2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Baya baya oğlum, annem ve abim göremeyecek çünkü eve gelincede çocuğun bağışıklığı güçlenene kadar 15-20 gün kimseyle temas etmeyeceğiz, karantinaya giriyoruz hayırlısıyla. Bakalım. Tuhaf bir dönemde bebişlerimizi kucağımıza alacağız. Rabbim sağlıkla herşeyi akışında nasip etsin

bebek hareket ediyor mu ? Sancın var mı ? Bol su iç
artık paniktenmi bilmiyorum
hareketleri az gibi.belimde çok hafif var r ama uzanınca geçiyor.
Nişan olabilir mi? Dr lar çağırıyor bu durumlarda arama şansın varsa haber ver bence, yoksa direk git bence.
yok tatlım ya ablamın nişanını görmüştüm sümüklü kanlı akıntıydı benimki sadece kan .aradım şimdi 4 e randevu aldım gidicem.

Hımm walla smideden böyleyse o haftaları düşünmek istemiyorum işte kilosu böle giderse o haftalarda 3 bucugu gecebilir o yüzden sıkıntı

Boyle bir durum olursa benim doktorum bagli oldugu hastaneye gidip nst cektirmemi soyledi hemsireler doktora bilgi veriyor zaten dr ozel muayenede bakiyor normalde senin nasildir bilemem
Canım doktorunu bilgilendir o yönlendirsin seni muayene özel devlet değişir acile gitme istersen direkt önce doktoru ara aciller covid açısından riskli olabilir bizi de haberdar et
Doktorunun muayenehanesinde yokmu ki nst sen direkt onu ara sor
kizlar gittim cok sukur bir sey yokmus son zamanlar bebek dogum icin enerji toplarmis bazen olabilirmis boyle

Benim mesleğim tasarım, çizim yapıyorum. Eşim de yazar. O yüzden bizim kızın ismi “öykü” olucak. İlk hikaye kitabını yazdık çizdik bile :)
bizde oyku koyduk bir cocuk sarkisi bulduk oykuyle ilgili sonra o kdar icim isindi ki oyku ismine adas olucak bizim minikler

strestendir, git soğuk süt veya soğuk Tatlı içecek iç ondan sonra bir hareket ettiyse tamam . Stresten vücudun salgıladığı hormonlarda hareketlerine etki ediyor birşey yoktur inşallah

hiç hastaneyle görüşmedim , ziyaretçi yasak , refakatçiye test yapılıyor , sezeryanda iki gece yatış dr umun ön Bilgi gibi verdiği bilgiler
Tamam çok saol yarın ben de sorayım kontrolde bakalım, yanımda hem eşimi istiyorm hem ablamı çok sıkı mı baya merak ediyorum

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı sancılar hafiften başlamış 2 haftaya gelir dedi hem üzüldüm, hem heyecanlandım. 3070 gr olmuş gelişimi iyi dedi.
Çatı muayenesi yaptı normal doğum zorlar yırtık olur vakum ihtiyacı olur ama yine sen karar ver dedi. Çok arada kaldım

Tamam çok saol yarın ben de sorayım kontrolde bakalım, yanımda hem eşimi istiyorm hem ablamı çok sıkı mı baya merak ediyorum
Ben Altunizade Acıbadem’i aradım tek refakatçi dediler dönüşümlü de olmuyormuş Annem bunalımlarda eşimi istiyorum yanımda diye

Merhaba arkadaşlar
Bişey soracağım ama biraz değişik yani. Dün genital bölgemde siyah bir nokta gördüm ben sandım ama diğer tarafta da 3 tane vardı. Kıl dönmesi sandım bu sefer biraz dezenfekte ettiğim iğne ile yokladım çok kanadı sanırım damardı. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Varis mi bu nedir acaba? Çünkü damarlar orda toplanıyor gibi. Haftaya perşembe ebeye gideceğim o yüzden şimdi size sorayım dedim belki vardır bilen. Sağolun

Döner isterse bebiş. Arkadaşımın 38 de döndü. Dönmüyor diye hemen sezeryana razı olmayın ama uğraşın biraz. Hemen kesmek istiyor bazı doktorlar

Güzel haberlerle gel canım

kizlar gittim cok sukur bir sey yokmus son zamanlar bebek dogum icin enerji toplarmis bazen olabilirmis boyle

bizde oyku koyduk bir cocuk sarkisi bulduk oykuyle ilgili sonra o kdar icim isindi ki oyku ismine adas olucak bizim minikler
Oh canım aman iyi olsun da sığamıyorlar tabi bir yandan da

Ben Altunizade Acıbadem’i aradım tek refakatçi dediler dönüşümlü de olmuyormuş Annem bunalımlarda eşimi istiyorum yanımda diye
Of ama yaa ben de orada olucam nasipse. Nasıl olucak böyle ya. Eş hiç mi göremiyor ya az göreydi yeterdi ona. Deneyimlerini benimle de paylaşırsan sevinirim canım. Orda hangi dr a gidiyorsun

Varis olma ihtimali yüksek. Benim kardeşimde kocaman damar çıkmıştı vajinada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…