- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Ben de 1 saat aralıklarla uyandım hep. Midem yanıyo diye yudum yudum su içtim sonucu böyle oldu. Napcağımızı şaşırdık içmesem olmuyo içsem mesane razı değillavaboya kalkma isi uyku kaciriyor su saatte kadar kac kere kalktim bilmiyorum
Doğum pozisyonuna gireli çok oldu, baş aşağı olması o değil mi? Dün de aşağı indiği için ağrım çok oluyor dedi. Aşağı indi derken kanala girmek oluyor diye yorumladım. Nereye indi ki bu bebişEğer doktoru doğru anladıysan yani doğum pozisyonu alması ve kanala girmesi aynı şeyler değil.kanala girmesi
15 güne kadar bebek gelebilir demek.daha uzarmı bilmiyorum normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.
Ama zaten haftan çok iyi ölçümlere göre öndede gidiyor.nefes darlığı bendede var panikten değilde artık sonlara geldik ağırlıktan diye düşünüyorum.Haftada 1 kontrolün nasılsa stres olma baktın ağrın sızın fazla cuma gitmessinde çarşamba gidersin artık.
Bence protein çok iyi aldırıyor. Ben ne zaman çok yoğun et tükeysem o hafta alıyor başını gidiyor. Ki normalde çok sevmem et de ama canım çok çekti bu gebelikte. ondan mi bilmem ufaklık tontik oldu.Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
Kaçırdım seni 40 dk önce buradaymışsın. Ben de 40 dk önce uyuyabilirsin mermaid diye zorladım kendimi. Uyuyamayinca geldim ama seni kaçırmışım.Ben de 1 saat aralıklarla uyandım hep. Midem yanıyo diye yudum yudum su içtim sonucu böyle oldu. Napcağımızı şaşırdık içmesem olmuyo içsem mesane razı değil
badem diyorlar canim mide yanmasina denedin mi hicBen de 1 saat aralıklarla uyandım hep. Midem yanıyo diye yudum yudum su içtim sonucu böyle oldu. Napcağımızı şaşırdık içmesem olmuyo içsem mesane razı değil
Aynen +\- farkediyormuş ama boyları hayli uzun geldi doktorada bizimki erkek, senin kızda uzun benim kardeşim 54cm doğmuş hastane çıkışları olur mu o zamanEvet canim kontroller ayni gidiyor bizim bana iri bebek gidi duruyor boyle giderse riske atmaya gerek yok sezaryan olursun dedi dedigim gibi ultrason ölçümlerine cok güvenmiyorum farkli farkli çıkıyor
Teşekkür ederim canım bakayim bi denemiş miydin senMerhaba canım benimki şu. Ben 150 ye almıştım fiyatı artmış biraz
Eki Görüntüle 2686952
Benim genel olarak damak tadımdanmi dolayi sanırım hamilelikle.ilgisi yok normal hayatımda da protein ağırlıkli besleniyorum ..tam bir etoburumA Aysira46 maşallah bebişine canım gözün aydınbenim ilk oğlum da küçük oldu, bu bebek de biraz küçük gidiyor. Özel bir beslenme programın var mı neler yiyorsun bir günde mesela? Çentik vs sorunu yok ama ben biraz önden gitsin istiyorum bebiş. Zayıf doğan bebek çok zor oluyor
Genel olarak sorayım okuyan kızlara, tükettiğiniz ve bebişin büyüdüğünü farkettiğiniz yiyecekler neler?
Ben de bu saatte kalktim sanki mesaim başlıycak birazdan kahvaltı yapıyorum 06:36 saat..Allah hakkaten sonumuzu hayreylesin ..şükürki az kaldı :)Uyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Eğer doktoru doğru anladıysan yani doğum pozisyonu alması ve kanala girmesi aynı şeyler değil.kanala girmesi
15 güne kadar bebek gelebilir demek.daha uzarmı bilmiyorum normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.
Ama zaten haftan çok iyi ölçümlere göre öndede gidiyor.nefes darlığı bendede var panikten değilde artık sonlara geldik ağırlıktan diye düşünüyorum.Haftada 1 kontrolün nasılsa stres olma baktın ağrın sızın fazla cuma gitmessinde çarşamba gidersin artık.
