2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
inşallah haftaya kadar rahatlatcam kendimi ne kadar sürdü peki kaç saniye

Senin de dedigin gibi sadece saniye :) dakikalarca suren birsey degil.kontrol suresi 30 saniye ya var ya yok korkutma canim kendini. Dusunulcek birsey bile degil inan bana.cok kisa.

Ohh sefan olsun darısı benim başıma
Benim evimde en son büyük temizlik ramazandan önce yapıldı büyük rekor ev gözümde kararmış vaziyette
Oo senn baya olmus benm 2 ay olmustu ama işe gittiğim için hiç bsy yapamamıstım benmde gözümde kararmış gibi gelliyodu kötü Bi psikoloji kadın 4 saat mutfagı temizledi resmen

NST ye giren arkadaslar ekranda sağ köşede alt alta üç tane değer yazıyor
En üstteki sanırım bebeğin kalp atışı 120-160, arasında gidip gelen, en alttaki de sancı olmalı o da 30-50 arasi bende. Peki ortadaki değer nedir? Bizim kalp atisimozi da ölçüyor mu NST?

ziyaretçiye çoğu yerde Kısıtlama geliyor ama
Ondan sordum temmuzda bir arkadaş medicanada dogum yaptı kvalide eşi falan hep hastane deydi ondan sordum.Başka hastanede tek ziyaretci konusunda daha sıkıydı onu Merak ettim

Cok haklisin

Oo senn baya olmus benm 2 ay olmustu ama işe gittiğim için hiç bsy yapamamıstım benmde gözümde kararmış gibi gelliyodu kötü Bi psikoloji kadın 4 saat mutfagı temizledi resmen
Kurban bayramında yapacaktım yardımcı bulamadım, bayramdan 1 ay sonra kardeşim, yengem yapalım dediler zaten büyük temizliğe birşey kalmadı diye bıraktım bu zamana kadar yoksa oturulacak gibi değil

Ben ilk 3 ay hep vajinal muayene olmuştum. 10 dk boyunca prob ile görüntü alınıyordu. O kadar rahatsız edici değildir değil mi?
10 dk mı çokmuş ya
Yok canım taş çatlasın 30 40 sn ye sürüyor kasmassan sıkmassan ne acıyo nede rahatsız edici.

Ondan sordum temmuzda bir arkadaş medicanada dogum yaptı kvalide eşi falan hep hastane deydi ondan sordum.Başka hastanede tek ziyaretci konusunda daha sıkıydı onu Merak ettim

her yer kendine göre uygulama mı yapıyor acaba

her yer kendine göre uygulama mı yapıyor acaba
Sen nerde doğum yapacaktın medipol megamıydı yanlışmı hatırlıyorum.
Eylül annelerinde bi arkadaş benim hastanede doğum yaptı covid testi istememişler.ziyarey yasak demişler ama annesine ve kardeiine bi yarım saat izin vermişler.Sanırım her hastane
farklıpolitika izliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…