2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Pardon mesajları görmemişim 21 eylül doğum erken degilmi benimde 3 ekim ama dr enson 28 eylül dedi belki yarınki kontrolde fikri değişir.
38+4 e denk geliyor haftamız kuzum bilmiyorum ki doktorum o şekilde uygun gördü sanırım

Bende gördüm minnosumu . Her şey yolundaymış .2850 olmuş. Muhtemel doğum tarih8 7 ekim dedi . Haftaya çatı muayenesi yapacakmış

Kendini kasmazsan acisiz agrisiz kalkarsin canim.bnde bugun cati muaynesi oldum ufaktan lekelenmem de oldu. Ama rahat biraktim kendimi aci da agri da olmadi. Sadece cati degil dogumdada iyi dusunun. Korkarak giderseniz korkarak devam eder. Ne kadar sakin olur kendinizi rahatlatirsaniz o kadar kolay gecer Allah n izniyle. :)

Birazda iri bir bebek haftasından 1,5 hafta öndeyiz şuan belki o yüzdendir
Anladım günler yakin olunca beni telas sardı ondan medicana temmuz ayinda dogum yapan gebeye ve babaya test yapiyordu refekatcilere yapmiyordu.Refekatciye yapacak mi?Birde size kac hemsire ve hastabakici bakacak biliyor musunuz?Hastaneye kimleri aliyorlar?ziyaretci durumları nasıl?

Aslında bu hafta başlamış bu test meselesi Öncesinde yokmuş . Hemşire ve hasta bakıcı sayısını bilmiyorum İnan’ın biz hastaneye sadece eşimle ikimiz gidicez refakatçi eşim olacak ama sadece bana yapılacakmış test ona yok

@tugba0634 şöyle ki bes dr da farkli zaman dilimleriyle geride diyor.Sadece ilerlemeyen karn cevresi. Dogumla ilgili henuz birsey soylenmedi.
Banada karın çevresi 3hafta geride dedi dr perinatolojiye sevk etti 4günde 2haftaya indi bu seferde kiloya taktı dr yarın bidaha gidicem kontrole kızımın ultrasonlarına baktım onunda hep 2 hafta gerideymis karın cevresi bi sorun olmadı

Bende doğumu tobb da yapacam allah kısmet ederse eşim hem gece hem gündüz yorulur gündüzde annelerden destek alalim diyoruz ondan merak ettim hasta bakici ve hemsire sayisini test esine olmamasi garip geldi .ha bu arada tobbdaki uygulamayi da bilmiyorum ondan belki aynıdır diye sordum.Senin için şimdiden hayırlı doğumlar

Hepimize hayırlı doğumlar canum . Eşime yapmamaları bize de tuhaf geldi özellikle 2/3 kere sorduk yok sadece ameliyata girecek hastaya yapılıyor dendi . Hastaneye belki alınmıyordur tek kişidir diye bizde sadece 2 kişi gidelim dedik alınıp alınmadığını bilmiyoruz yoksa

Umarim bizdede sorun olmaz :) ilk kizim yapili uzun boylu.kontrollerdede iri gorunurdu. Bundada tersini yasiyoruz.

Üç haftan mı var ne kadar kaldı ❤
35+3 bugün, 3 haftaya kalmaz sanırım. Salı günü sezeryan günüm belli olacak.

O gaz derdi bende hep vardı tek çözüm yürüyüş oldu ev içinde de olsa yürümeye çalış canım
Eşinle nasıl oldunuz herşey yolunda mı
Bugün disardaydim da yeni girdim eve, hiç yatmadım ama yine de atamadım. Yürüyüş, bol sıvı, gaviscon bir de probiyotik yoğurt dedi Dr. Eşime söyledim probiyotik yoğurtla rezene çayı al diye. Bakalım ise yarayacak mı?
Eşimle de büyük ölçüde normallestik ama bu bir daha patlamayacagimiz anlamına gelmez

Günaydın çok geçmişler olsun öncelikle. Bizim doğum zamanımız ayni gözüküyor, sezeryanla yapacaktın diye anımsıyorum. sen aldın mı tarihini?
Evet canim son tarih takvime göre 12.10 , aynıyız. 15 inde cagirdi Dr, geldiğinde günü verelim dedi.Bakalim ne güne randevu verecek bizim minnoş

Ay sevindim oda işini de halledin hevesiniz kalmasın kaç yıl bekledin bebeği benim doktor da bana kefir falan demişti ama o beni ishal yapıyor tadını da sevmiyorum idare ediyorum gazwoman olarak geziyorum ilk aylar kadar olmasa da

Sezeryan olacaktın değil mi büyük ihtimalle ameliyathanedeki diğer hastaları senden sonraki ameliyat olacakları korumak adına sadece sana yapılıyor olabilir benim bulunduğum yerde test yapılmıyor henüz ama sezeryana eşler daha önceden alınıyormuş covid nedeniyle artık alınmıyor dedi dr nedeni de ameliyathaneyi kullanan diğer hastaları ve ekibi korumak seninki de bu nedenle sadece sana olabilir

Geçen bir park yatak bir de büyüyen beşikli oda gösterdim. Beyimiz otomatik sallanan beşik alacakmış Ben o kadar bakıyorum öyle elektrikli sallanan cinsinden görmedim dedim. Vardır diyor, sipariş edecektim öylece kalakaldım. Ne bulup ne alacak çok merak ediyorum

Kızlar benim kontrolüm vardı bugun, minik minyon tipli olacak galina 34+5iz ve 2300gr doğum kilosu tahmini 3000, 3200 arası dedi sağlıklı olsunda napalım doğurması kolay olur hiç değilse . Rahim uzunluğu hala iyi ve kapalı o yönden sıkıntı yok, bebişte ultrasonda hiçkırıyordu totosunu yemiş annesi.

Doğru dedin canım o nedenle olabilir test bi ürkütmüyor değil ama o yüzden çamura yatıyorum biraz

Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah mutlaka haber et aklımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…