2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
valla bende.istemezdim şuan ama.mecburum kimse yoktu yapabilcek ne yapayım uzak durdum elden geldiğince.. magaza gezme.isinide internette yapiyorum bende suan onu asla.yapacak cesaretim yok işte ne fiziksel ne coronasal

Aynen öyle valla onu ver şunu ver oturmadım hiç koca gün şuan alttan öyle bir baskı yapıyorki sanki dışarı çıkacak yattığım yerde bile dinlenemiyorum yorgunluktan
Ohh ne güzel çıkmış aradan yorulmussun ama degmis . Benimde haftasonu sınavım var o bitsin salı gelcek abla .

Ohh ne güzel çıkmış aradan yorulmussun ama degmis . Benimde haftasonu sınavım var o bitsin salı gelcek abla .
Evet valla kafamda buyutuyodum cikti gitti aradan bellimi olur dogum işi bi sıkıntı cikar yapamam diye takıyodum kafaya.. yorulduk ama rahatladık sukur darısı başina canım

Kizlar gogus ucu icin suan neler yapiyorsunuz hangi kremi kullaniyorsunuz. Ben kizimda.lansinoh kullanmistimda ilk 2 ay emziremedigim.icin ise yararmiydi bilemiyorum
Sabah lansinoh sürüyorum akşam da gümüş kapak koyuyorum.
Kantaron yağı aldım bir de bakalım onu da doğum sonrası artık

ben doğumda diil de ameliyata alınmıştım acil. onda hemşire yapmıştı. hemen wc te gidiyorsun zaten
Sezeryande yapıyorlar mı lavman sadece normal dogumda mı yapılıyor onu bile bilmiyorum ben
planlı sezeryanda yapmıyorlar. acil olursa belirli saat açlığın yoksa yapılır.

Kocaman oldular demi benim doktor 10 güne çağırdı bu sefer gittikçe sıklaşacak heralde

Evet canım valla büyüdüler minnoşlar. Bende 38. haftamda sezaryen istediğimi belirttim. Ama 39 a kadar bekliyorum dedi. Sonra 10 ekim dedim 38. haftama geliyo tarih olarak, 10.10.2020 güzel bi tarih olurdu dedim. O zaman bi soru işareti koyuyorum dedi o tarihe Sanırım 10 Ekim’e gün vericek 2 hafta sonra. Zaten ondan sonra da 2 haftam kalmış oluyo.

Gece 12de suyum geldi 4de ameliyata girdim hemsire 12den sonra bişey yedinmi dedi hayır dedim kahve içmiştim 11dede börek yemiştim lavman yapmadılar bana

Bende bekleyebilirse o tarihi istiyorum on on yirmi yirmi çok güzel bi tarih olur :) söyledim doktoruma da 3 ünü bi görelimde inşallah bakarız duruma göre dedi..içimden bir ses göremem diyor bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar hepinize kolay doğumlar diliyorum..kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlardan PLT degeri 100 veya daha düşük olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…