- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kız niye üzülüyorsun bebegin kilosu iyi haftası iyi. Üzülme hiç annesi kocaman artık oKızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Nstde çok az sancım çıktı ama bebek hareketleri yavaşlamış şimdi serum bağladılar tekrar nstye giricem.Artık 37 deyiz gelmek isterse alırız dedi ben istemiyorum ya dursun 2 hafta daha dualarınıza talibim
Hahah kız hastanede dogmasam ölürmüşğm zaten beni vakkumla almıs lar kafam gözüm yamulmamıs allahtan annem bana hamileyken düşmüş baya da karnı büyükmüş sonra beni doğduktan sonra yıkarlarken düşürmüşler ellerinden kaymışım ısrarla tutunmusum p. K var gibi bu hayatta
Ben sadece anne baba kardeşten başka kabul etmicem amcalara dayılara giremem. O yüzden ilerde koronadan sonra yaş günü yapar orda dağıtırım diyorum artıkBen de aileler için yaptırcam canım. Onun için az sayıda yaptırıyorum 50 çikolata 30 magnet. Benim ilk bebek yaptırmazsam o heves içimde kalcak, kalmasın diyorumpandemi azalırsa veya biterse illaki gelmek isticekler, görüştüğümüzde hediye yaparlarsa ben de çikolata ve magnet hediye ederim. Kimse gelmese bile hatıra kalsın diyorum
Canim normal dogum yapacan sanırım bebisin ne kadar olmus cok az kalmis sanada rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina alırsın insallah evladiniBenimde bugün kontrolüm vardı ultrasonda çok aşağıda görünce bebeğin başını çatı muaynesi yaptı banada 2 hafta sonra gelir 40ı göreceğini sanmıyorum dedi 37+0 tam bugün ilk doğumum normaldi zorlar falan demedi bana ama 39. Haftada olsun diyordum hep bi yandan sevindim bi yandan dokunsan ağlıycam
Baklavayı onların yaptırması lazım canım, ikiz torunları olucak.
Kim o cimrilerin alacağı kendilerine bile yetmezkıızz şeker komasına girerler sonrahem onlar yaptırsın sen niye yaptıruosun baklavayı
Yaa az gelir dimi ben de az diye düşündüm şuan. Aileler az kişi ama hastanede felan da ikram edilir50çikolata da az geldi bana. yaptırırsam 100lü yaptırcam. alan genelde 2 tane alıyorben makrome anahtarlık yaptırdığım için yanına birşey düşünmüyorum
Ben de yaptırayım kalsın dedim. Ne zaman nasip olursa artık görüşmekBen sadece anne baba kardeşten başka kabul etmicem amcalara dayılara giremem. O yüzden ilerde koronadan sonra yaş günü yapar orda dağıtırım diyorum artık
Bir aksilik çıkmazsa normal şimdilik canım 50 cm 3 kilo olmuş hepimiz sağ salim kolaylıkla kavuşalım bebişlerimizeCanim normal dogum yapacan sanırım bebisin ne kadar olmus cok az kalmis sanada rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina alırsın insallah evladini
Hey maşallah 50 cm ne kadar uzun kilosu da iyi valla haftası ileri gibi nazarlar değmesinBir aksilik çıkmazsa normal şimdilik canım 50 cm 3 kilo olmuş hepimiz sağ salim kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize
Yok kuzum iğne yapmadılar doğum başlarsa erkenden artık tutamazsak iğneyi yapıcam demişti normalde 35+5 ama ultrasonda 35 hafta olarak gözüktü 5 gün geride anlayamadım herzaman önde gözüken çocuk şimdi geri gözüküyorYaa niye moralini bozuyorsun ki şuanki kilosunu baz al 2900 gayet iyi . 2500 ü geçmiş olması bile yeterlihafta olarakta 36 . haftadasın ❤ Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten neden kafanı karıştırıyorsun sen rahat ol ki bebişte strese girmesin
İnşallah canım sadece şaşırdım hiç mi kilo almamış bir hafta da diyeCanım kiloya moralini bozma hiç gerçekten ölçümler arası farklılıklar oluyor haftaya için rahat eder bir hafta kendi kendini yeme hiç doktor sıkıntı görmemiş demeli plasenta da kan akımı da iyi bak ne güzel doktor 37 yi görebiliriz diyor
Ben 32'de izne ayrıldım. Ertesi gün esnek çalışma çıktı, şimdi de ayrıca bir idari izin mi verdiler? Biliyorsun iznin aktarılabilmesi için fiilen çalışma şartı var. O 5 haftada yıllık izin, mazeret izni veya doktor raporu kullanılırsa o günler doğum sonrasına aktarılmıyor. İdari izin de aynı kategoride midir, yoksa fiili çalışma sayılır mı bunu en iyi senin çalıştığın yer bilir.Arkadaslar herkese merhaba.Ben birsey sormak istiyorum.Kamuda calisiyorum Ankara valiligi hamileler idari izinli dedi.suan 30.hafta bitti zaten idari izinliyiz.Ama 32den sonrada idari izinli olcaz pandemiden dolayı dogum öncesi iznim aktarmicakmi ozaman dogum sonraya.Malum dogum sonrasida izne ihtoyacimiz var.Ekim anneleri hafta olarak önde bilgisi olan varsa yazarsaniz cok sevinirim.sizler nasil yaptiniz
Yok kuzum iğne yapmadılar doğum başlarsa erkenden artık tutamazsak iğneyi yapıcam demişti normalde 35+5 ama ultrasonda 35 hafta olarak gözüktü 5 gün geride anlayamadım herzaman önde gözüken çocuk şimdi geri gözüküyor
Evet 150-200 grm oynar dedi insan ister istemez takılıyor işte amin inşallah canımKilo her ölçümde değişiyor ona çok takılmamak lazım doktorun seçtiği yere göre hesaplıyor bilgisayar sanırım. Bana da bugün 3070 dedi ama yarın ölçsem belki 2900 çıkar ona çok takılmamak lazım dedi. NST yaptır bence canım ben hiç hissetmiyodum ama sancım çıktı bugün.
