2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
6500 istedi canım sigorta bir kısmını karşılayacak ama ne kadarını bilmiyorum, biz ödeyip fatura göndereceğiz

Bende kontrole geldim pazartesi 2kgydu bakalm bugun kaç kilo olmuş ben hiç kilo almıyorum 2haftadır yiyorumda herseyi anlamadım inş yediklerim bebeğe gitmiştir o kilo almıstır dogum ücretlerine zam gelmiş 5500 olmus sezeryan

Kiloya hiç takılma, ben hamileliğim boyunca neden almadım neden almadım diye kendimi yiyip durdum, 3 kiloyu geçti şimdi doktor da kilosu iyi diyor, benim de o civardaydı senin haftanda hiç canını sıkma bunlarla

Hangi hastane? bizimkine de zam gelmiş 1 ay daha bekleyemediler

Kiloya hiç takılma, ben hamileliğim boyunca neden almadım neden almadım diye kendimi yiyip durdum, 3 kiloyu geçti şimdi doktor da kilosu iyi diyor, benim de o civardaydı senin haftanda hiç canını sıkma bunlarla
Perinatoloji taktı canım ya bnde anlamadım kendi dr karın cevresine taktı buda kiloya 5.gün bakalım ins 200gr dilan almıştır

Canım mide yanması için ben az bir suya birkaç damla limon damlatıp içiyorum, hemen kesiyor bir de sen dene istersen
Canım mesajını şimdi sayfaları okurken farkettim gözümden kaçmış afedersin. Limonu da deniyorum ama asitli diye heralde iyi gelmiyor sütü de denedim ama en çok suyun faydasını gördüm. Yudum yudum su içince geçiyor biraz. Sağol canım benim fikrin için

Çikolata ve magnet yaptıran canlar tavsiye edebileceğiniz bi sayfa var mı ? Ben şu aşağıdakini buldum ama daha avantajlısı var mı acabaEki Görüntüle 2688802
Ben de şimdi bakıyodum kararsızım ama bunun 40lı magnet açacak ve kolonyalı olanı 215 e var şurda

Arkadaşlar, geçen gün topuk kanı mevzusu geçmişti. Ben şimdi Asm de ki hemşiremizi yine aradım konuştum. Hastanede alınan ilk topuk kanıymış sonra anne sütü almaya başlayınca 7-10 gün arası tekrar almak gerekiyormuş. İsterden doktorunda istersen asm ye bana haber verip gelirsin ben Herşeyi ayarlarım hemen kanı alırım çıkarsınız dedi. Çok tatlı bir hemşiremiz var Eğer aldırmak istemiyorsalar yine asm ye gidip imza atıyormuşuz. Sağlık bakanlığına yolluyorlarmış. Yani durum bu gibi gözüküyor. Size de aktarmak istedim. inşallah hepimiz sorunsuz, zamanında sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

Çikolata ve magnet yaptıran canlar tavsiye edebileceğiniz bi sayfa var mı ? Ben şu aşağıdakini buldum ama daha avantajlısı var mı acabaEki Görüntüle 2688802
Ben yapmadım ama yapmayı düşünürsem hacı şeriften yaparım çikolata,lokumu..
Hacı şefifte magnet varmı yokmu bilmiyorum ben oğlumun doğum günü magnetlerini fotomagnetten yapıyordum kendin tasarlayabiliyorsun..

Teşekkürler canım bi bakayım
Hacı şerif e baktım da çok pahalıydı sanki canım ya. Yanlış mı hatırlıyorum acaba bi de magnet istiyorum özellikle. Açacaklı magnetleri çok seviyorum işe yarayan bişe olsun istiyorum sadece süs olmasın

Bana fayda etmemisti hicbirsey. Dr bi surup yazmisti bi tatli kasigi gece bi kere iciyorum . Bogazmdan gecer gecmez oh be dedirtiyo. Kotu bi tadi var ama aninda etki ediyo. Dr undan rc et bence.

Bana fayda etmemisti hicbirsey. Dr bi surup yazmisti bi tatli kasigi gece bi kere iciyorum . Bogazmdan gecer gecmez oh be dedirtiyo. Kotu bi tadi var ama aninda etki ediyo. Dr undan rc et bence.
Gaviscon dan mı bahsediyosun canım o var da çok içmek istemiyorum. Dayanılmayacak dereceye gelince içiyorum

A_cikolataa instagrmda /100 cikolata 20 magnet 170 demisti. Daha once alisvers yapmadim ama bi incele istersen.bildigin bi yer varsa da 5tl icin riske atma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…