2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benim vajina ağrısı artık çok zorlamaya başladı. Kitlenip kalıyorum yürüyemiyorım bazen. Yürüyüş falan yapamaz oldum sancıdan. Yarın normal muayene Haftaya da çatı muayenem var. Sizce yarın çatı yapar mı doktor ? Açılma falan mı başladı acaba ya neden bu kadar acı çekiyorum

Döner isterse bebiş. Arkadaşımın 38 de döndü. Dönmüyor diye hemen sezeryana razı olmayın ama uğraşın biraz. Hemen kesmek istiyor bazı doktorlar
Evet doktorların sezeryan daha çok işine geliyor..Allahın izniyle 40 haftaya kadar beklerse bebiş şansımı deneyeceğim normal doğum için nasip artık ..çok teşekkürler msjınız için❤

Evet doktorların sezeryan daha çok işine geliyor..Allahın izniyle 40 haftaya kadar beklerse bebiş şansımı deneyeceğim normal doğum için nasip artık ..çok teşekkürler msjınız için❤
Çevrilme yöntemleri var diye biliyorum eskiden köyle ebeler de çeviriyormuş. Akupunktur bile var.

him senin yer guzel degil bizim burasi guzel.Bn simdi 36 haftaligim uc haftaya falan dogururum Ara ara sancim oluyor kramp seklinde bacaklarim cok fena agriyo kramplardan
Bendede sancı oluuo ama hala gaz sancısı bide regl sancısı oluyo o kdr

Eltimin erkendogum riski vardi 25.haftadan itibaren her hafta ben doguruyorum diyordu inanki 41. Haftada sezaryanla zorla dogurdu hep aklima o geliyor
Walla bu hikayeleri cok duyuyorum hayrlısı demekten Baska yapcak bsymiz yok

Sancı cokmu cıktı iğne vurulacak kadar

Bende çikolata yapmayı düşünüyordum ama aklıma eşimin ailesi geldi bize bir baklava vermediniz derler onun için baklava alıcam doya doya yesinler
Tatlıyı bizde alcaz bizim milletimiz tatlınolmadan saymaz çikolata biraz daha görüntü işi ben ikisinide yaparım heralde tatlısız olmaz

Hay maşallah annen zamanınn en iyi doktoruna gitmiş o zmn seni burjuva bebesi seni ben 31 yasındayım benm annemi hastaneye komsunun kızı diye götürmüşler sgksı bile yokmus garibimin
Komedisin ya seninkide iyiymiş
Oturduğumuz cadde üzerinde muayenehanesi varmıştı doktorun ona gitmiş detaylı ultrason kağıdım bile var

Kızlar doğum ekibine doktora filan bişey alınıyor mu var mı öyle bir prosedür
Eşim çalışanlara falan bahşiş vermişti doğumdan sonra, dr a da dikiş kontrolüne giderken 1 hf sonra çikolata yaptırmıştık. Bunda da öyle yaparız heralde

Komedisin ya seninkide iyiymiş
Oturduğumuz cadde üzerinde muayenehanesi varmıştı doktorun ona gitmiş detaylı ultrason kağıdım bile var
Gercekten şanslısın bence o zamanda o imkanlara sahip cok az kişi vardı bide iyi saklamıs güzel bakmıs garip Bi duygudur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…