Girişte sadece ateş ölçtuler, HES kodu sorgulaması yapılmadı. Hatta dezenfekte esnasında bölümden çıktığım gibi hastane dışına çıktım. Geri girerken saat 12 ye gelmişti ve kapıda ateş ölçen de yoktu
Geçmiş olsun canım, bana sorarsan negatife dönene kadar kimse gelmesin. Zaten doğuma biraz daha vakit var , bir an önce iyilessinler inşallah
kamu kurumlarına girişte HES kodu taraması yapılıyor. nasıl girmiş ki o durumda. o zaman hastane de kod sorgulaması yapmamış olabilir. kadına zaten diyecek söz bulamıyorum
bu nasıl bir sorumsuzluk
Hadi test sonucunu öğrenmeden gelmiş diyeceğim ama bundan şüphelenmesi bile yeterli nasıl bukadar insanı riske sokar
Ben normal grip olduk evden çıkmadım ne olur ne olmaz diye, ne oluyorsa böyle düşüncesiz insanlar yüzünden oluyor vakalar neden artmasın ki durum böyle olunca
Heh işte maşallah bak geçmiş nerdeyse. Olmaz inşallah başka sıkıntı geçmiş gitmiş olsun. Takma kafaya hatta şöyle düşün en azından onlara virüs geçirme derdin yok artıkAyy sağol canım içime su serptinbu iyi bişey o zaman çünkü 10 gün oldu pozitif çıkalı babam ve iki kardeşimde hicbir belirti yok annemde de Öksürük ve halsizlik var sadece o da geçti gibi ateş hiç olmadı hicbirinde. Inşallah da sonradan sürpriz olmaz
Sağol canım kararı doktora bırakacağım galiba, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahCanim en sagliklisi hangisi olacaksa ona karar ver. Sezeryan olmasin deme.. Hakkinda hayirlisi en guzeli olur ins.
Ayy sağol canım içime su serptinbu iyi bişey o zaman çünkü 10 gün oldu pozitif çıkalı babam ve iki kardeşimde hicbir belirti yok annemde de Öksürük ve halsizlik var sadece o da geçti gibi ateş hiç olmadı hicbirinde. Inşallah da sonradan sürpriz olmaz
Ayy kızlar bogazım hafif acıyor bir iki öksürüyorum ama onun dısında bsy yok covid olmus olanilirmiyimki bazı insanlar cok az belirtiyle atlatıyor sadece bogaz kasınması belirtimiki ayy artık kafayı yicez walla kendm için de korkmuyorum bilmeden birilerine bulasırsa diye korkuyorum resmen
Evde kal vitmainleri bol suyu eksik etme bişeycik olmaz inşallah canım. Çoğu kişi halsizlikle atlatıyor. Düşünme dinlen bol bol. Belki hava değişimi oldu serinledi havalar ondandır. Veya dolaptan anlamadın bişey içtin. Çok da takma beybi. Yine dr una da haber ver tabiAyy kızlar bogazım hafif acıyor bir iki öksürüyorum ama onun dısında bsy yok covid olmus olanilirmiyimki bazı insanlar cok az belirtiyle atlatıyor sadece bogaz kasınması belirtimiki ayy artık kafayı yicez walla kendm için de korkmuyorum bilmeden birilerine bulasırsa diye korkuyorum resmen
Halsizlik yok valla tat bozukluğu filanda yok 2 gün önce 3 tane dondurma yemiştim abarttım galiba ondan olmus olabilir diye düşünüyorum bide kapı acık yatıyorum Ankara sabaha karsı 15 dereceye düşüyorşuan alerji zamanı yine hapşırıyorsan boğazın tahriş olmuş olabilirhafifte olsa yine Farklı bir halsizlik oluyor , şu dönemdekilerin bir çoğunda ishal şikayeti var inşallah değilsindir sağlam besleniyorsun zaten dinlen kendini yorma
Bgn randevum var bide Baska belirti yok 3 tane dondurma yedim ondan olmustur inşEvde kal vitmainleri bol suyu eksik etme bişeycik olmaz inşallah canım. Çoğu kişi halsizlikle atlatıyor. Düşünme dinlen bol bol. Belki hava değişimi oldu serinledi havalar ondandır. Veya dolaptan anlamadın bişey içtin. Çok da takma beybi. Yine dr una da haber ver tabi
İyiym canım bugün son kontrolüm vardı çok şükür az kaldı ama heyecanlıyım korku var merak var değişik duygular yaşıyorum bakalım ne yaşayacağız.kelebekmkelebek nasılsın doğuma 3 gün kaldı.
3 dondurma mıBgn randevum var bide Baska belirti yok 3 tane dondurma yedim ondan olmustur inş
agustosts turkıyedeyken esımde de boye hafif belirti olmustu 2 gün halsizlik, nefes darlıgı oldu. ama atesi cıkmadı. limonlu adacayı ıcmıstı ıkı kez gunde o cok iyi geldi. bana bulaşmadı ya da hissetmedim. normalde eşim grip de olsa bazen bana geçmiyor. genelde benım duydugım hafif semptomlarla atlatılıyor. eger klimanın altında cok kaldıysanız o da yapar bogaz agrısı. bence dinlenip güzelce beslenip beklemek lazım. biz adacayı içemiyoruz sanırım hamilelikte. o çok çok iyi geliyor normalde bronslara oksuruge bogsazlara falanAyy kızlar bogazım hafif acıyor bir iki öksürüyorum ama onun dısında bsy yok covid olmus olanilirmiyimki bazı insanlar cok az belirtiyle atlatıyor sadece bogaz kasınması belirtimiki ayy artık kafayı yicez walla kendm için de korkmuyorum bilmeden birilerine bulasırsa diye korkuyorum resmen
Aynen valla 2 si twister bide buz var onda3 dondurma mıE zanlı belli bence
Kız deme deme.Aynen valla 2 si twister bide buz var onda
Banada öle eşim grip olunca pek gecmez hafif gecieirm 2 seneye yakındır hasta olmuyorum maşallah deym yoksa nazar değecek yani eğer korona olursam anlamam bile belki ondan korkuyorum bende nane limon içtim sıcak seyler iyi geliyo ama menopozlu kadın gibiyim hamilelikten cok sıcak basıyor kapı acık yatıyoruz eşimde benm yüzünden burun akıntısıyla uyanıyor yazık garibimagustosts turkıyedeyken esımde de boye hafif belirti olmustu 2 gün halsizlik, nefes darlıgı oldu. ama atesi cıkmadı. limonlu adacayı ıcmıstı ıkı kez gunde o cok iyi geldi. bana bulaşmadı ya da hissetmedim. normalde eşim grip de olsa bazen bana geçmiyor. genelde benım duydugım hafif semptomlarla atlatılıyor. eger klimanın altında cok kaldıysanız o da yapar bogaz agrısı. bence dinlenip güzelce beslenip beklemek lazım. biz adacayı içemiyoruz sanırım hamilelikte. o çok çok iyi geliyor normalde bronslara oksuruge bogsazlara falan
Ayy dogru banada yasaktı Bi ara yerken vicdan azabı cekiyordum ama sekerim cok düşük cıkınca smdi korkmuyorum ama ben Baska tatlı yemiyorum sadece dondurmaKız deme deme.
Şekerden yiyemeyen var. Bende şeker yok ama bebiş önden gittiği için bana da yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?