Bayanlar 35+1 deyim nst de sancı çıktı bugun.ciğer geliştirici iğne vurdurdu doktor yarın sabah 1 tane daha yapılacak.Psikolojik mi bilmiyorum erken doğum riskin var deyince igneyi vurulduktan sonra nefesim yetmiyor gibi hissediyorum.Midemde heyecanlanınca olur ya öyle bir kramp oluyor.Stres mi yaptım iğneden dolayı mı acaba.iğne yaptiranlar böyle mi oldu?
iğnenin yan etkisi bende 31. Haftada oldum iki tane iğne şeker ,nabız ne kadar yan etkisi varsa hepsini yaşadım . Başka bir ilaç daha alıyordum hala daha nabzımı yükseltiyor ilaç
Kızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Nstde çok az sancım çıktı ama bebek hareketleri yavaşlamış şimdi serum bağladılar tekrar nstye giricem.Artık 37 deyiz gelmek isterse alırız dedi ben istemiyorum ya dursun 2 hafta daha dualarınıza talibim
iğnenin yan etkisi bende 31. Haftada oldum iki tane iğne şeker ,nabız ne kadar yan etkisi varsa hepsini yaşadım . Başka bir ilaç daha alıyordum hala daha nabzımı yükseltiyor ilaç
Canım ben de instagramda dökmeçikolata diye bir sayfa var, oradan sipariş vericem inşallah, geçenler de arkadaşım yaptırmıştı memnun kalmış o önerdi, orada da 100 tane madlen çikolata+ 30 adet açacak magnet 175 TL. İstersen bi incele
Arkadaslar herkese merhaba.Ben birsey sormak istiyorum.Kamuda calisiyorum Ankara valiligi hamileler idari izinli dedi.suan 30.hafta bitti zaten idari izinliyiz.Ama 32den sonrada idari izinli olcaz pandemiden dolayı dogum öncesi iznim aktarmicakmi ozaman dogum sonraya.Malum dogum sonrasida izne ihtoyacimiz var.Ekim anneleri hafta olarak önde bilgisi olan varsa yazarsaniz cok sevinirim.sizler nasil yaptiniz
Ben öğretmenim aktardım canım. Ben de 2 hafta önce bunun stresini yaşadım. Hatta müdürle tartıştık ilçe mem en son mardin valiliğinin yazdığı bi görüş yazısını baz alıp aktarılabilir dedi bana. Müdür de kabul etti en son. Aktarılıyor herkes aktarıyor
Baktım canım çok sağol bikaç siteyi inceleyip karar vercem
Ben öğretmenim aktardım canım. Ben de 2 hafta önce bunun stresini yaşadım. Hatta müdürle tartıştık ilçe mem en son mardin valiliğinin yazdığı bi görüş yazısını baz alıp aktarılabilir dedi bana. Müdür de kabul etti en son. Aktarılıyor herkes aktarıyor
Arkadaslar herkese merhaba.Ben birsey sormak istiyorum.Kamuda calisiyorum Ankara valiligi hamileler idari izinli dedi.suan 30.hafta bitti zaten idari izinliyiz.Ama 32den sonrada idari izinli olcaz pandemiden dolayı dogum öncesi iznim aktarmicakmi ozaman dogum sonraya.Malum dogum sonrasida izne ihtoyacimiz var.Ekim anneleri hafta olarak önde bilgisi olan varsa yazarsaniz cok sevinirim.sizler nasil yaptiniz
Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimden zaten 37 oldum artık gelebilir sağlıklı gelinde tabi eksik dua etmeyim bu arada ağzından yel alsın kız ne 42si
Ben kendi ailem kardesim ve esimin ailesi kardesi disinda ziyaretci kabul etmeyecegim.. Geleni de kovmam ama ayakustu gelir giderlerse sevinirim :) Dusunuyorum bende cikolata ve magnet. Ama pek misafir kabul etmeyecegim icin emin olamiyorum .
Kızlar çamaşırımda bi kaç damla kan gördüm şimdi peçeteyede sürüntü şeklinde geldi kontrolüm yarın bugünmü gitsem bilemedim.
Diğerlerinde hiç yaşamamıştım miktar az ya önemli değildir dimi.
Kızlar selam şükür eve geldim.
Serumdan sonra tekrar Nstye girdim sancı çıkmadı bu sefer çocukta hareketlendi.Bu haftadan sonra sancı durdurucu ilaç vermiyoruz dedi.
Sancı kanama yapmış tekrar olursa gidicem ama şimdilik sorun yok.
3 kg olmuş bızdıkım hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşaallah eğer sancı çıkarsa alırım dedide bi panik oldum gerçekten sona geldik.
Kızlar selam şükür eve geldim.
Serumdan sonra tekrar Nstye girdim sancı çıkmadı bu sefer çocukta hareketlendi.Bu haftadan sonra sancı durdurucu ilaç vermiyoruz dedi.
Sancı kanama yapmış tekrar olursa gidicem ama şimdilik sorun yok.
3 kg olmuş bızdıkım hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşaallah eğer sancı çıkarsa alırım dedide bi panik oldum gerçekten sona geldik.
Kızlar selam bugün kontrolüm vardı sancılar hafiften başlamış 2 haftaya gelir dedi hem üzüldüm, hem heyecanlandım. 3070 gr olmuş gelişimi iyi dedi.
Çatı muayenesi yaptı normal doğum zorlar yırtık olur vakum ihtiyacı olur ama yine sen karar ver dedi. Çok arada kaldım
Ben kendi ailem kardesim ve esimin ailesi kardesi disinda ziyaretci kabul etmeyecegim.. Geleni de kovmam ama ayakustu gelir giderlerse sevinirim :) Dusunuyorum bende cikolata ve magnet. Ama pek misafir kabul etmeyecegim icin emin olamiyorum .
Ben de aileler için yaptırcam canım. Onun için az sayıda yaptırıyorum 50 çikolata 30 magnet. Benim ilk bebek yaptırmazsam o heves içimde kalcak, kalmasın diyorum pandemi azalırsa veya biterse illaki gelmek isticekler, görüştüğümüzde hediye yaparlarsa ben de çikolata ve magnet hediye ederim. Kimse gelmese bile hatıra kalsın diyorum
Ben de aileler için yaptırcam canım. Onun için az sayıda yaptırıyorum 50 çikolata 30 magnet. Benim ilk bebek yaptırmazsam o heves içimde kalcak, kalmasın diyorum pandemi azalırsa veya biterse illaki gelmek isticekler, görüştüğümüzde hediye yaparlarsa ben de çikolata ve magnet hediye ederim. Kimse gelmese bile hatıra kalsın diyorum
50çikolata da az geldi bana. yaptırırsam 100lü yaptırcam. alan genelde 2 tane alıyor ben makrome anahtarlık yaptırdığım için yanına birşey düşünmüyorum
him senin yer guzel degil bizim burasi guzel.Bn simdi 36 haftaligim uc haftaya falan dogururum Ara ara sancim oluyor kramp seklinde bacaklarim cok fena agriyo kramplardan