2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
valla bol yuruyus ve hurma tavsiye ediyorum
İyi Bi hurma alayım bu haftadan sonra basayım yürüyüş biraz zor oluyor ama tuvaletim geliyor baskı oluyor bide vçevimenyakın yüyüevek yer yok yürümek istediğimiz yere arabayla gidiyoruz

İncia diye bi krem var canım bitkisel içerikli olduğunu söylüyorlar ve çok tavsiye ediyorlar ben henüz almadım ama onu almayı düşünüyorum
Ben de bu kremi aldım. Daha kullanmadım ama bu hafta başlarım artık yavaştan. Yorumları güzel, içeriği temizdi. Yıldızlar listesindeydi:)

Ben de bu kremi aldım. Daha kullanmadım ama bu hafta başlarım artık yavaştan. Yorumları güzel, içeriği temizdi. Yıldızlar listesindeydi:)

Bende ondan aldım, dün hepsiburadadan. İndirimdeydi 20 tl falandı sanırım. Gümüş kapakta kullanmaya başladım ben. :)

Of ama yaa ben de orada olucam nasipse. Nasıl olucak böyle ya. Eş hiç mi göremiyor ya az göreydi yeterdi ona. Deneyimlerini benimle de paylaşırsan sevinirim canım. Orda hangi dr a gidiyorsun
Doktorum orda değil canım, sadece doğum hastanede olacak deneyimlerimi paylaşırım tabi. İlk aradığımda bir sürü şey saymışlardı pakette, dün aradığımda önlemleri arttırdık bazı şeyleri paketten çıkardık dedi, korona vakaları arttı sanırım.

Mühim değildir insallah güzel haberlerle gel canım
Senin de doktorun dışardan ne kadar fiyat verdi Acıbadem canım

Sen genital bölgeni görebiliyor musun ben o kısma takıldım , bende varsa da görmüyorum ki Varistir muhtemelen çok duydum varis olaylarını genital bölgede, sıkma canını heryerimizde birşeyler çıkıyor hamilelikte

İyi Bi hurma alayım bu haftadan sonra basayım yürüyüş biraz zor oluyor ama tuvaletim geliyor baskı oluyor bide vçevimenyakın yüyüevek yer yok yürümek istediğimiz yere arabayla gidiyoruz
Daha erken ama 1 hafta 10 gün sonra daha iyi olur hem senin için hem bebiş için,
hergün sıcak duş al, yürüyüş zor geliyorsa merdiven in ve çık, oturur kalkar gibi eğilip kalk en etkili yöntemlerden birkaçı bunlar

Mühim değildir insallah güzel haberlerle gel canım

Senin de doktorun dışardan ne kadar fiyat verdi Acıbadem canım
Epidural sezeryan 8750, epidural normal 7030, normal 5230, sezeryan 8150 verdi canım aslında bana göre çok fazla ama eşim ben ameliyatımı orda oldum seni daha kötü yere yatıramam diye tutturdu

bnde baslicam onumzdeki hafta hurma yemeyeBizim evin onu yurus parki o yonden şansliyim

Yaaa of öyle de kötü yaa eş banko olsun yanına da bir tane olmalı bence çok saçma
Evet katılıyorum, doktora baya baskı yaptık belki o söylerse alırlar diye ama pek oralı olmadı, personel de kendini korumak zorunda dedi, artık başımıza ne gelecek yaşayıp göreceğiz belki de o gün gelince rica minnet alıyorlardır

Kızlar ben artık hurma yemeye başlamak istiyorum. Erken mi sizce?
Bir de ufacık yürüyüşler yapmay başladım ve çatı ağrım hafifledi bir derece.

Benimde bugün kontrolüm vardı ultrasonda çok aşağıda görünce bebeğin başını çatı muaynesi yaptı banada 2 hafta sonra gelir 40ı göreceğini sanmıyorum dedi 37+0 tam bugün ilk doğumum normaldi zorlar falan demedi bana ama 39. Haftada olsun diyordum hep bi yandan sevindim bi yandan dokunsan ağlıycam

Bugün eşim ordaydı. Drlardan biri vakaların çok fazla arttığını söylemiş. Sırf orada günde 500 pozitif tespit ediyolarmış ben en son eşimi muayeneye almadıklarında anlamıştım zaten böyle olacağını. Allah bebişlerimizi mutlulukla, hayırla sağlıkla doğurup büyütebilmeyi nasip etsin inşallah

Epidural sezeryan 8750, epidural normal 7030, normal 5230, sezeryan 8150 verdi canım aslında bana göre çok fazla ama eşim ben ameliyatımı orda oldum seni daha kötü yere yatıramam diye tutturdu
ne güzel eşinin öyle düşünmesi ..burdakiyle benzer fiyatmış..acibademler çok farkli fiyat politikası izliyolar yaa hepsi ayrı telden çalıyor..7300 tl epidural sezaryen dediler banada doktorum hariç bu fiyat tabi..senin doktorun ne kadar istedi canım bu arada bende doktor fiyatlarinin arastırmasina girdim bakalim ortalama piyasası nedir benimki soylemedi ne kadar istedigini hala merak ediyorum

Göremiyorum tabi ki heheh bi ağrı vardı 2 gundur ona baktım aynayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…