2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa abiminde var ultrason resmi kız onada baktık ben 24 abim 28 yaşında sen kaç yaşındasın
Hay maşallah annen zamanınn en iyi doktoruna gitmiş o zmn seni burjuva bebesi seni ben 31 yasındayım benm annemi hastaneye komsunun kızı diye götürmüşler sgksı bile yokmus garibimin

Kilo her ölçümde değişiyor ona çok takılmamak lazım doktorun seçtiği yere göre hesaplıyor bilgisayar sanırım. Bana da bugün 3070 dedi ama yarın ölçsem belki 2900 çıkar ona çok takılmamak lazım dedi. NST yaptır bence canım ben hiç hissetmiyodum ama sancım çıktı bugün.

Sanırım artık dinlenmekle geçirmemiz lazım kalan zamanımızı, haftan ileri korkma 1 kilo doğan bebekler var bunlar dert değil aslında ama insan takılıyor ister istemez Herşey gönlünce olsun

Dualarımız seninle canım Gelse de riskli kısmı atlattın şükür gelme zamanı bize değil onlara bağlı yeterki sağlıcakla gelsin

Hay maşallah annen zamanınn en iyi doktoruna gitmiş o zmn seni burjuva bebesi seni ben 31 yasındayım benm annemi hastaneye komsunun kızı diye götürmüşler sgksı bile yokmus garibimin
Aynı yaştayız benim annem beni evde doğurmuş seninki yine iyi hastanede doğurmuş seni

Aynı yaştayız benim annem beni evde doğurmuş seninki yine iyi hastanede doğurmuş seni
Hahah kız hastanede dogmasam ölürmüşğm zaten beni vakkumla almıs lar kafam gözüm yamulmamıs allahtan annem bana hamileyken düşmüş baya da karnı büyükmüş sonra beni doğduktan sonra yıkarlarken düşürmüşler ellerinden kaymışım ısrarla tutunmusum p. K var gibi bu hayatta

Ne kdr cıktı sancılar ama haftan ilerde diye biliyorum senn artık sancılar cıkması normal değilmi cnm

Sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah en doğru zamanda Benim içinde dua et sen 37 ye gelmişsin ne güzel ben daha 34 teyim

Bnce hiç stres yapma kilosu da iyiyse haftasıda iyi gelmek istiyorsa gelsin hayrlı zamn ne zmnsa o zmn gelsin artık kocaman oldular içimiz rahat olsun bence teselli olsun diye söylemiyorum gercekten aynısını kndm içinde düşünüyorum onlar artık güçlü bireyler illa 9nay 10 gün diye Bi şartmı var stres yapıp sütünüzü çektirmeyin

Ay deme canım öyle ne güzel güçlüymüşsün Şimdi anne olacaksın iyili birşey olmamış allah korumuş

Doğuştan hayata tutunmuşsun, bebekken bile hayatla mücadeleye girmişsin maşallah

Arkadaslar herkese merhaba.Ben birsey sormak istiyorum.Kamuda calisiyorum Ankara valiligi hamileler idari izinli dedi.suan 30.hafta bitti zaten idari izinliyiz.Ama 32den sonrada idari izinli olcaz pandemiden dolayı dogum öncesi iznim aktarmicakmi ozaman dogum sonraya.Malum dogum sonrasida izne ihtoyacimiz var.Ekim anneleri hafta olarak önde bilgisi olan varsa yazarsaniz cok sevinirim.sizler nasil yaptiniz

Bayanlar 35+1 deyim nst de sancı çıktı bugun.ciğer geliştirici iğne vurdurdu doktor yarın sabah 1 tane daha yapılacak.Psikolojik mi bilmiyorum erken doğum riskin var deyince igneyi vurulduktan sonra nefesim yetmiyor gibi hissediyorum.Midemde heyecanlanınca olur ya öyle bir kramp oluyor.Stres mi yaptım iğneden dolayı mı acaba.iğne yaptiranlar böyle mi oldu?

Allah yardımcin olsun canim insallah durur bir kac hafta daha ama.durmasa da üzülme şükürler olsun riskli bir hafta da degilsin gelse de farketmez artık kilosuda gelisimide guzeldi senin bebisin hakkında hayırlisi olsun insallah her sey güzel olsun

Ben de bugün sordum, doktor asm ye gitmene gerek yok doğum yapılan hastanede alırlar sonucu asm'ye bildirmen yeterli dedi, herkes başka birşey söylüyor yaşayıp öğrenicez artık.

Ne kdr cıktı sancılar ama haftan ilerde diye biliyorum senn artık sancılar cıkması normal değilmi cnm
Bilmem ki doktor sancın var hissetmiyor musun dedi kağıdı görmedim çatı muayenesine hazırlanıyodum o sırada. Ben de bebek aşağı indi gibi hissediyorum gitmeden eşime 10 güne gelir demiştim, artık ne zaman isterse gelecek kilosu iyi sorun olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…