- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Inşallah canım annem yakın bir ilde gelirse zaten bizde kalır vaziyette olur. ben de o ikinci vaka nasıl oluyor merak ediyorum kimi vücutta virüs kalıyor diyor kimi de tekrar bulaşı oluyor diyor. Tekrar bulaşıya karşı insan kendini koruyabilir belki ama vücutta kalıyorsa çok büyük sıkıntı herkes içindaha doğumuna var o zamana kadar annenlerde karantinalarına dikkat eder bakalım onlara bulaşmış mı çıkacak mı?Sadece doğum sonrası yardıma geliyor olsa sen sadece bebeğinle ilgilenirsin annen diğer işleri yapar , odayı havalandırırsınız vs tedbirlerle bu süreci atlatabilirsiniz Zaten bir süre çalışmayacaksın o zamanda bebiş büyümüş olur annende bakmaya geldiğinde duş alır , üzerini değiştirir senin eve girdiği anda , böyle tedbirler bile etkili birde covitte bağışıklık kazanılmıyor maalesef, bir ay önce iyileşmiş hasta tekrar sisteme covit pozitif olarak düştü geçtiğimiz günlerde tedbiri elden bırakmayarak atlatacağız inşalalh
Temkinli olmakta fayda var canim inşallah değilsindir. Senden başkasına veya başkasından sana geçecekmiş gibi hep tedbir almalı insan kendini bile bilmiyor ki ben bebek doğunca da hep maske takmayı düşünüyorumAyy kızlar bogazım hafif acıyor bir iki öksürüyorum ama onun dısında bsy yok covid olmus olanilirmiyimki bazı insanlar cok az belirtiyle atlatıyor sadece bogaz kasınması belirtimiki ayy artık kafayı yicez walla kendm için de korkmuyorum bilmeden birilerine bulasırsa diye korkuyorum resmen
Geçmiş olsun canım hafif geçiriyorsalar testleri çabuk negatife döner.. Benim babam iki kardeşim geçirdi, aynı evde kardeşimin eşi annem ve bir kardeşim daha vardı çok şükür onlar kapmadı ilaçlarını düzenli kullandılar 5 günde iyileştiler 15 günde de testleri negatife döndü..Kızlar biz bu bebeleri virüsten nasıl koruyacağız doğuma annem gelecekti o da pozitif çıktı babam kardeşlerim hepsi pozitif evde hafif geçiriyorlar ama taşıyıcı olurlar mi geldiklerinde. Gelmeyin mi desem. Doğum izni bitince de nereye kime birakacagim işi bile bırakmayı düşünüyorum. Hastane ortamında nasıl korunacak daha minnaciklar inşallah hastaneler gerekli önlemleri alirlar
Çok şükür iyileşmişler hasarsız canım çok geçmiş olsun insallah bizimkiler de hasarsız atlatır tekrarlamazlarGeçmiş olsun canım hafif geçiriyorsalar testleri çabuk negatife döner.. Benim babam iki kardeşim geçirdi, aynı evde kardeşimin eşi annem ve bir kardeşim daha vardı çok şükür onlar kapmadı ilaçlarını düzenli kullandılar 5 günde iyileştiler 15 günde de testleri negatife döndü..
