2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende korkuyorum ondan kesin kusarım diş filmi cektirirken bile midem ağzıma geliyordu öğürüyodum benm doktorumda 38de test istiyor ama nerden yaptırcam bilmiyorum yani cok saçma

doktorun senin muayehaneden mi çalışıyor ? Öyle ise Nerede doğum yAptıracaksa orada verirsin test. Bu Arada çok şirin olmuş Mehmet Çınar ın hediyesi

Çok uyguna yapmış evet çok hoş olmuş

Bu yoruma gülsemmi ağlasammı bilemedim karmakarışık bir ruh haline soktun beni

Kanaman çok değildir inşallah.

doktorun senin muayehaneden mi çalışıyor ? Öyle ise Nerede doğum yAptıracaksa orada verirsin test. Bu Arada çok şirin olmuş Mehmet Çınar ın hediyesi
Evet kendi muayanehanesi var çalıstıgı hastanede yapıyormuş instagramda paylasmıs ama paralıdır yani soncta cok istiyorsa o anlasıp yaptırsın gebelerine ben ekstra ücret vermek istemem şüphem olmadıgı sürece.. Tşk ederim bu arada sende inş su 2 hafta daha dogurmazsın da bizde sende telaşlanmayız sakin sakin zamanlarımızı bekleyelim

benimde dr un kendi muayenehanesi var . Bizimkinde doğum yaptırdığı hastane istiyor . Yada hastane istediği için bizimkinin istemesine gerek kalmıyor hangi hastanede olacak doğum inşallah şöyle iki haftacık daha beklese

sezeryan için olan testler gerekli çünkü kendi isteklerine göre değil

Korona testinden bahsediyorum canım ben. Normal testlerden değil.

Normal yapılan testleri biliyorum canım, korona testinden bahsediyorum. Benim hastane de sezaryende yapıyomuş test, dün öğrendim. Nstye benimle beraber giren bi kız vardı, ona sordum pazartesi sezaryen olucakmış. Test yapılıyomuş korona için.

Bende o kısmı anlamadım zaten. Normali bekleyip zorunlu sezaryen olanlara nasıl yapıcak ki test? Bilmiyorum nasıl bi sistem var artık.

Koru hastanesi var ankarada bu gittiğimde sorcam hastane mi istiyor filan diye yani brn dedm nasıl yaptırcam diye bilmşyorum sehir hastanesi filan yapıyor diyor bana devlet yaparım öle belirti filan bsy olmadan testi saçmaladı yani nasıl olcak bakalım

pardon normal bekleyip sezeryan olana sezeryandan sonra yapıyor eline geçmiş fırsatı kaçırır mı zaten iki gece hastanede yatış

belirti olsa bile yapmıyor devlet vaka sayısı artıyor sonra , temaslı çıkıyor bir sürü

Neden zorunlu sezeryan oldu o kdr açılmayla

Çocuk dönmedi kanalda kaldı .hani tam ıkınma evresinde kafayı çevirip öyle ıkınıyorsun ya benimki onu yapamadı işte müdahalelerde işe yaramadı.kafası şişmeye başladı. 2 ebe bir doktor müdahale etti ama olmadı maalesef kısmet değilmiş. Hep hayırlısını dua etmiştim doğum şekli olarak demekki hayırlısı buymuş belki oksijensiz kalıcaktı inat etseydim hiç pişman olmadım boşuna sancı da çektim demedim.
Bence o sancılar dünyanın en keyifli anlarıydı
Bunu söyleyince arkadaşlar saçmalama diyor ama öyle
Belki bir daha bu deneyimi yaşayamicam dedim yani onuda yaşattı Rabbime hamd olsun dedim hep .
dünyaya gelmek isteyen karnındaki o canlıya yol açmaya çalışıyorsun aslında.
sen yardım ediyorsun düşünsene ne muazzam bir olay Allah ın bir lütfü
O yüzden doğum olayı psikolojik kendini pozitif düşüncelere alıştırıp hayırlısını dileyip elimizden geleni yapıp teslim olucaz Rabbim in izni ile hepimiz güzel doğumlar geçirelim inş
Ayrıca anın keyfini çıkaralım

senin hastane hangisiydi

valla yine uykular kacti kizlar bu son zamanlar cidden zormus ilk zamanlar kafami yataktan kaldiramiyodum simdi uyuyamiyorum bu cati muayenesi olayini bende cok merak ediyorum pazartesi yasiycam bakalim ama dusunuyorum iki parmak ne kadar acitabilir yani en guzeli rahat olmak ohooo bizler dogum yapicaz miniklerimize kavusucaz cati muaynesi ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…