- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Abartmış biraz
bunu neden sana seni korkuyarak söylüyor ki insan biraz düşünceli olmalı
Sende her duyduğuna inanma canım, çevremdekiler sezeryanda sondaj takmayı öyle bir anlatıyorlardı ki sanki etinden et koparır gibi, ameliyattan sonra bukadar şiddetle acıyor dediğiniz acı bumuydu dedim..
Birde ben normalde kulaklarımı tıkarım böyle şeylere düşün okadar abarttılarki aklımda kalmış
Emin ol çatı muayenesi ilk gecenin 10 da biri kadar acımıyor
Insanlar korkutmaktan özel bir zevk alıyor sanırım. Yoksa bunun başka açıklaması olamaz . Herkesinki aynı olmaz dedim geciştirdim arkadasimi . Ama aklima da takilmadi degkl . Sagolun çok rahatlattiniz beni . 30 sn dayanırım kasmamaya çalışırım. Kaç senelik evliyim ilişkide bile ne zaman kassam çok acırSenin de dedigin gibi sadece saniye :) dakikalarca suren birsey degil.kontrol suresi 30 saniye ya var ya yok korkutma canim kendini. Dusunulcek birsey bile degil inan bana.cok kisa.
Aynen bant var bende ilk çizik sandımÇok güzel olmuş eline sağlık
Pleksinin üstünde bant var herhalde çizik gibi duruyor onu çıkarınca daha güzel olacak
Resimde kötü durmuyorAynen bant var bende ilk çizik sandımbide halka yeri gözüme battı biraz metal renk olması
Peki siz pozitif çıkarsanız doğumu yaptiriyorlar mı, oda süsleme de yasak diye biliyorum pandemi başından beri.Nerede yapacaktınız dogumu?insallah sağlıkla aliriz bebişlerimizi.Son haftalar insan daha da cok geriliyor.İyi gecelerbiz bugün anestezi hekimiyle görüşmeye gittik, muayene etti kan tahlili listesi verdi. Bir sürü yasak gelmiş. Doğum fotoğrafçısı asla gelemez dediler. Ziyaretçi yasak dediler. Korona testi hem antikor bakılacakmış hem sürüntü alınacakmış. Eşim ameliyathaneye giremeyecek çok netlerdi. Bu nedenle ona yapmıyorlarmış. Ancak ben pozitif çıkarsam refakatçime yani eşime yapılacakmış. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu şu an öngörülene göreymiş. Gelecek günler ne getirir bilemiyoruz dediler.
Harika olmuş ellerine sağlıkKızlar nasıl olmus göze batan byer varmı sizce
Cnm ben kendm yapmadım birine yaptırdım İnstagramdanHarika olmuş ellerine sağlık ❤ Ayıcığı nereden aldın? Bende almak istiyorum
Ona göre önlem alıp yaptırılıyormuş. Oda süsleme,fotoğrafçı,ziyaretçi full yasak. İnşallah Bakırköy Acıbadem hastanesinde yapıcaz. Kazasız, belasız, sorunsuz, sağlıkla, sevgiyle bebeklerimizi kucaklarımıza alıp büyütelimPeki siz pozitif çıkarsanız doğumu yaptiriyorlar mı, oda süsleme de yasak diye biliyorum pandemi başından beri.Nerede yapacaktınız dogumu?insallah sağlıkla aliriz bebişlerimizi.Son haftalar insan daha da cok geriliyor.
BayıldımCnm ben kendm yapmadım birine yaptırdım İnstagramdan
Walla ilk basta Bi sayfada gördüm ama anlasamadık sonra Baska birini buldum yaparım aynısını dedi kızında sevdim ilgili filan bide fiyat olarak daha iyiydi bu ayıcıkların Bi i4 cm var bide 6 cm var bu 6 cm olan ona göre bak sayfanın adını vereyim ikon_sabun duygu diye Bi kız istersen ilk bulduğum sayfanın adını da verebilirim Bi bak senBayıldımhangi sayfa bende bakayım canım
Salı günü sezeryan işlemlerim için kan ve covit pcr testi yapılacak kızlar 5 gümde çıkıyormuş ameliyatıma yetişir inşallah
Eğer hızlı çıkmasını istiyorsan özele gönderiyorlarmış canım oda ek 300 TL’miz
Bırak 30 -40 saniyeyi 5 saniye anca sürmüstür benimki..iki parmak yani altı üstü ne kadar acıyabilir hiç inanma öyle şeylere..+18 olcak ama iki parmaktan fazlası giriyo yani oraya simdi konusturcaklar insanı ne anlıyolar böyle hikayelerden bilmem herseyi dramatize etmeye bayılıyo bazı kadınlarGerizekalı bi arkadaşım daha 2 gün önce bile mesaj atmos arkadaşı yaptırmış çok fenaymış çok acımış bilmem ne . Gerizekalı