Benim de annem ve babam pozitif gelemezler artık yaKızlar biz bu bebeleri virüsten nasıl koruyacağız doğuma annem gelecekti o da pozitif çıktı babam kardeşlerim hepsi pozitif evde hafif geçiriyorlar ama taşıyıcı olurlar mi geldiklerinde. Gelmeyin mi desem. Doğum izni bitince de nereye kime birakacagim işi bile bırakmayı düşünüyorum. Hastane ortamında nasıl korunacak daha minnaciklar inşallah hastaneler gerekli önlemleri alirlar
Zaten farketmeden geçiren taşıyıcılar yetiyor bari pozitif çıkanlar dikkat etse diyoruz, ama yok baksana kadının testi pozitif çıkmış elini kolunu sallaya sallaya hastaneye gitmiş.. Haberi yok diyeceğim ama yok babam geçirdi testin pozitif çıktığı gün beni bile aradılar aynı evdemisiniz temasınız varmıydı diye onu arayıp bilgilendirmemeleri mümkün değiltest ile sonuç ile değil aslında taşıyıcıda test pozitif çıkmıyor, veya test in yapıldığı gün pick değerine ulaşmamıştır test negatif gelir . İnsanlar bilinçli olsa herşey hallolacakta sadece maske ve mesafeye dikkat edilerek bile çok çok Farklı sonuçlar ortaya çıkar. Ama bizimkiler köylü kurnazlıklarını Zeki sanıp hangi kuralı çiğnemeleriyle övündükleri içinDaha kaç yıl sürecek kim bilir
Inşallah canım annem yakın bir ilde gelirse zaten bizde kalır vaziyette olur. ben de o ikinci vaka nasıl oluyor merak ediyorum kimi vücutta virüs kalıyor diyor kimi de tekrar bulaşı oluyor diyor. Tekrar bulaşıya karşı insan kendini koruyabilir belki ama vücutta kalıyorsa çok büyük sıkıntı herkes için
Zaten farketmeden geçiren taşıyıcılar yetiyor bari pozitif çıkanlar dikkat etse diyoruz, ama yok baksana kadının testi pozitif çıkmış elini kolunu sallaya sallaya hastaneye gitmiş.. Haberi yok diyeceğim ama yok babam geçirdi testin pozitif çıktığı gün beni bile aradılar aynı evdemisiniz temasınız varmıydı diye onu arayıp bilgilendirmemeleri mümkün değil
Ay 1 yıl daha sürmesin nolur sürmesin ben çok sıkıldım bu virüsten
Ben de kadın alamıyorum yaa. Ah keşke alabilsem. Evime kimse de gelmiyor zaten korkudan. Banyo artık porçöz bana diye dile gelecek korkuyorume o zaman hiç kafaya takılacak birşey yokŞimdi annem fln bana yardımcı al , birini bul bari temizliğe sürekli bu muhabbet dönüyor bende toplu taşıma ile bana gelecek diye veya yakın yerden gelsede hergün başka yerde olabilecek kişiyi istemiyorum annen sende kalacaksa hiç korkmana gerek yok geldiğinde iki hafta siz annenle aynı odaya girince mesafeli oturursunuz, anneni cam tarafına oturtup üstten camı fln açarsın sonra zaten kimle görüşecek risk çok az olur
Ya şu ne gelirse Allah tan kafasını şu müslümanlar bi tam anlayamadı.Kızlar etrafımda o kadar çok vaka var ki nasıl kapmadım diye hayret ve şükrediyorum. Anne ve babam pozitif dedim ya annemle babam 3 hafta önce bizde kaldılar 3 gün. Dedem vefat etti. Cenazeye geldiler. Ben ne kadar bi yere gitmeyin cenazeye gidip benim eve gelin başka yere gitmeyin desem de dinlemediler bişe olmaz deyip deyip durdular. Ne gelirse Allahtan bilmem ne. Korona yokmuş gibi ev ziyareti yaptılar.
Millete laf ediyorum ama kendi en yakınlarımda bile gördüm o cahilliği maalesef. Sinir oldum ya. Neyse uçakları diyarbakırdandı. Diyarbakıra gittiler bi gün de halamda diğer gün de amcamda kaldılar. Babamla amcam orda da pazara gitmiş gezmişler felanve diyarbakır her yer vaka dolu amcamın eşi pozitif çıkmıştı zaten atlatmış dediler yani.
İstanbula gidince de belirtiler başladı tabi babamda test yaptı ve pozitif, beraber gittiler diye anneme de yaptılar test o da pozitif. Bilmiyorum nerde kaptılar ama ben kapmadım diye şükrediyorum yani nasıl kapmadım 3 gün bende kaldılar. Muhtemelen diyarbakırdan kaptılar diyorum.
Eşimin ailesinden de çok pozitif var bizim apartmanda var. Okula gidiyorum okulda çok pozitif çıktı geçen hafta gelmiyorlar artık ama ya bulaştırdılarsa. Çember iyice daraldı. 3 hafta daha kapmasaydım iyiydi
senin durumun nasıl
İyiyim dün bi yokladı oğluşum buralardıyım diye hatırlattı kendini.İyiym canım bugün son kontrolüm vardı çok şükür az kaldı ama heyecanlıyım korku var merak var değişik duygular yaşıyorum bakalım ne yaşayacağız.
