2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

iğnenin yan etkisi bende 31. Haftada oldum iki tane iğne şeker ,nabız ne kadar yan etkisi varsa hepsini yaşadım . Başka bir ilaç daha alıyordum hala daha nabzımı yükseltiyor ilaç

sen hareketlerini hissediyor muydun

iğnenin yan etkisi bende 31. Haftada oldum iki tane iğne şeker ,nabız ne kadar yan etkisi varsa hepsini yaşadım . Başka bir ilaç daha alıyordum hala daha nabzımı yükseltiyor ilaç
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.İçim rahatladı.

Baktım canım çok sağol bikaç siteyi inceleyip karar vercem
Ben öğretmenim aktardım canım. Ben de 2 hafta önce bunun stresini yaşadım. Hatta müdürle tartıştık ilçe mem en son mardin valiliğinin yazdığı bi görüş yazısını baz alıp aktarılabilir dedi bana. Müdür de kabul etti en son. Aktarılıyor herkes aktarıyor
Açacaklı canımcım
Evet açacaklıymış farketmemişim. Vatzaptan konuşuyorum dediğin seti alcam galiba teşekkür ederim canım

Onlar istediğin zaman balonlusunu da yapıyorlar galiba aynı fiyata onu da sor canım

aktarılır ama sen 32.hafta çalışabilir raporunu kurumuna yine de vermen gerekiyor diye biliyorum.

Ay cok sıkıldım bu enerjisiz sürekli rahatsz halimden zaten 37 oldum artık gelebilir sağlıklı gelinde tabi eksik dua etmeyim bu arada ağzından yel alsın kız ne 42si
Eltimin erkendogum riski vardi 25.haftadan itibaren her hafta ben doguruyorum diyordu inanki 41. Haftada sezaryanla zorla dogurdu hep aklima o geliyor

Teşekkürler canım bi bakayım belki başka setler vardır. 20 tane magnet az gibi geldi bana aslında ama işte pandemi var kimse gelmezse de çok gelir

Ben kendi ailem kardesim ve esimin ailesi kardesi disinda ziyaretci kabul etmeyecegim.. Geleni de kovmam ama ayakustu gelir giderlerse sevinirim :) Dusunuyorum bende cikolata ve magnet. Ama pek misafir kabul etmeyecegim icin emin olamiyorum .

Canim yeni okuyorum son durumun nedir kanamayı ciddiye alin diyorlar hep son aylarda ozellikle sen yinede bir gitseydin

Kızlar selam şükür eve geldim.
Serumdan sonra tekrar Nstye girdim sancı çıkmadı bu sefer çocukta hareketlendi.Bu haftadan sonra sancı durdurucu ilaç vermiyoruz dedi.
Sancı kanama yapmış tekrar olursa gidicem ama şimdilik sorun yok.
3 kg olmuş bızdıkım hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşaallah eğer sancı çıkarsa alırım dedide bi panik oldum gerçekten sona geldik.

Hadi geçmiş olsun çok şükür bebişin kilosu iyi artık gelmek istiyorsa gelsin

Masallah canim gelisimi iyi 2 haftaya kadar 3500 geçer belki normal dogum seni zorlar kilosu dahada artinca tabien iyi karari yine sen verirsin

Ben kendi ailem kardesim ve esimin ailesi kardesi disinda ziyaretci kabul etmeyecegim.. Geleni de kovmam ama ayakustu gelir giderlerse sevinirim :) Dusunuyorum bende cikolata ve magnet. Ama pek misafir kabul etmeyecegim icin emin olamiyorum .
Ben de aileler için yaptırcam canım. Onun için az sayıda yaptırıyorum 50 çikolata 30 magnet. Benim ilk bebek yaptırmazsam o heves içimde kalcak, kalmasın diyorum pandemi azalırsa veya biterse illaki gelmek isticekler, görüştüğümüzde hediye yaparlarsa ben de çikolata ve magnet hediye ederim. Kimse gelmese bile hatıra kalsın diyorum

50çikolata da az geldi bana. yaptırırsam 100lü yaptırcam. alan genelde 2 tane alıyor ben makrome anahtarlık yaptırdığım için yanına birşey düşünmüyorum

Benm ev caddede boş boş dükkan ve araba var park mark yürüyüş yeri hak getire malesef ama artık ni sekilde cıkcaz napalım sen Kacıncı haftada sın smdi

him senin yer guzel degil bizim burasi guzel.Bn simdi 36 haftaligim uc haftaya falan dogururum Ara ara sancim oluyor kramp seklinde bacaklarim cok fena agriyo kramplardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…