2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
A_cikolataa instagrmda /100 cikolata 20 magnet 170 demisti. Daha once alisvers yapmadim ama bi incele istersen.bildigin bi yer varsa da 5tl icin riske atma:)
Teşekkürler canım bi bakayım belki başka setler vardır. 20 tane magnet az gibi geldi bana aslında ama işte pandemi var kimse gelmezse de çok gelir

Teşekkürler canım bi bakayım belki başka setler vardır. 20 tane magnet az gibi geldi bana aslında ama işte pandemi var kimse gelmezse de çok gelir
Benim attığıma baktın mı canım pelit çikolata ve 40 magnet var. Bi de kolonya bence fiyata göre iyi

37yi bitireyim baslayacagım hepsine

bnde baslicam onumzdeki hafta hurma yemeyeBizim evin onu yurus parki o yonden şansliyim
Benm ev caddede boş boş dükkan ve araba var park mark yürüyüş yeri hak getire malesef ama artık ni sekilde cıkcaz napalım sen Kacıncı haftada sın smdi

Kaliteli mi çikolatası ? Ben magnetli set istiyorum orda magnet felan yok ayrı ayrı sipariş etmem lazım yoksa
Ben de hacışeriften yaptırmıştım oğlumda gayet güzeldi çikolataları, yine ordan yaptırıcam. Ben hediye olarak english home dan minik havlulardan alıcam keselere koyarım diye planladım

Kontrolden çıktım kızlar rahim ağzı inceliği 22mm düşmüş en son geçen hafta 26mm di normal artık falan dedi bebeğim 5 gün geride gözüktü ve anlamadığım birşey var geçen hafta kilosu 2840 di bugün 2855 gözüktü ve sanırım geçen hafta yanlıştı ölçüsü dedi korkulacak birşey yok sonuçta terazi değil 150-200 grm oynar arada dedi 1 hafta daha durursa prematüre olayı kalkmış olur ortadan ve ciğerlerin gelişimi tamamlanmış olur belki zamanında bile doğa bilir dedi kafam çok karıştı nst istedi moral bozukluğundan onu bile yaptırmadım

Senin ultrasyon resimlerin mi var ay sen kaç yasında sın ki valla cok iyi benim bebeklik fotom bile 3 5 tane yıllarca onlara bakarak büyüdüm
Ahahhaa okurken ben de onu düşündüm canım, annişkom cinsiyetimi bile doğunca öğrenmiş

Ben detaylı ultrasona girmiştim iki hf önce şu 19.hf da yaptırdığımıza. Hoca dediki ben bunun kilosunu ölçtüm şimdi kilosu bu kadar ama şimdi bidaha ölçeyim asla aynı kiloyu çıkaramam. Ben o hf üç dr gezmiştim üçü de ayrı kilo çıkarmıştı bebeğe. O yüzden moralini bozma

Çikolata ve magnet yaptıran canlar tavsiye edebileceğiniz bi sayfa var mı ? Ben şu aşağıdakini buldum ama daha avantajlısı var mı acabaEki Görüntüle 2688802
Canım ben de instagramda dökmeçikolata diye bir sayfa var, oradan sipariş vericem inşallah, geçenler de arkadaşım yaptırmıştı memnun kalmış o önerdi, orada da 100 tane madlen çikolata+ 30 adet açacak magnet 175 TL. İstersen bi incele

Ben de bu siteye denk gelmiştim, kolonya yaptırmayı düşünüyorum. Güvenilir bir yer mi acaba?

Yaa niye moralini bozuyorsun ki şuanki kilosunu baz al 2900 gayet iyi . 2500 ü geçmiş olması bile yeterli hafta olarakta 36 . haftadasın Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten neden kafanı karıştırıyorsun sen rahat ol ki bebişte strese girmesin

Kızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Nstde çok az sancım çıktı ama bebek hareketleri yavaşlamış şimdi serum bağladılar tekrar nstye giricem.Artık 37 deyiz gelmek isterse alırız dedi ben istemiyorum ya dursun 2 hafta daha dualarınıza talibim

Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım, hiç sıkma canını, tehlikeli zamanları atlattın inşallah vaktinde gelir oğluşun, dualarımızdasın

Geçmiş olsun canım inşallah daha duracak bebeğin

Canım kiloya moralini bozma hiç gerçekten ölçümler arası farklılıklar oluyor haftaya için rahat eder bir hafta kendi kendini yeme hiç doktor sıkıntı görmemiş demeli plasenta da kan akımı da iyi bak ne güzel doktor 37 yi görebiliriz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…