2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merak etme içini bir güzel temizliyorlar
Ne ishale ne kusmaya birşey kalmıyor doğurana kadar yemek te yok..
Doğumdan kaç saat önce lavman yapılıyor canım daha önce hiç yaptırmadım onu biz mi yapıyoruz yoksa çalışanlar mı ? Bide yapıldıktan sonra hemen tuvalete gitme ihtiyacı mı duyuyoruz yoksa biraz zaman mı geçiyor

Sezeryande yapıyorlar mı lavman sadece normal dogumda mı yapılıyor onu bile bilmiyorum ben

Benim sancım yoktu suni sancı vermeye başlamadan kendim yaptım galiba, 5 dakika içinde lavaboya çıktım 6 sene oldu tam hatırlamıyorum bende

Maşallah canım kac gün sonra çağırıyor tekrar
15 gün sonraya çağırdı canım beni. 33+4’üm bugün. Bebeğim 2,5 kilo, 45,5 cm olmuş.

Sezeryande yapıyorlar mı lavman sadece normal dogumda mı yapılıyor onu bile bilmiyorum ben

Sezaryende yapmıyolar canım. Akşamdan sonra yemek yemiyosun ameliyata gireceğin için. :)

Benim arkadaşım sancı ve acilmayla gitmişti açılması artsın diye beklerken hemşire mi hasta bakıcı mi bilemedim şuan lavaboda o yaptı lavman sonra zaten tuvalete oturup beklemişti ama hastaneye gore prosedür degisebilir

Canım bende aynı senin gibi düşünüyorum. Hastanedeyken zaten alınıyo, bi de sağlık ocağı da ne gerek var. Böyle bi zamanda yeni doğmuş bebekle ordan oraya gidilmesi saçma olur.
benim bildigim gercekten.kabul etmiyolar tekrar cagiriyolar bosu bosuna iki kere aldirmiş oluyorsun..yoksa kimse.istemez tabi ki saglik ocağina gitmeyi

çokkk yorgunum kızlar sanki ben iş yaptım sabah beri temizlik vardı evde ayakta gezmekten kadinlardan cok yoruldum yeminle karnim taş gibi şuan
Valla ben kadın çağıramadım cesaret edip.sağolsun ablam yaptı ağır temizliği ama yine evde çocuk var bi süpürüyorum yarım saat oturuyorum silsem 1 saat oturuyorum ama öyle bi alışveriş yapasım varki eşim izin verse mağaza mağaza gezesim var.Bende yorulunca taş gibi oluyo sonra uzanıyorum hareketlerini dinlemek için.

15 gün sonraya çağırdı canım beni. 33+4’üm bugün. Bebeğim 2,5 kilo, 45,5 cm olmuş.

Sezaryende yapmıyolar canım. Akşamdan sonra yemek yemiyosun ameliyata gireceğin için. :)
Kocaman oldular demi benim doktor 10 güne çağırdı bu sefer gittikçe sıklaşacak heralde

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
ben şuan mustela kantaron yağı elime.ne gecerse sürüyorum..doktorumda gecen gün evitamini kapsül yazmış ondan kır sür şimdiden dedi..birde bepantol yazmış sanırım hepsini kullancam valla.en büyük kabusum çünkü meme yarası ilkinde çektiklerimi hatırlayınca bile içim çekiliyo
Sezaryende zaten aksamdan açlıkla gidiyosun lavman yapılmıyor pek ama yapan doktor hastane de olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…