2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yatsam midem ekşiyor, otursam belim ağrıyor sezeryan günleri belli olanlara ne kadar seviniyorum tarihi bilince daha da yakın hisseder insan
Yürüsen ben de reflü olunca hep belim de ağrıyordu ne yatabildim ne oturabildim evin içinde yürüdüm durdum

Bebeğim 32.haftada ama karın ölçüsü 2 hafta geri cikti. Bu şekilde olan var mı? Haftaya tekrar bakacaklar. Kucuk bir bebek de olabilirmiş.ya da zayıf
Önceki sayfalarda konuştuk tatlım arkadaşada 3 hafta demişler ama ben pek anlamıyorum karın çevresi Ac falan.
Doktorun ne dedi periantoloğa yönlendirdimi.
Evet çok hemde çok korkuttular
Hiç korkçak bişiy yok aynı iğme olmak gibi kendini sıkarsan kasarsan acır.
Bana doktor yaptığını bile söylemedi çıkarınca söyledi bitti diye olabildiğince relax ol.bide her söyleneni takmamak lazım her deneyim kişiye özel.

Neden zorunlu sezeryan oldu o kdr açılmayla

İnşallah canım ya valla şuan uzanıyorum ama fena baskı yapıyorlar 1 hafta daha iyi olsaydım sonra paso yatıcam şu temizlikte çıksaydı aradan başka birşey istemem..
Ben temizlettim valla cok güzel Bi duygu nombos oturdum bgn resmen ütüler var gerci ama bgn tatil yaptım temiz evde

Var var ama cok pahalı almak istiyorsa alsın rahat edersin ne güzel

Yatsam midem ekşiyor, otursam belim ağrıyor sezeryan günleri belli olanlara ne kadar seviniyorum tarihi bilince daha da yakın hisseder insan
Al bendede o kdr yemek yerken sırtım agrıyor ni an önce uzanmak istiyorum uzanıyorum midem agzıma geliyor ne halt yiyeceğimi şaşırdım yürümek iyi geliyo ama yürüyüncede alttan baskı oluyor 5 10 dk sonra tuvaletim gelmiş gibi yürüyemiyorum cok vahimlerdeyiz

inşallah haftaya kadar rahatlatcam kendimi ne kadar sürdü peki kaç saniye

Kim korkuttu seni böyle? normal bir muayendeden farkı yok ki belki bir tık daha acı olabilir ama korkulacak kadar değil
Gerizekalı bi arkadaşım daha 2 gün önce bile mesaj atmos arkadaşı yaptırmış çok fenaymış çok acımış bilmem ne . Gerizekalı

Benim ilk gecem hatta sonraki 2 3 ayim bu dangalak insanlar yüzünden berbat olmuştu. Çok haklısınız

Yönlendirdi evet doplere. Daha geçen hafta haftasıyla uyumlu çıkmıştı herşey. Bugün az biraz sancım var diye acile gittim orda nts ge gordim ardından ultrasona aldılar orda dedi doktor göbek cevresi 30.haftada. ya zayıf minyon bebek de olabilir ama bir doplere yonlendirelim dedi

Dopler sonucuna göre rahat edersin hiç stes yapıp etklileme bebeği sen yine protein ağırlıklı beslen.ne zaman gireceksin doplere

Medicanada refakatçi alıyorlar mı peki ben eşim gelsin gecede annemde kalsın istiyorum ziyaret olmaz heralde de
Ziyaretçi olarak anlamışım çok özür dilerim
Tabi refakatçi alınıyor dönüşümlü olarak durabilirler bence çünkü eşime yapılacak mı test dediğimde gerek yok dendi yoksa söylerlerdi

Gerizekalı bi arkadaşım daha 2 gün önce bile mesaj atmos arkadaşı yaptırmış çok fenaymış çok acımış bilmem ne . Gerizekalı
Abartmış biraz
bunu neden sana seni korkuyarak söylüyor ki insan biraz düşünceli olmalı
Sende her duyduğuna inanma canım, çevremdekiler sezeryanda sondaj takmayı öyle bir anlatıyorlardı ki sanki etinden et koparır gibi, ameliyattan sonra bukadar şiddetle acıyor dediğiniz acı bumuydu dedim..
Birde ben normalde kulaklarımı tıkarım böyle şeylere düşün okadar abarttılarki aklımda kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…