2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sonuna kadar haklisiniz valla anamiz bize hamileyken her seyin en iyisini en dogalini yedi sanki herkes imkanlarin dahilinde elinden ne geliyosa oyle beslendi yapamayanlara vicdan azabi cektirmeye gerek yok

Aynen pozitif olmalıyız kendimizi sakinleştiren ilk kişi biz olucaz tabi sonra doktora güven ve ebenin pozitif tavrı çok önemli bence
Şuanda da normal yapabilirim ssvd olabilir yine hayırlısını diliyorum ama içimde kalmadı değil tabi o an harika bir duygudur herhalde
Hayırlısı bakalım

Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimden zaten 37 oldum artık gelebilir sağlıklı gelinde tabi eksik dua etmeyim bu arada ağzından yel alsın kız ne 42si
Ayy ben de 38 de dogurayim istiyorum 40 bile cok ayy 42yi dusunemiyorum daha 1 ay bekliyosun ekstradan bakalim benimki de inat gibi geliyo kesin bekletcek beni

Kilodan dolayı zorlar dimi cocuk cok büyüyo o zamana yerimden kalkamam walla

kilosu normaldi, hareket etmiyorlar anksiyete bozukluğu yaşıyorsun hareket etmedi , hareket etmedi böyle dolaşıyorsun ama seninkinin kilosu iyiydi o yüzden daha Farklı olabilir (o kadar vakit geçmesinden vücutta daha yoruluyor birde )

Bilge Derin koyucaz bizde inşallah:))
Doğa da çok güzel adiyla yaşasın hepsi

İsmiyle yaşasın gayet güzel bi isim ben de farsi isimlere takmıştım ama çocuk sanki muhteşem yüzyıl kadrosundan fırlamış gibi olmasın diye vazgeçtim, yine doğadan bir isim koymaya karar verdim, bizim isimler maaile doğadan esintilerle alakalı zaten kızım da eksik kalmasın o yüzden doğa ismini ve doğa ile alakalı isimleri seviyorum, çok güzel karar vermişsiniz

İsmiyle yaşasın gayet güzel bi isim ben de farsi isimlere takmıştım ama çocuk sanki muhteşem yüzyıl kadrosundan fırlamış gibi olmasın diye vazgeçtim, yine doğadan bir isim koymaya karar verdim, bizim isimler maaile doğadan esintilerle alakalı zaten kızım da eksik kalmasın o yüzden doğa ismini ve doğa ile alakalı isimleri seviyorum, çok güzel karar vermişsiniz

Kızlar çamaşırımda bi kaç damla kan gördüm şimdi peçeteyede sürüntü şeklinde geldi kontrolüm yarın bugünmü gitsem bilemedim.
Diğerlerinde hiç yaşamamıştım miktar az ya önemli değildir dimi.

Benim mesleğim tasarım, çizim yapıyorum. Eşim de yazar. O yüzden bizim kızın ismi “öykü” olucak. İlk hikaye kitabını yazdık çizdik bile :)

Bi doktorunu ara bakalım belki gel bi bakalım diyecek. Ne foşur foşur kanlar gördük, bikaç damladan korkma bişey olmaz inşallah

Bi doktorunu ara bakalım belki gel bi bakalım diyecek. Ne foşur foşur kanlar gördük, bikaç damladan korkma bişey olmaz inşallah

bebek hareket ediyor mu ? Sancın var mı ? Bol su iç

bencede yel alsın 42 yi geçtiğimde doğum yaptım ilkinde ,çoook zor
Anaa 42 neee ben 41 de yapmıştım zor diyodum, ilk kez 42 duydum iyi beklemiş dr un. Evet çok zor doğumun gecikmesi de gerçekten ama çocuklar cin gibi doğuyorBenimki doğduğunda kafasını dik tutup fıldır fıldır gözlerle etrafi izliyodu

Nişan olabilir mi? Dr lar çağırıyor bu durumlarda arama şansın varsa haber ver bence, yoksa direk git bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…