2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kız niye üzülüyorsun bebegin kilosu iyi haftası iyi. Üzülme hiç annesi kocaman artık o
Deli gibi gülüyorum ya tobe tobe Allah da seni güldürsün.

Ben sadece anne baba kardeşten başka kabul etmicem amcalara dayılara giremem. O yüzden ilerde koronadan sonra yaş günü yapar orda dağıtırım diyorum artık

Canim normal dogum yapacan sanırım bebisin ne kadar olmus cok az kalmis sanada rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina alırsın insallah evladini

Baklavayı onların yaptırması lazım canım, ikiz torunları olucak.
kıızz şeker komasına girerler sonrahem onlar yaptırsın sen niye yaptıruosun baklavayı
Kim o cimrilerin alacağı kendilerine bile yetmez
Oğlumda kaynım biraz almıştı 10 kişilik anca vardı 1 yıl baklava aldım dedi

Seastar benim eşim ameliyat olmuştu misafirlere ikram için bir tepsi baklava yaptırmış bu nee kim yiicek bukadar baklavayı dedim söylenip durdum, mutfakta yer yoktu salon boş diye oraya koydum bunlar geldi gittikyen sonra dolu tepsiye bir baktım boşalmış gidip gelip yemişler komaya falan da girmediler maşallah

50çikolata da az geldi bana. yaptırırsam 100lü yaptırcam. alan genelde 2 tane alıyor ben makrome anahtarlık yaptırdığım için yanına birşey düşünmüyorum
Yaa az gelir dimi ben de az diye düşündüm şuan. Aileler az kişi ama hastanede felan da ikram edilir
Ben sadece anne baba kardeşten başka kabul etmicem amcalara dayılara giremem. O yüzden ilerde koronadan sonra yaş günü yapar orda dağıtırım diyorum artık
Ben de yaptırayım kalsın dedim. Ne zaman nasip olursa artık görüşmek

Canim normal dogum yapacan sanırım bebisin ne kadar olmus cok az kalmis sanada rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina alırsın insallah evladini
Bir aksilik çıkmazsa normal şimdilik canım 50 cm 3 kilo olmuş hepimiz sağ salim kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize

Yok kuzum iğne yapmadılar doğum başlarsa erkenden artık tutamazsak iğneyi yapıcam demişti normalde 35+5 ama ultrasonda 35 hafta olarak gözüktü 5 gün geride anlayamadım herzaman önde gözüken çocuk şimdi geri gözüküyor

İnşallah canım sadece şaşırdım hiç mi kilo almamış bir hafta da diye

Ben 32'de izne ayrıldım. Ertesi gün esnek çalışma çıktı, şimdi de ayrıca bir idari izin mi verdiler? Biliyorsun iznin aktarılabilmesi için fiilen çalışma şartı var. O 5 haftada yıllık izin, mazeret izni veya doktor raporu kullanılırsa o günler doğum sonrasına aktarılmıyor. İdari izin de aynı kategoride midir, yoksa fiili çalışma sayılır mı bunu en iyi senin çalıştığın yer bilir.

ultrason ölçümlerine takılma üç gün ileri beş gün geri , milim kaydırsa tüm ölçümlerde fark çıkar kilosu iyi maşallah önemli olan o ve anne karnındaki zamanıda iyi

Evet 150-200 grm oynar dedi insan ister istemez takılıyor işte amin inşallah canım

Bilmiyorum kuzum valla elimde olmadan canım çok sıkıldı hayırlısın olur inşallah

ultrason ölçümlerine takılma üç gün ileri beş gün geri , milim kaydırsa tüm ölçümlerde fark çıkar kilosu iyi maşallah önemli olan o ve anne karnındaki zamanıda iyi
Bilmiyorum ki kuzum haftaya tekrar kontrol var bakalım inşallah geriye güzel çıkar motivasyonun için teşekkür ederim

Sennki daha vahim bizimki yine biliyormus ama ultrasyonda beni gördüğünü hiç sanmıyorum
Hem de ne vahim durumlar, görev icabı güneydoğudaymışlar ne zor şartlarda gelmişim. Göbek bağımın doğuya gömüldüğü belli ama, ben de şimdi buralarda kendi çocuklarımı doğurmaya uğraşıyorum

Canim cok gecmis olsun dikkat et riskede atma 37. Haftada küçük degil yeterki saglikli olsun bizide haberdar et rabbim yardimciniz olsun insallah

Anlastgn avantajli buldgn bi yer olursa benimde haberim olsun belki fikrim degisir yaptiririm bende :))

Canim en sagliklisi hangisi olacaksa ona karar ver. Sezeryan olmasin deme.. Hakkinda hayirlisi en guzeli olur ins.

Pztsi müdürüm dönecek bana bakalım.valilik idari izinli dedi hamileler icin pandemiden

Masallah canim büyüdü bıdık saglikla al kucagina insallah dikkat et bol bol dinlen canim geleceksede hayirlisiyla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…