Baskı 2 gündür bende bile var sağdan sola dönemiyorum kasıklarımda ağrı acı oluyoİnşallah canım ya valla şuan uzanıyorum ama fena baskı yapıyorlar 1 hafta daha iyi olsaydım sonra paso yatıcam şu temizlikte çıksaydı aradan başka birşey istemem..
Anladım günler yakin olunca beni telas sardı ondan medicana temmuz ayinda dogum yapan gebeye ve babaya test yapiyordu refekatcilere yapmiyordu.Refekatciye yapacak mi?Birde size kac hemsire ve hastabakici bakacak biliyor musunuz?Hastaneye kimleri aliyorlar?ziyaretci durumları nasıl?
Eğer hızlı çıkmasını istiyorsan özele gönderiyorlarmış canım oda ek 300 TL’miz
Sezeryan olacaktın değil mi büyük ihtimalle ameliyathanedeki diğer hastaları senden sonraki ameliyat olacakları korumak adına sadece sana yapılıyor olabilir benim bulunduğum yerde test yapılmıyor henüz ama sezeryana eşler daha önceden alınıyormuş covid nedeniyle artık alınmıyor dedi dr nedeni de ameliyathaneyi kullanan diğer hastaları ve ekibi korumakseninki de bu nedenle sadece sana olabilir
Ondan ücret talep etmiyorlarmış5 günde çıkacak olandan ne kadar istediler ?
Bence de çok saçma önce sağlık çalışanlarına yapmaları gerekiyor onlara düzenli test yapılmıyor kesinlikle hem maddi hem psikolojik külfet bir hata olsa test yanlış sonuçta verebiliyor bir de seni covid hastanesine yönlendiriyorlarsaçmalıkÖzel hastanelere hesaba ekleyecekleri bir kalem daha çıktı refakatçi eşim olacak ona da test yapılacak
Bence de çok saçma önce sağlık çalışanlarına yapmaları gerekiyor onlara düzenli test yapılmıyor kesinlikle hem maddi hem psikolojik külfet bir hata olsa test yanlış sonuçta verebiliyor bir de seni covid hastanesine yönlendiriyorlarBenim burada son gittiğimde yapılmıyordu hatta ziyaretçi kısıtlaması bile yoktu bana da o saçma geldi Dr sen almazsın odana diyor ben ziyaretçi kabul etmeyeceğim de koridorda insanlar olur illa yürüyeceğiz edeceğiz bir düzen oturtamadılar
Bende Medicalpark Florya’da doğum yapıcam. Sezaryen doğumda test yapılıyomuş anneye, normal doğum olursa yapılmıyomuş. Kendi isteklerine göre test yapıp, bi de para istemeleri çok saçma. İki hafta sonra gidince sorucam bakalım ücret falan neymiş.saçmalıkÖzel hastanelere hesaba ekleyecekleri bir kalem daha çıktı refakatçi eşim olacak ona da test yapılacak
Bende Medicalpark Florya’da doğum yapıcam. Sezaryen doğumda test yapılıyomuş anneye, normal doğum olursa yapılmıyomuş. Kendi isteklerine göre test yapıp, bi de para istemeleri çok saçma. İki hafta sonra gidince sorucam bakalım ücret falan neymiş.
hafta sonu olmasa bile hafta içine gün aldırır tekrar muayne olursun.Yaklasik bir ay once hersey normaldi. Bi bucuk hafta onde gidiyor denmisti. On gun once gittigimde birden 3 hfta geride dendi.. sonra yakin takibe baslandi. Bu bi ay icinde neden gelmedin dediler.Hersey yolunda diye , bir de covid muhabbetinden cok sık kontrle gitmek istemedim.. İki gun sonra tekrar gel dediler. Haftasonuna denk geliyor.haftasonu perinatolog olur mu ki devlette.
Canım 37 de alındığında ölçümleri 35 haftalık bebek kadardı artık son hafta 10 gr almıştı düşün.Doktor dışarda daha iyi besleriz dedi deiği gibide oldu ilk ay 1.700 gr almıştı.Ama hiç bir sağlık sorunu yoktu çok şükür küveze bile girmedi 2 kg doğduğu haldeGelişimi geri olunca erken mi alındı bebek
Öyle canim inşallah bunda olmaz bana da 3 gidişimde de 1 hafta geride dedi ben zaten minyonum eşim tarafında kadınlar da öyle kardeşim 1.90 ama bizde kadınlar kısa benim kızım da öyle olur bizim gibi ondandır diye düşündümhafta sonu olmasa bile hafta içine gün aldırır tekrar muayne olursun.
