2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yani tabii ki risk var da. Sonuçta bu bebiş kardeşinin yanına gidecek. E anne de evden yine o çocuğun yanından geliyor. Tabii ki 2. Derece gitmemiş olmayalım ayıp olmasın akrabalarına veya arkadaşlara gerek yok. Ama anne baba kardeş istiyor ki görelim. Ben şimdi kocama sen gelemezsin 7 yıl beklediğimiz ilk çocığumuzu eve gelince gör artık nasıl diyeyim. Zaten biz en başından beri karantinadayız. Kardeşlerim hamileliğimden beri gelmediler bile bana korkudan. Allah hepimizi korusun şu meret hastalıktan

valla herkes hastanelerin tedbirlerinden bahsetmiş. tek istediğim mümkün olduğunca kolaylıkla bir doğum geçirip sağsalim eve gelmek. babayı mutlaka alırlar görmesi için odaya. o kadar zalim değillerdir herhaldebende yarın konuşucam doktorumla bakalım.

Bende o yüzden eslere yapiyorlar mi diye soruyorum yoksa kesin ben kusarim elimi tutatcak biri lazım yanımda.
Insalah tatlım dogurmazsin bekler bebis .

Canım nasıl oldu kanaman

Insallah canim daha dogurmazsin simdi nasilsin gecmis olsun gittinmi hastaneye her zaman takibimdesin canim

böyle böyle seni 38 e kadar getirtip normal doğacak bu oğlan ismine karar verdiniz mi?
senin hastane hangisiydi
Koşuyolu medipol

Günaydın kızlar
Her ne kadar kahvaltıyı fazla kaçırmış biri olarak hazımsızlık sorunu yaşasam kızım da rahatına düşkün olduğundan sıkışmamak adına midemi sürekli tekmelese de güzel şeyler konuşalım mı biraz da yoksa sıkıntıyla çığlıklarla apartmanı inleteceğim
İsimleri netleştirdiniz mi
Biz Doğa diyorduk belki değişir diyordum ama en içimize sinen Doğa oldu
Siz neler koyucaksınız hala karar veremeyenlere fikir olur hem

M mertur kuzum nasilsin gidicek misin doktora bugun bende kizimin hareketlerini hic hissetmiyorum dunde cok azdi sanirim boyle devam ederse hastaneye gidicem doktorumu aramaliyim boyle bir durumda kizlar yoksa acile mi gideyim

M mertur kuzum nasilsin gidicek misin doktora bugun bende kizimin hareketlerini hic hissetmiyorum dunde cok azdi sanirim boyle devam ederse hastaneye gidicem doktorumu aramaliyim boyle bir durumda kizlar yoksa acile mi gideyim
Boyle bir durum olursa benim doktorum bagli oldugu hastaneye gidip nst cektirmemi soyledi hemsireler doktora bilgi veriyor zaten dr ozel muayenede bakiyor normalde senin nasildir bilemem

Canım doktorunu bilgilendir o yönlendirsin seni muayene özel devlet değişir acile gitme istersen direkt önce doktoru ara aciller covid açısından riskli olabilir bizi de haberdar et

Yani pozitif düşünüyorsun bu güzel bende öle hayrlısı olsun diyorum hep illa söle olsun gibi Bi ısrarım yok sende dediğin gibi hem normal dogumu hem sezeryanı görmüş hissetmiş olmussun senn için en dogru olan olmus Allah hayırlısını vermiş tabiki bizlere de versin inş en merak ettiğim konu bu artık rüyalarıma giriyor

Niye illa erken doguracan canim zamaninda dogsun minnoş sana inat ederse 41 42 yi bulur bak
Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimden zaten 37 oldum artık gelebilir sağlıklı gelinde tabi eksik dua etmeyim bu arada ağzından yel alsın kız ne 42si

Allah yardimcin olsun canım inşallah durur kanaman biraz daha sabretsin kuzucuk zaten çok az kaldı

inşallah durur kanama bir azaldı sabaha karşı sonra yine biraz oldu ‍♀

Oy oy senin bıdık annesini çok merak ediyor galib.a
Gidecek misin doktora hemen peki

gece yazdım dr uma , gecenin 3 ünde hastaneyede gitmek istemedim hastaneye gitmekte istemiyorum

Bende o yüzden eslere yapiyorlar mi diye soruyorum yoksa kesin ben kusarim elimi tutatcak biri lazım yanımda.
Insalah tatlım dogurmazsin bekler bebis .

inşallah bekler

böyle böyle seni 38 e kadar getirtip normal doğacak bu oğlan ismine karar verdiniz mi?

Koşuyolu medipol

hastaneyi kaç kere sordum kim bilir ayyy ne güzel konuşuyorsun normal doğum isterdim ama bakalım ,
Sezeryan olacak büyük ihtimal kendi dr umda dağda plan yapmadık

Bence git bir yerde nst çektir ordan yazarsın dr una , geldim sonuç böyle diye

Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimden zaten 37 oldum artık gelebilir sağlıklı gelinde tabi eksik dua etmeyim bu arada ağzından yel alsın kız ne 42si

bencede yel alsın 42 yi geçtiğimde doğum yaptım ilkinde ,çoook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…