2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar nasıl olmus göze batan byer varmı sizce
Çok güzel olmuş canım
Bence halkanın gümüş olması daha iyi olmuş heryerde çok sarı sarı dururdu ayıcığın papyonuyla uyum sağlanmış gayet güZel

5 gun içinde kapmış olunca ne olacak merak ediyorum biz baktik sağlamdı demek icin mi ? Esinden kapsan ne olacak ?Bir mantığa oturtamadim ben.

Salı günü sezeryan işlemlerim için kan ve covit pcr testi yapılacak kızlar 5 gümde çıkıyormuş ameliyatıma yetişir inşallah
Canim ne zamana gün verdilerki o kadar az mi kaldi cok heyecanli sona geldin demek rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Aynı günlerdeyiz doktora da aynı zmanda gidiyoruz bende öle 35+3 36+3 hafta 1 ctesileri gidiyorum
Bu cumartesi netleşir diye bekliyorum tarih Sizin normal mi olacak doğum tarihi verdi mi doktorunuz

canim bn ilk gebeligimde cati muayenesi 38 haftalikken yapildi ve 10 gun sonrasina dogum yaptm O zamanda iki parmak acilman var demisti ebe Bn kendimi kastigim icin aci hissetmistm.Kasma kendini Zatn dogum anindada bakiyorlar o sanci ile fark bile etmiyorsun Aayyyy anilarim depreşti Ilk dogumum gece olmustu simdi zaman yaklastikca geceleri korkuyorum

inşallah haftaya kadar rahatlatcam kendimi ne kadar sürdü peki kaç saniye
Canım niye kafanı taktın o kadar basit bi işlem ki, eldiven takıyor iki parmağının ucuna jel sürüyor bakıyor içeri parmağı rahim ağzına değince ölçüm yapıyor 2 saniyelik iş. Baktı diyene kadar bitiyor zaten. Yeter ki kendini kasma rahat ol.

Bahçelievler Memorial de olacak inşallah doğum

Nekadara yapıyorlar?
O ayıcıklardan kapı süsümüze taktık biz öyle ucuz değiller onun için sordum
30 tanesine 200 tlye anlastım 6.5 liraya filan geliyor ya magnet ten sıkıldım atılmayan kullanılacak bsy olsun istedim Buda herkesin kullanabileceği bsy hatıra olarak zaten süsleme filanda yaptırmadık koronadan o yuzden kıydım bu sefer

38 39 haftalıkken dogması için ne yapmak gerek acaba

Bende korkuyorum ondan kesin kusarım diş filmi cektirirken bile midem ağzıma geliyordu öğürüyodum benm doktorumda 38de test istiyor ama nerden yaptırcam bilmiyorum yani cok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…