Ya ölçümde hata yaptılar ya minyon bi bebeğin olacak.Yinede periantolog en garantisi 5 doktor gördü dedin 1 i bile yönlendirmemiş çok garip.Ama bence iyi bebişin öyle birden 3 hafta falan geri düşülmez.
Canım 37 de alındığında ölçümleri 35 haftalık bebek kadardı artık son hafta 10 gr almıştı düşün.Doktor dışarda daha iyi besleriz dedi deiği gibide oldu ilk ay 1.700 gr almıştı.Ama hiç bir sağlık sorunu yoktu çok şükür küveze bile girmedi 2 kg doğduğu halde
minyondu.Oğlumdada aynısı oldu 38 haftalıktı 36 haftalıkla uyumluydu ölçümleri onda biraz uzamış sarılıkla uğraştım ama oda küveze girmedi.
Bunda henüz olmadı bi gerilik elhamdülillah 1 hafta ilerde hatta ama olsaydıda ben hazırlamıştım kendimi.
Sağlıkla gelsinlerde bu ölçümler falanda kul yapımı nihayetinde Rabbimin dediği olur.
Bize tek test yaptıklarına göre düşündükleri biz değiliz kendi personelleri..Bence de çok saçma önce sağlık çalışanlarına yapmaları gerekiyor onlara düzenli test yapılmıyor kesinlikle hem maddi hem psikolojik külfet bir hata olsa test yanlış sonuçta verebiliyor bir de seni covid hastanesine yönlendiriyorlarBenim burada son gittiğimde yapılmıyordu hatta ziyaretçi kısıtlaması bile yoktu bana da o saçma geldi Dr sen almazsın odana diyor ben ziyaretçi kabul etmeyeceğim de koridorda insanlar olur illa yürüyeceğiz edeceğiz bir düzen oturtamadılar
O testlerin ameliyat ücretinin içinde olması gerekiyor, örnek ameliyat 5000 ise artı test için para almıyor olması gerekiyor.. Ben doğum yaptığımda 1 kere para verdik şimdiki hastane muhasebesi ile konuştum ordada kurallar böyle..Bende Medicalpark Florya’da doğum yapıcam. Sezaryen doğumda test yapılıyomuş anneye, normal doğum olursa yapılmıyomuş. Kendi isteklerine göre test yapıp, bi de para istemeleri çok saçma. İki hafta sonra gidince sorucam bakalım ücret falan neymiş.
Bende Medicalpark Florya’da doğum yapıcam. Sezaryen doğumda test yapılıyomuş anneye, normal doğum olursa yapılmıyomuş. Kendi isteklerine göre test yapıp, bi de para istemeleri çok saçma. İki hafta sonra gidince sorucam bakalım ücret falan neymiş.
Normal doğum niyetiyle hastaneye gelen anne adayının her an sezaryene alınmayacağını nasıl biliyorlar? :) Acil sezaryene alınırsa ondan sonra ameliyathaneyi kullanacaklar tehlikeye atılmış olmayacak mı? Zaten negatif test sonucunun güvenirliği ne kadar ki!? Bence hastanelerin de kafası karışık...sezeryan için olan testler gerekli çünkükendi isteklerine göre değil
Normal doğum niyetiyle hastaneye gelen anne adayının her an sezaryene alınmayacağını nasıl biliyorlar? :) Acil sezaryene alınırsa ondan sonra ameliyathaneyi kullanacaklar tehlikeye atılmış olmayacak mı? Zaten negatif test sonucunun güvenirliği ne kadar ki!? Bence hastanelerin de kafası karışık...
Evet çok hemde çok korkuttularMaşallah canım
Niye üzgün surat çatı muayenesindenmi korkuyorsun?
Kim korkuttu seni böyle? normal bir muayendeden farkı yok ki belki bir tık daha acı olabilir ama korkulacak kadar değilEvet çok hemde çok korkuttular
Ah ya ben de insanları anlamıyorum ne olur olumsuzluklara kapatın kulaklarınızıEvet çok hemde çok korkuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?