Yaa sen de gelseydin keşke parti yapardık hunimizi takıpKaçırdım seni 40 dk önce buradaymışsın. Ben de 40 dk önce uyuyabilirsin mermaid diye zorladım kendimi. Uyuyamayinca geldim ama seni kaçırmışım.
Benim genel olarak damak tadımdanmi dolayi sanırım hamilelikle.ilgisi yok normal hayatımda da protein ağırlıkli besleniyorum ..tam bir etoburummeyve fazla yiyorum bu ara bahcemizde incirlerimiz.oldu her gün yedim Allah affetsin inciri görünce bile gözlerim sulanır okadar duygulanırım düşün ne kadar sevdiğimi
Ben de bu saatte kalktim sanki mesaim başlıycak birazdan kahvaltı yapıyorum 06:36 saat..Allah hakkaten sonumuzu hayreylesin ..şükürki az kaldı :)
İyi geliyo mu? çok var evde ama daldan koparılmış çiğ yani kavrulmamış. Ara ara çayla yiyoruz ama özellikle yanma için denemedim. Bi deniyim teşekkür ederim canımbadem diyorlar canim mide yanmasina denedin mi hic
Rica ederim. Evet 3 ay önce felan aldım. Geldiğinde denedik eşimle. Yatak odasına gidip ınga ınga ağladıTeşekkür ederim canım bakayim bi denemiş miydin sen
Her gece uyaniyorum mide yanmasindan gun icinde yedikledim hepsi bogazimda sanki 1 bardak soğuksüt icmeden yatmiyorum gecelik süt mesayim varUyuyamayanlar kulübünden bildiriyorum ben dehamileliğim boyunca ilk defa kalktım bişeyler atıştırdım bu saatte Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Bazen benimde oluyor icten yirtiliyor galiba bebek büyüdükçe cok gec kalma canim yinede senCuma günü kontrolüm var gittiğimde sorucam inşallah , bu arada kızlar benim artık iyice karnımın içi acıyor resmen sizde de var mı bu durum
Evet canim masallah boylari uzun olcak suan 49 cm olmus minnosum doguma kadar o kadar olur diye umuyorumda insallah hasta çıkışları olur ben aldim arkadaslarim kardeslerim almis hepsi 0-3 ay oldu olmazsa giymeden kalacakAynen +\- farkediyormuş ama boyları hayli uzun geldi doktorada bizimki erkek, senin kızda uzun benim kardeşim 54cm doğmuş hastane çıkışları olur mu o zaman
Benim genel olarak damak tadımdanmi dolayi sanırım hamilelikle.ilgisi yok normal hayatımda da protein ağırlıkli besleniyorum ..tam bir etoburummeyve fazla yiyorum bu ara bahcemizde incirlerimiz.oldu her gün yedim Allah affetsin inciri görünce bile gözlerim sulanır okadar duygulanırım düşün ne kadar sevdiğimi
Ben de bu saatte kalktim sanki mesaim başlıycak birazdan kahvaltı yapıyorum 06:36 saat..Allah hakkaten sonumuzu hayreylesin ..şükürki az kaldı :)
Uyumaya çalışınca hepten gidiyor uykuYaa sen de gelseydin keşke parti yapardık hunimizi takıpBaktım kimse yok gittim uyumaya çalıştım ben de ama bak gene burdayım sen de 42 dk önce burdaymışın ağda meselesini okumuşun en son. Du ben de bakayım neymiş şu mesele
Fark gercekten cok 1 kilo nerdeyse cihazimi eskidir nedor bu kadar yanilmis bilemedim en kesin kiloyu dogurunca ogrenicez galiba bakalim bizimkilere kac denip kac dogacaklar gorecegiz az kaldi zatenBende yürümeye calisiyorum kendimi cok zorlamadan belim agriyor aslinda ultrasonada cok inanmıyorum gecen arkadasa 4 kilo üstü demis sezaryana aldilar normal doguramazsin diye bebis 3300 grm doğdu bu kadar yanilma payimi olur doktoru bile sasirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?