2 aya kalmadan okuruz merak etmeevet evet bndede rgl sancisi oluyor Az kaldii Yarabbim iki ay sonra bu mjlari okumak istiyorm bebisim kucagimdaNe gunlerdi diyipp
Kızlar doğum ekibine doktora filan bişey alınıyor mu var mı öyle bir prosedür
2 aya kalmadan okuruz merak etme
Ah cnm sana geçmiş olsun.Covidli gebe karantinada olması gerekmiyor mu?Karantinadan çıkanlar hastalığı geçirenler 14 gunluk surec sonucunda normal hayata devam ediyorlar.Bu gebe arkadaş ne asamada acaba.İnsanlari anlamak cok zor.Ben bugün şehir hastanesine gittim. Muayene sonrası nst ye geçtim. Nst sonucunu doktora göstermek için geri döndüm, beklerken doktor kapıyı açtı önce girmeyin dedi, sonra hasta kalmasın burda koridoru boşaltın dedi. Başta anlamadik ama çıktık koridordan. Meğer içeri covidli bir gebe elini kolunu sallaya sallaya girmis, doktor ekranda covid pozitif olduğunu görene kadar söylememişDoktorun farketmesi sayesinde dışarı çıktık ve hemen ortam havalandirildi, dezenfekte edildi. Yaklaşık yarım saat sonra girip sonucu gösterebilirim Öyle kızdım, öyle kötü oldum ki aglayacaktim neredeyse. Hadi bize acimadin kendine ve bebeğine de mi acimiyorsun be kadın dedim kendi kendime. Ben olsam beni tedavi edin, bebeğimi alın kurtarın diye yalvarırım, hatun sesini çıkarmadan doktora gelmiş bizi bu cehalet öldürecek hayırlısıyla sağ salim kavussak da alıp evimize getirsek bebislerimizi
Pazartesi günü beyin cerrahiden yazı goturucem, şant olduğu için ve miyomektomili olduğum için riskli gebelik bölümüne sevkedecek beni. Bugünkü nst de sancı çıkmadı , kalp atışları da normal dedi. Biraz daha zamanımız var demek ki, ac 1 hafta geriden gidiyor, biraz daha büyüsün minnosum
Dr hemen ortalığı bosalttirip dezenfekte ettirdigine göre henüz geçmiş bitmiş bir durumu yoktu demek ki.Ah cnm sana geçmiş olsun.Covidli gebe karantinada olması gerekmiyor mu?Karantinadan çıkanlar hastalığı geçirenler 14 gunluk surec sonucunda normal hayata devam ediyorlar.Bu gebe arkadaş ne asamada acaba.İnsanlari anlamak cok zor.
Ayyy çok haklısın. ..Kim bilir yolda gelirken kac kişiyle teması oldu.Tvlerde aylarca bir sürü dr çıktı anlattı...Neyseki dr sizi hemen korumuş.Ilaclar bile eve gelinip veriliyor ne yapılsın daha.Dr hemen ortalığı bosalttirip dezenfekte ettirdigine göre henüz geçmiş bitmiş bir durumu yoktu demek ki.
Evet şükür ki ben sonuç ile geldiğimde o kişi icerdeydi, doktor kapıyı açıp alanda kimse kalmasın deyince de çıktık, hiç görmedik , kimdir nedir , nereye cikardilar... Ama o kadarı dahi yetti kapıda bekleyen ben ve diğer iki kişiye.Ayyy çok haklısın. ..Kim bilir yolda gelirken kac kişiyle teması oldu.Tvlerde aylarca bir sürü dr çıktı anlattı...Neyseki dr sizi hemen korumuş.Ilaclar bile eve gelinip veriliyor ne yapılsın daha.
İnşallah beyin cerrahi ve perinatologta işler istediğin gibi ilerler.
Doğum için karar verdin mi hastanene en son muallak vardı diye hatırlıyorum.
