Hay maşallah annen zamanınn en iyi doktoruna gitmiş o zmn seni burjuva bebesi seniYaa abiminde var ultrason resmi kız onada baktıkben 24 abim 28 yaşında sen kaç yaşındasın
Kontrolden çıktım kızlar rahim ağzı inceliği 22mm düşmüş en son geçen hafta 26mm di normal artık falan dedi bebeğim 5 gün geride gözüktü ve anlamadığım birşey var geçen hafta kilosu 2840 di bugün 2855 gözüktü ve sanırım geçen hafta yanlıştı ölçüsü dedi korkulacak birşey yok sonuçta terazi değil 150-200 grm oynar arada dedi 1 hafta daha durursa prematüre olayı kalkmış olur ortadan ve ciğerlerin gelişimi tamamlanmış olur belki zamanında bile doğa bilir dedi kafam çok karıştı nst istedi moral bozukluğundan onu bile yaptırmadım
Dualarımız seninle canımKızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Nstde çok az sancım çıktı ama bebek hareketleri yavaşlamış şimdi serum bağladılar tekrar nstye giricem.Artık 37 deyiz gelmek isterse alırız dedi ben istemiyorum ya dursun 2 hafta daha dualarınıza talibim
Aynı yaştayız benim annem beni evde doğurmuş seninki yine iyi hastanede doğurmuş seniHay maşallah annen zamanınn en iyi doktoruna gitmiş o zmn seni burjuva bebesi seniben 31 yasındayım benm annemi hastaneye komsunun kızı diye götürmüşler sgksı bile yokmus garibimin
Hahah kız hastanede dogmasam ölürmüşğm zaten beni vakkumla almıs lar kafam gözüm yamulmamıs allahtan annem bana hamileyken düşmüş baya da karnı büyükmüş sonra beni doğduktan sonra yıkarlarken düşürmüşler ellerinden kaymışım ısrarla tutunmusum p. K var gibi bu hayattaAynı yaştayız benim annem beni evde doğurmuş seninki yine iyi hastanede doğurmuş seni
Ne kdr cıktı sancılar ama haftan ilerde diye biliyorum senn artık sancılar cıkması normal değilmi cnmKilo her ölçümde değişiyor ona çok takılmamak lazım doktorun seçtiği yere göre hesaplıyor bilgisayar sanırım. Bana da bugün 3070 dedi ama yarın ölçsem belki 2900 çıkar ona çok takılmamak lazım dedi. NST yaptır bence canım ben hiç hissetmiyodum ama sancım çıktı bugün.
Sanırım artık dinlenmekle geçirmemiz lazım kalan zamanımızı, haftan ileri korkma 1 kilo doğan bebekler var bunlar dert değil aslında ama insan takılıyor ister istemezHerşey gönlünce olsun
Kızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Nstde çok az sancım çıktı ama bebek hareketleri yavaşlamış şimdi serum bağladılar tekrar nstye giricem.Artık 37 deyiz gelmek isterse alırız dedi ben istemiyorum ya dursun 2 hafta daha dualarınıza talibim
Yaa abiminde var ultrason resmi kız onada baktıkben 24 abim 28 yaşında sen kaç yaşındasın
Bnce hiç stres yapma kilosu da iyiyse haftasıda iyi gelmek istiyorsa gelsin hayrlı zamn ne zmnsa o zmn gelsin artık kocaman oldular içimiz rahat olsun bence teselli olsun diye söylemiyorum gercekten aynısını kndm içinde düşünüyorum onlar artık güçlü bireyler illa 9nay 10 gün diye Bi şartmı var stres yapıp sütünüzü çektirmeyinKızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Ay deme canım öyle ne güzel güçlüymüşsünHahah kız hastanede dogmasam ölürmüşğm zaten beni vakkumla almıs lar kafam gözüm yamulmamıs allahtan annem bana hamileyken düşmüş baya da karnı büyükmüş sonra beni doğduktan sonra yıkarlarken düşürmüşler ellerinden kaymışım ısrarla tutunmusum p. K var gibi bu hayatta
Nasıl oldun canım gitmedin mi sen kontrole kanama azaldı mıiyi bozulmamış , sıcak baskı onlar bizimkiler bozulmuş
Açacaklı canımcımBaktım kuzum. Sanki daha uygun Ama magneti açacaklı değil ondan sanırım. Ben şu balon şeklini çok sevdim ya
Evet halada güçlüyüm zorluklar karşısında da her şerde Bi hayır varmıs işte şaka yapıyorum ama bazende diyorum hayat zor yalan dünyaAy deme canım öyle ne güzel güçlüymüşsünŞimdi anne olacaksın iyili birşey olmamış allah korumuş
Ben yaptırmadım bilmiyorum canım ama bana çok uygun geldi paketleri yaptırırsam buryaı düşünüyorumBen de bu siteye denk gelmiştim, kolonya yaptırmayı düşünüyorum. Güvenilir bir yer mi acaba?
Doğuştan hayata tutunmuşsun, bebekken bile hayatla mücadeleye girmişsin maşallahHahah kız hastanede dogmasam ölürmüşğm zaten beni vakkumla almıs lar kafam gözüm yamulmamıs allahtan annem bana hamileyken düşmüş baya da karnı büyükmüş sonra beni doğduktan sonra yıkarlarken düşürmüşler ellerinden kaymışım ısrarla tutunmusum p. K var gibi bu hayatta
Allah yardımcin olsun canim insallah durur bir kac hafta daha ama.durmasa da üzülme şükürler olsun riskli bir hafta da degilsin gelse de farketmez artık kilosuda gelisimide guzeldi senin bebisin hakkında hayırlisi olsun insallah her sey güzel olsunKızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Arkadaşlar, geçen gün topuk kanı mevzusu geçmişti. Ben şimdi Asm de ki hemşiremizi yine aradım konuştum. Hastanede alınan ilk topuk kanıymış sonra anne sütü almaya başlayınca 7-10 gün arası tekrar almak gerekiyormuş. İsterden doktorunda istersen asm ye bana haber verip gelirsin ben Herşeyi ayarlarım hemen kanı alırım çıkarsınız dedi. Çok tatlı bir hemşiremiz var ❤ Eğer aldırmak istemiyorsalar yine asm ye gidip imza atıyormuşuz. Sağlık bakanlığına yolluyorlarmış. Yani durum bu gibi gözüküyor. Size de aktarmak istedim.inşallah hepimiz sorunsuz, zamanında sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız
Bilmem ki doktor sancın var hissetmiyor musun dedi kağıdı görmedim çatı muayenesine hazırlanıyodum o sırada. Ben de bebek aşağı indi gibi hissediyorum gitmeden eşime 10 güne gelir demiştim, artık ne zaman isterse gelecek kilosu iyi sorun olmaz umarımNe kdr cıktı sancılar ama haftan ilerde diye biliyorum senn artık sancılar cıkması normal değilmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?