin keşke parti yapardık hunimizi takıp Baktım kimse yok gittim uyumaya çalıştım ben de ama bak gene burdayım sen de 42 dk önce burdaymışın ağda meselesini okumuşun en son. Du ben de bakayım neymiş şu mesele

Son düzenleme:

ayyy incir deme bana bende çok severim hemde öyle böyle değil sizin bahçe ne taraftaydı

Uyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Her gece uyaniyorum mide yanmasindan gun icinde yedikledim hepsi bogazimda sanki 1 bardak soğuksüt icmeden yatmiyorum gecelik süt mesayim var

günaydın hanımlarr

2 gündür iyi uyuyorum. sadece eşim işe giderken uyanıyorumbuna da şükür diyelim.
3günlük trendyol kampanyasında güzel indirimler var. eksik kalan şeyleriniz varsa bakın isterseniz.

Aynen +\- farkediyormuş ama boyları hayli uzun geldi doktorada bizimki erkek, senin kızda uzun benim kardeşim 54cm doğmuş hastane çıkışları olur mu o zaman
Evet canim masallah boylari uzun olcak suan 49 cm olmus minnosum doguma kadar o kadar olur diye umuyorumda insallah hasta çıkışları olur ben aldim arkadaslarim kardeslerim almis hepsi 0-3 ay oldu olmazsa giymeden kalacak

masallah canim sen erken basliyosun mesaiye incir aslinda cok faydalıymış kime sorsam günlük 1 incir diyor en iyisini yapmisin sen incir ve etoburluga devam et doktorum protein agirlikli beslenirsen sen almazsin bebis kilo alir demisti ben 10 kilo aldim bu zamana kadar sen kac aldin canim

Uyumaya çalışınca hepten gidiyor uyku
Huni takicaz cidden bu uyku sorunundan hastane çantama huni koyayım ben bir de
Evet kız ağda işini dert ettim gece gece. Ağda yapamıyorum bikini bölgesine göbekten dolayı. Her zaman gittiğim agdaciya da gitmek istemiyorum artık hastalıktan dolayı ne olur ne olmaz. Tuy dökücü krem ile eşime aldırdım ama haftaya kadar yine çıkar herhalde

Fark gercekten cok 1 kilo nerdeyse cihazimi eskidir nedor bu kadar yanilmis bilemedim en kesin kiloyu dogurunca ogrenicez galiba bakalim bizimkilere kac denip kac dogacaklar gorecegiz az kaldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…