Ben bugün şehir hastanesine gittim. Muayene sonrası nst ye geçtim. Nst sonucunu doktora göstermek için geri döndüm, beklerken doktor kapıyı açtı önce girmeyin dedi, sonra hasta kalmasın burda koridoru boşaltın dedi. Başta anlamadik ama çıktık koridordan. Meğer içeri covidli bir gebe elini kolunu sallaya sallaya girmis, doktor ekranda covid pozitif olduğunu görene kadar söylememişDoktorun farketmesi sayesinde dışarı çıktık ve hemen ortam havalandirildi, dezenfekte edildi. Yaklaşık yarım saat sonra girip sonucu gösterebilirim Öyle kızdım, öyle kötü oldum ki aglayacaktim neredeyse. Hadi bize acimadin kendine ve bebeğine de mi acimiyorsun be kadın dedim kendi kendime. Ben olsam beni tedavi edin, bebeğimi alın kurtarın diye yalvarırım, hatun sesini çıkarmadan doktora gelmiş bizi bu cehalet öldürecek hayırlısıyla sağ salim kavussak da alıp evimize getirsek bebislerimizi
Pazartesi günü beyin cerrahiden yazı goturucem, şant olduğu için ve miyomektomili olduğum için riskli gebelik bölümüne sevkedecek beni. Bugünkü nst de sancı çıkmadı , kalp atışları da normal dedi. Biraz daha zamanımız var demek ki, ac 1 hafta geriden gidiyor, biraz daha büyüsün minnosum
Ben evden çıkarken kırk kez düşünüyorum, toplu taşımayı kullanmiyorum, hastaneye mümkünse anne babalarımız hiç girmesin istiyorum. Kısıtlanmasına ben de yalnız kalmak pahasına destek veriyorum. Annem kayınvalidem de eve gelince goruversin. Aylardır evdeler, sırf yanımda olacaklar diye risk almalarını istemiyorum.Kendine niye acısın ki? Olan olmuş, belli ki hafif geçiriyor. Ama işte bu tipler yüzünden ben hastanelerdeki refakatçi, ziyaretçi her türlü kısıtlamayı destekliyorum. Çünkü o hanım hasta olduğunu bile bile dolaşıyor, bilmeyenler daha da çok ve tedbirsiz dolaşıyor. Sana da geçmiş olsun. İnsanın canıyla uğraştığı bir yerde bir de buna şahit olması çok sinir bozucu olmalı.
Prosedüre bağlı değil tabi bu işlerde gönülden geçerse diyelim..oğlumun dogumunda onu giydirip odaya götüren hemşireye bahşiş vermiş eşim babam falan..doktorumada çikolata yaptirip goturmustum ilk kontrolümde...simdi ne yapıcam bilmiyorum pek fikrim yok gravat cüzdan gömlek vs böyle şeylermi alsam karar.veremedim yoksa.yine cikolatamı yaptırsamKızlar doğum ekibine doktora filan bişey alınıyor mu var mı öyle bir prosedür
bu nasıl bir sorumsuzlukBen bugün şehir hastanesine gittim. Muayene sonrası nst ye geçtim. Nst sonucunu doktora göstermek için geri döndüm, beklerken doktor kapıyı açtı önce girmeyin dedi, sonra hasta kalmasın burda koridoru boşaltın dedi. Başta anlamadik ama çıktık koridordan. Meğer içeri covidli bir gebe elini kolunu sallaya sallaya girmis, doktor ekranda covid pozitif olduğunu görene kadar söylememişDoktorun farketmesi sayesinde dışarı çıktık ve hemen ortam havalandirildi, dezenfekte edildi. Yaklaşık yarım saat sonra girip sonucu gösterebilirim Öyle kızdım, öyle kötü oldum ki aglayacaktim neredeyse. Hadi bize acimadin kendine ve bebeğine de mi acimiyorsun be kadın dedim kendi kendime. Ben olsam beni tedavi edin, bebeğimi alın kurtarın diye yalvarırım, hatun sesini çıkarmadan doktora gelmiş bizi bu cehalet öldürecek hayırlısıyla sağ salim kavussak da alıp evimize getirsek bebislerimizi