Sanırım artık dinlenmekle geçirmemiz lazım kalan zamanımızı, haftan ileri korkma 1 kilo doğan bebekler var bunlar dert değil aslında ama insan takılıyor ister istemezHerşey gönlünce olsun
Bilmiyorum kuzum valla elimde olmadan canım çok sıkıldı hayırlısın olur inşallahBen detaylı ultrasona girmiştim iki hf önce şu 19.hf da yaptırdığımıza. Hoca dediki ben bunun kilosunu ölçtüm şimdi kilosu bu kadar ama şimdi bidaha ölçeyim asla aynı kiloyu çıkaramam. Ben o hf üç dr gezmiştim üçü de ayrı kilo çıkarmıştı bebeğe. O yüzden moralini bozma
Bilmiyorum ki kuzum haftaya tekrar kontrol var bakalım inşallah geriye güzel çıkar motivasyonun için teşekkür ederimultrason ölçümlerine takılma üç gün ileri beş gün geri , milim kaydırsa tüm ölçümlerde fark çıkarkilosu iyi maşallah önemli olan o ve anne karnındaki zamanıda iyi
Hem de ne vahim durumlar, görev icabı güneydoğudaymışlar ne zor şartlarda gelmişim. Göbek bağımın doğuya gömüldüğü belli ama, ben de şimdi buralarda kendi çocuklarımı doğurmaya uğraşıyorumSennki daha vahim bizimki yine biliyormus ama ultrasyonda beni gördüğünü hiç sanmıyorum
Canim cok gecmis olsun dikkat et riskede atma 37. Haftada küçük degil yeterki saglikli olsun bizide haberdar et rabbim yardimciniz olsun insallahKızlar benim damlama şeklinde kanama devam etti sonra canımı çok yakan bi sancım oldu doktora erken geldim.Vajinal ultrason yaptı rahim ağzı kısalmış dedi.
Nstde çok az sancım çıktı ama bebek hareketleri yavaşlamış şimdi serum bağladılar tekrar nstye giricem.Artık 37 deyiz gelmek isterse alırız dedi ben istemiyorum ya dursun 2 hafta daha dualarınıza talibim
Ben de aileler için yaptırcam canım. Onun için az sayıda yaptırıyorum 50 çikolata 30 magnet. Benim ilk bebek yaptırmazsam o heves içimde kalcak, kalmasın diyorumpandemi azalırsa veya biterse illaki gelmek isticekler, görüştüğümüzde hediye yaparlarsa ben de çikolata ve magnet hediye ederim. Kimse gelmese bile hatıra kalsın diyorum
Kızlar selam bugün kontrolüm vardı sancılar hafiften başlamış 2 haftaya gelir dedi hem üzüldüm, hem heyecanlandım. 3070 gr olmuş gelişimi iyi dedi.
Çatı muayenesi yaptı normal doğum zorlar yırtık olur vakum ihtiyacı olur ama yine sen karar ver dedi. Çok arada kaldım
Pztsi müdürüm dönecek bana bakalım.valilik idari izinli dedi hamileler icin pandemidenBen 32'de izne ayrıldım. Ertesi gün esnek çalışma çıktı, şimdi de ayrıca bir idari izin mi verdiler? Biliyorsun iznin aktarılabilmesi için fiilen çalışma şartı var. O 5 haftada yıllık izin, mazeret izni veya doktor raporu kullanılırsa o günler doğum sonrasına aktarılmıyor. İdari izin de aynı kategoride midir, yoksa fiili çalışma sayılır mı bunu en iyi senin çalıştığın yer bilir.
Masallah canim büyüdü bıdık saglikla al kucagina insallah dikkat et bol bol dinlen canim geleceksede hayirlisiyla gelsinKızlar selam şükür eve geldim.
Serumdan sonra tekrar Nstye girdim sancı çıkmadı bu sefer çocukta hareketlendi.Bu haftadan sonra sancı durdurucu ilaç vermiyoruz dedi.
Sancı kanama yapmış tekrar olursa gidicem ama şimdilik sorun yok.
3 kg olmuş bızdıkım hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşaallah eğer sancı çıkarsa alırım dedide bi panik oldum gerçekten sona geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?