- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Allah yardimcin olsun canım inşallah durur kanaman biraz daha sabretsin kuzucuk zaten çok az kaldıdua etDiğerlerine göre çoktu ama durur inşallah çok şükür 34 oldu
Oy oy senin bıdık annesini çok merak ediyor galib.aUykusuzluktan başım ağrıdıStresten uyuyamadım
Yani tabii ki risk var da. Sonuçta bu bebiş kardeşinin yanına gidecek. E anne de evden yine o çocuğun yanından geliyor. Tabii ki 2. Derece gitmemiş olmayalım ayıp olmasın akrabalarına veya arkadaşlara gerek yok. Ama anne baba kardeş istiyor ki görelim. Ben şimdi kocama sen gelemezsin 7 yıl beklediğimiz ilk çocığumuzu eve gelince gör artık nasıl diyeyim. Zaten biz en başından beri karantinadayız. Kardeşlerim hamileliğimden beri gelmediler bile bana korkudan. Allah hepimizi korusun şu meret hastalıktanYok bugün özellikle oğlum ve annem bebeği görmeye gelemezler mi diye sordum, bana durumun ne kadar kritik olduğunu anlattılar ve illa tuturursam görsünler diye refakatçim aşağıya inecekmiş 1 kişi sadece 5 dk girebilirmiş. Tabi bu riski göze alırsanız diyeceğimiz birşey yok dedi. Biz gelinsin istemiyoruz diye çok net belirttiler.
Bende o yüzden eslere yapiyorlar mi diye soruyorum yoksa kesin ben kusarim elimi tutatcak biri lazım yanımda.
Niye illa erken doguracan canim zamaninda dogsun minnoş sana inat ederse 41 42 yi bulur bak38 39 haftalıkken dogması için ne yapmak gerek acaba
Insallah canim daha dogurmazsin simdi nasilsin gecmis olsun gittinmi hastaneye her zaman takibimdesin canim
böyle böyle seni 38 e kadar getirtip normal doğacak bu oğlan
Koşuyolu medipolsenin hastane hangisiydi
Boyle bir durum olursa benim doktorum bagli oldugu hastaneye gidip nst cektirmemi soyledi hemsireler doktora bilgi veriyor zaten dr ozel muayenede bakiyor normalde senin nasildir bilemem
Canım doktorunu bilgilendir o yönlendirsin seni muayene özel devlet değişir acile gitme istersen direkt önce doktoru ara aciller covid açısından riskli olabilir bizi de haberdar et
Yani pozitif düşünüyorsun bu güzel bende öle hayrlısı olsun diyorum hep illa söle olsun gibi Bi ısrarım yok sende dediğin gibi hem normal dogumu hem sezeryanı görmüş hissetmiş olmussun senn için en dogru olan olmus Allah hayırlısını vermiş tabiki bizlere de versin inş en merak ettiğim konu bu artık rüyalarıma giriyorÇocuk dönmedi kanalda kaldı .hani tam ıkınma evresinde kafayı çevirip öyle ıkınıyorsun ya benimki onu yapamadı işte müdahalelerde işe yaramadı.kafası şişmeye başladı. 2 ebe bir doktor müdahale etti ama olmadı maalesef kısmet değilmiş. Hep hayırlısını dua etmiştim doğum şekli olarak demekki hayırlısı buymuş belki oksijensiz kalıcaktı inat etseydim hiç pişman olmadım boşuna sancı da çektim demedim.
Bence o sancılar dünyanın en keyifli anlarıydı
Bunu söyleyince arkadaşlar saçmalama diyor ama öyle
Belki bir daha bu deneyimi yaşayamicam dedim yani onuda yaşattı Rabbime hamd olsun dedim hep .
dünyaya gelmek isteyen karnındaki o canlıya yol açmaya çalışıyorsun aslında.
sen yardım ediyorsun düşünsene ne muazzam bir olay Allah ın bir lütfü
O yüzden doğum olayı psikolojik kendini pozitif düşüncelere alıştırıp hayırlısını dileyip elimizden geleni yapıp teslim olucaz Rabbim in izni ile hepimiz güzel doğumlar geçirelim inş
Ayrıca anın keyfini çıkaralım
Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimdenNiye illa erken doguracan canim zamaninda dogsun minnoş sana inat ederse 41 42 yi bulur bak
Allah yardimcin olsun canım inşallah durur kanaman biraz daha sabretsin kuzucuk zaten çok az kaldı
Oy oy senin bıdık annesini çok merak ediyor galib.a
Gidecek misin doktora hemen peki
Bende o yüzden eslere yapiyorlar mi diye soruyorum yoksa kesin ben kusarim elimi tutatcak biri lazım yanımda.
Insalah tatlım dogurmazsin bekler bebis .
böyle böyle seni 38 e kadar getirtip normal doğacak bu oğlanismine karar verdiniz mi?
Koşuyolu medipol
Bence git bir yerde nst çektir ordan yazarsın dr una , geldim sonuç böyle diye
Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimdenzaten 37 oldum artık gelebilir sağlıklı gelinde tabi eksik dua etmeyim bu arada ağzından yel alsın kız ne 42si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?