kamu kurumlarına girişte HES kodu taraması yapılıyor. nasıl girmiş ki o durumda. o zaman hastane de kod sorgulaması yapmamış olabilir. kadına zaten diyecek söz bulamıyorumBen bugün şehir hastanesine gittim. Muayene sonrası nst ye geçtim. Nst sonucunu doktora göstermek için geri döndüm, beklerken doktor kapıyı açtı önce girmeyin dedi, sonra hasta kalmasın burda koridoru boşaltın dedi. Başta anlamadik ama çıktık koridordan. Meğer içeri covidli bir gebe elini kolunu sallaya sallaya girmis, doktor ekranda covid pozitif olduğunu görene kadar söylememişDoktorun farketmesi sayesinde dışarı çıktık ve hemen ortam havalandirildi, dezenfekte edildi. Yaklaşık yarım saat sonra girip sonucu gösterebilirim Öyle kızdım, öyle kötü oldum ki aglayacaktim neredeyse. Hadi bize acimadin kendine ve bebeğine de mi acimiyorsun be kadın dedim kendi kendime. Ben olsam beni tedavi edin, bebeğimi alın kurtarın diye yalvarırım, hatun sesini çıkarmadan doktora gelmiş bizi bu cehalet öldürecek hayırlısıyla sağ salim kavussak da alıp evimize getirsek bebislerimizi
Girişte sadece ateş ölçtuler, HES kodu sorgulaması yapılmadı. Hatta dezenfekte esnasında bölümden çıktığım gibi hastane dışına çıktım. Geri girerken saat 12 ye gelmişti ve kapıda ateş ölçen de yoktukamu kurumlarına girişte HES kodu taraması yapılıyor. nasıl girmiş ki o durumda. o zaman hastane de kod sorgulaması yapmamış olabilir. kadına zaten diyecek söz bulamıyorum
Geçmiş olsun canım, bana sorarsan negatife dönene kadar kimse gelmesin. Zaten doğuma biraz daha vakit var , bir an önce iyilessinler inşallahKızlar biz bu bebeleri virüsten nasıl koruyacağız doğuma annem gelecekti o da pozitif çıktı babam kardeşlerim hepsi pozitif evde hafif geçiriyorlar ama taşıyıcı olurlar mi geldiklerinde. Gelmeyin mi desem. Doğum izni bitince de nereye kime birakacagim işi bile bırakmayı düşünüyorum. Hastane ortamında nasıl korunacak daha minnaciklar inşallah hastaneler gerekli önlemleri alirlar
Merak etme beybisi. Şükret hafif atlatmaları çok önemli. Virüs gen seçiyor çünkü nasıl seçiyor bilinmiyor ama demek sizin genler kuvvetli. B12ne dikkat et canım. Dr bize öyle dedi. Senin doğuma annenlerin hastalığı geçmiş olur inşallah merak etme. Dün bi tanıdık duydum emziriyor virüs almış hala emziriyor antikorlar çocuğa geçiyor otomatikman. Allah hepimize kolaylığını verir inşallah. Allah bizleri, ailelerimizi, sevdiklerimizi bu illetten korusun sağlıkla, mutlulukla büyütelim bebişlerimiziKızlar biz bu bebeleri virüsten nasıl koruyacağız doğuma annem gelecekti o da pozitif çıktı babam kardeşlerim hepsi pozitif evde hafif geçiriyorlar ama taşıyıcı olurlar mi geldiklerinde. Gelmeyin mi desem. Doğum izni bitince de nereye kime birakacagim işi bile bırakmayı düşünüyorum. Hastane ortamında nasıl korunacak daha minnaciklar inşallah hastaneler gerekli önlemleri alirlar
Ayy sağol canım içime su serptinMerak etme beybisi. Şükret hafif atlatmaları çok önemli. Virüs gen seçiyor çünkü nasıl seçiyor bilinmiyor ama demek sizin genler kuvvetli. B12ne dikkat et canım. Dr bize öyle dedi. Senin doğuma annenlerin hastalığı geçmiş olur inşallah merak etme. Dün bi tanıdık duydum emziriyor virüs almış hala emziriyor antikorlar çocuğa geçiyor otomatikman. Allah hepimize kolaylığını verir inşallah. Allah bizleri, ailelerimizi, sevdiklerimizi bu illetten korusun sağlıkla, mutlulukla büyütelim bebişlerimizi
Tedbir bizden takdir Allah tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?