İyi Bi hurma alayım bu haftadan sonra basayım yürüyüş biraz zor oluyor ama tuvaletim geliyor baskı oluyor bide vçevimenyakın yüyüevek yer yok yürümek istediğimiz yere arabayla gidiyoruz
Of ama yaa ben de orada olucam nasipse. Nasıl olucak böyle ya. Eş hiç mi göremiyor ya az göreydi yeterdi ona. Deneyimlerini benimle de paylaşırsan sevinirim canım. Orda hangi dr a gidiyorsun
Doktorum orda değil canım, sadece doğum hastanede olacak deneyimlerimi paylaşırım tabi. İlk aradığımda bir sürü şey saymışlardı pakette, dün aradığımda önlemleri arttırdık bazı şeyleri paketten çıkardık dedi, korona vakaları arttı sanırım.
Kızlar çamaşırımda bi kaç damla kan gördüm şimdi peçeteyede sürüntü şeklinde geldi kontrolüm yarın bugünmü gitsem bilemedim.
Diğerlerinde hiç yaşamamıştım miktar az ya önemli değildir dimi.
Doktorum orda değil canım, sadece doğum hastanede olacak deneyimlerimi paylaşırım tabi. İlk aradığımda bir sürü şey saymışlardı pakette, dün aradığımda önlemleri arttırdık bazı şeyleri paketten çıkardık dedi, korona vakaları arttı sanırım.
Merhaba arkadaşlar
Bişey soracağım ama biraz değişik yani. Dün genital bölgemde siyah bir nokta gördüm ben sandım ama diğer tarafta da 3 tane vardı. Kıl dönmesi sandım bu sefer biraz dezenfekte ettiğim iğne ile yokladım çok kanadı sanırım damardı. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Varis mi bu nedir acaba? Çünkü damarlar orda toplanıyor gibi. Haftaya perşembe ebeye gideceğim o yüzden şimdi size sorayım dedim belki vardır bilen. Sağolun
Sen genital bölgeni görebiliyor musun ben o kısma takıldım , bende varsa da görmüyorum ki Varistir muhtemelen çok duydum varis olaylarını genital bölgede, sıkma canını heryerimizde birşeyler çıkıyor hamilelikte
İyi Bi hurma alayım bu haftadan sonra basayım yürüyüş biraz zor oluyor ama tuvaletim geliyor baskı oluyor bide vçevimenyakın yüyüevek yer yok yürümek istediğimiz yere arabayla gidiyoruz
Daha erken ama 1 hafta 10 gün sonra daha iyi olur hem senin için hem bebiş için,
hergün sıcak duş al, yürüyüş zor geliyorsa merdiven in ve çık, oturur kalkar gibi eğilip kalk en etkili yöntemlerden birkaçı bunlar
Sen genital bölgeni görebiliyor musun ben o kısma takıldım , bende varsa da görmüyorum ki Varistir muhtemelen çok duydum varis olaylarını genital bölgede, sıkma canını heryerimizde birşeyler çıkıyor hamilelikte
Epidural sezeryan 8750, epidural normal 7030, normal 5230, sezeryan 8150 verdi canım aslında bana göre çok fazla ama eşim ben ameliyatımı orda oldum seni daha kötü yere yatıramam diye tutturdu
Evet katılıyorum, doktora baya baskı yaptık belki o söylerse alırlar diye ama pek oralı olmadı, personel de kendini korumak zorunda dedi, artık başımıza ne gelecek yaşayıp göreceğiz belki de o gün gelince rica minnet alıyorlardır
Kızlar selam bugün kontrolüm vardı sancılar hafiften başlamış 2 haftaya gelir dedi hem üzüldüm, hem heyecanlandım. 3070 gr olmuş gelişimi iyi dedi.
Çatı muayenesi yaptı normal doğum zorlar yırtık olur vakum ihtiyacı olur ama yine sen karar ver dedi. Çok arada kaldım
Benimde bugün kontrolüm vardı ultrasonda çok aşağıda görünce bebeğin başını çatı muaynesi yaptı banada 2 hafta sonra gelir 40ı göreceğini sanmıyorum dedi 37+0 tam bugün ilk doğumum normaldi zorlar falan demedi bana ama 39. Haftada olsun diyordum hep bi yandan sevindim bi yandan dokunsan ağlıycam
Bugün eşim ordaydı. Drlardan biri vakaların çok fazla arttığını söylemiş. Sırf orada günde 500 pozitif tespit ediyolarmış ben en son eşimi muayeneye almadıklarında anlamıştım zaten böyle olacağını. Allah bebişlerimizi mutlulukla, hayırla sağlıkla doğurup büyütebilmeyi nasip etsin inşallah
Epidural sezeryan 8750, epidural normal 7030, normal 5230, sezeryan 8150 verdi canım aslında bana göre çok fazla ama eşim ben ameliyatımı orda oldum seni daha kötü yere yatıramam diye tutturdu
ne güzel eşinin öyle düşünmesi ..burdakiyle benzer fiyatmış..acibademler çok farkli fiyat politikası izliyolar yaa hepsi ayrı telden çalıyor..7300 tl epidural sezaryen dediler banada doktorum hariç bu fiyat tabi..senin doktorun ne kadar istedi canım bu arada bende doktor fiyatlarinin arastırmasina girdim bakalim ortalama piyasası nedir benimki soylemedi ne kadar istedigini hala merak ediyorum