Sen nasılsın durumun nasıl İyi Misin
Inşallah herşey yolunda gider ben kendimden çok bebek için endişeleniyorum hem hastanede hem doğum sonrası Allah hepimizin işini gücünü rast getirsin bu illeti bizden uzak tutsune o zaman hiç kafaya takılacak birşey yokŞimdi annem fln bana yardımcı al , birini bul bari temizliğe sürekli bu muhabbet dönüyor bende toplu taşıma ile bana gelecek diye veya yakın yerden gelsede hergün başka yerde olabilecek kişiyi istemiyorum annen sende kalacaksa hiç korkmana gerek yok geldiğinde iki hafta siz annenle aynı odaya girince mesafeli oturursunuz, anneni cam tarafına oturtup üstten camı fln açarsın sonra zaten kimle görüşecek risk çok az olur
Ay kafa gitti gebelik kolestazı öbürü de nerden çıktıKızlar kontrolden geldim. 2 gündür vücudumun her yeri kaşınıyordu onu söyledim bende hamilelik öncesi kurdeşen de vardı o tekrar başladı sanmıştım da daha beteri ihtimalini söyledi doktor hamilelik metastazını duyanınız var mı. 2 gün daha gözlemle kaşınırsan tahlil yaparız dedi. Ve eğer öyleyse bebeği almak gerekir dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim bugün bayağı bir modum düştü.
Bgn randevum var bide Baska belirti yok 3 tane dondurma yedim ondan olmustur inş
Çok geçmiş olsun canim maalesef bu illet artık en yakınlarımızda mevcut inşallah bu taşıyıcılık veya virüsün vücutta kalması durumu olmaz annen baban da iyileşir en yakın zamanda. Ben de dinletemedim bizimkilere gezmedikleri ıl görmedikleri insan kalmadı Allahın dediği olur dediler . Hâlâ da aynı kafa bilseydik giymezdik diyorlar dedim zaten bilemezsiniz ki kimin ne olduğunu tedbiri her zaman almalısınız. Bişey diyince de asabiyet yapıyorlar koca çocuk olmuşlarKızlar etrafımda o kadar çok vaka var ki nasıl kapmadım diye hayret ve şükrediyorum. Anne ve babam pozitif dedim ya annemle babam 3 hafta önce bizde kaldılar 3 gün. Dedem vefat etti. Cenazeye geldiler. Ben ne kadar bi yere gitmeyin cenazeye gidip benim eve gelin başka yere gitmeyin desem de dinlemediler bişe olmaz deyip deyip durdular. Ne gelirse Allahtan bilmem ne. Korona yokmuş gibi ev ziyareti yaptılar.
Millete laf ediyorum ama kendi en yakınlarımda bile gördüm o cahilliği maalesef. Sinir oldum ya. Neyse uçakları diyarbakırdandı. Diyarbakıra gittiler bi gün de halamda diğer gün de amcamda kaldılar. Babamla amcam orda da pazara gitmiş gezmişler felanve diyarbakır her yer vaka dolu amcamın eşi pozitif çıkmıştı zaten atlatmış dediler ama taşıyıcı olabilir yani.
İstanbula gidince de belirtiler başladı tabi babamda test yaptı ve pozitif, beraber gittiler diye anneme de yaptılar test o da pozitif. Bilmiyorum nerde kaptılar ama ben kapmadım diye şükrediyorum yani nasıl kapmadım 3 gün bende kaldılar. Muhtemelen diyarbakırdan kaptılar diyorum.
Eşimin ailesinden de çok pozitif var bizim apartmanda var. Okula gidiyorum okulda çok pozitif çıktı geçen hafta gelmiyorlar artık ama ya bulaştırdılarsa. Çember iyice daraldı. 3 hafta daha kapmasaydım iyiydi
Hadi gözün aydin canim hersey yolunda şükürkontrolden çıktık. 1894gr 42cm olmuşuz. haftamızla uyumlu gidiyoruz herşey yolunda. 26ekim haftası gibi duruyor sezeryan ama net olarak 35te karar vereceğiz.
hastane ziyaretçi alıyormuş ama siz alıyor demeyin dedi yakınlarınıza ben de öyle düşünüyorum zaten.
çalışabilir raporumu da aldım.
Düşmesin canım haftan iyi bebişin emme refleksi bile gelişmiştir bu haftalarda. Ciğer geliştirici de yaparlar. Sağlıkla doğar inşallah ki bu en uç senaryo. Bakalım klestaz var mı zaten. Bi ara ben de kaşınıyordum deli gibi sonra geçti. İnşallah herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla mutluluklaKızlar kontrolden geldim. 2 gündür vücudumun her yeri kaşınıyordu onu söyledim bende hamilelik öncesi kurdeşen de vardı o tekrar başladı sanmıştım da daha beteri ihtimalini söyledi doktor hamilelik metastazını duyanınız var mı. 2 gün daha gözlemle kaşınırsan tahlil yaparız dedi. Ve eğer öyleyse bebeği almak gerekir dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim bugün bayağı bir modum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?