Ay acıbadem e full uasak geldi demek. Ben de altunizade de yapacağım. En son muayeneye kocamı da almamışlardı zaten. Tahmin etmiştim daha da sıklaştığını. Refakatçinin yanında eş de girebiliyor mu canım? Benim annem kalacak ama eşim de gelsin istiyorum ilk bebeğimiz olacak inşallah hayırla sağlıkla mutlulukla şu süreci atlatırız hepimizOna göre önlem alıp yaptırılıyormuş. Oda süsleme,fotoğrafçı,ziyaretçi full yasak. İnşallah Bakırköy Acıbadem hastanesinde yapıcaz. Kazasız, belasız, sorunsuz, sağlıkla, sevgiyle bebeklerimizi kucaklarımıza alıp büyütelimAmin
Medicanaydı senin değilmi canım..Bursa medicana istemiyordu inşallah burda da istemeye başlamamışlardır..o testten acayip tırsıyorum ben sırf o yüzden hastaneye karar veremiyorum hala net değil kafam..Acıbadem de.istemeye başlamış ne.yapcam bilmiyorumBir de cok merak ediyorum 5 gün içinde covid olma.ihtimalin yokmuymuş anlamı ne o zaman bu testin
Bırak 30 -40 saniyeyi 5 saniye anca sürmüstür benimki..iki parmak yani altı üstü ne kadar acıyabilir hiç inanma öyle şeylere..+18 olcak ama iki parmaktan fazlası giriyo yani oraya simdi konusturcaklar insanı ne anlıyolar böyle hikayelerden bilmem herseyi dramatize etmeye bayılıyo bazı kadınlar
Yok bugün özellikle oğlum ve annem bebeği görmeye gelemezler mi diye sordum, bana durumun ne kadar kritik olduğunu anlattılar ve illa tuturursam görsünler diye refakatçim aşağıya inecekmiş 1 kişi sadece 5 dk girebilirmiş. Tabi bu riski göze alırsanız diyeceğimiz birşey yok dedi. Biz gelinsin istemiyoruz diye çok net belirttiler.Ay acıbadem e full uasak geldi demek. Ben de altunizade de yapacağım. En son muayeneye kocamı da almamışlardı zaten. Tahmin etmiştim daha da sıklaştığını. Refakatçinin yanında eş de girebiliyor mu canım? Benim annem kalacak ama eşim de gelsin istiyorum ilk bebeğimiz olacak inşallah hayırla sağlıkla mutlulukla şu süreci atlatırız hepimiz
Çok teşekkür ederim canımWalla ilk basta Bi sayfada gördüm ama anlasamadık sonra Baska birini buldum yaparım aynısını dedi kızında sevdim ilgili filan bide fiyat olarak daha iyiydi bu ayıcıkların Bi i4 cm var bide 6 cm var bu 6 cm olan ona göre bak sayfanın adını vereyim ikon_sabun duygu diye Bi kız istersen ilk bulduğum sayfanın adını da verebilirim Bi bak sen
Nekadara yapıyorlar?Walla ilk basta Bi sayfada gördüm ama anlasamadık sonra Baska birini buldum yaparım aynısını dedi kızında sevdim ilgili filan bide fiyat olarak daha iyiydi bu ayıcıkların Bi i4 cm var bide 6 cm var bu 6 cm olan ona göre bak sayfanın adını vereyim ikon_sabun duygu diye Bi kız istersen ilk bulduğum sayfanın adını da verebilirim Bi bak sen
Haftaya gideceğim. Suyu, kalp atışı falan iyi çıktı. O yüzden biraZ rahatladım. Kendim de minyon yapidayim bebek de belki küçük bir bebektir diyorumDopler sonucuna göre rahat edersin hiç stes yapıp etklileme bebeği sen yine protein ağırlıklı beslen.ne zaman gireceksin doplere
Çok gereksiz bişey bence bu test olayı sanki sırf yapılmak için yapılıyor gibiMedicanaydı senin değilmi canım..Bursa medicana istemiyordu inşallah burda da istemeye başlamamışlardır..o testten acayip tırsıyorum ben sırf o yüzden hastaneye karar veremiyorum hala net değil kafam..Acıbadem de.istemeye başlamış ne.yapcam bilmiyorumBir de cok merak ediyorum 5 gün içinde covid olma.ihtimalin yokmuymuş anlamı ne o zaman bu testin
Bırak 30 -40 saniyeyi 5 saniye anca sürmüstür benimki..iki parmak yani altı üstü ne kadar acıyabilir hiç inanma öyle şeylere..+18 olcak ama iki parmaktan fazlası giriyo yani oraya simdi konusturcaklar insanı ne anlıyolar böyle hikayelerden bilmem herseyi dramatize etmeye bayılıyo bazı kadınlar
Gibisi fazla malesef gelir kapısı açıldı işte fırsatçılara başka açıklaması yok..test yapıuo sana 5 gün sonra çıkıyo sonuç o sonuca göre seni hastaneye kabul ediyo ama o 5 gün içerisinde artık başına ne.gelirse Allaha emanet..Nerden baksan tutarsizlikÇok gereksiz bişey bence bu test olayı sanki sırf yapılmak için yapılıyor gibi
Onu tam olarak hatırlayamadım canım ama çok çabuk olup biten bişeydi yani hatırda bile kalmamış düşün sil öyle şeyleri kafandan hepsi efsaneKayganlaştırıcı bir şey suruyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?