2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Yok kuzum keşke sıcaktan olsa karnımın içi ağrıyor artık ağırlıktan heralde sağa sola dönerken canım acıyor oturdum kaldım koltukta
Artık dönerken acıtıyorlar evet. Bazen kasıklarıma bir darbe alıyorum hele oyy. Önceden karnıma olurdu. Dün iki kere de tam aşağıya vurdu. Galiba çıkışı buldu benimki

Hayırlısı olsun canım kiloları ne durumda?
Tüp bebek grubundaki bir arkadaşımız daha doğum yaptı 31+2'deydi galiba onunkide ikiz doğum haberleri geldikçe beni korku sarıyor
Erken doğum yapmış sanırım o arkadaş ama 28 den sonra bana doktorum sorun olmayacağını sadece küvözde kalacağını söylemişti çok şükür bugünleri gördük yata yata Yerleri daraldığı için ölçümleri doğru yapamadığını söyledi doktorum artık çıkınca öğrenicez herşeyi ama iyiler dedi korkma canım rabbim veriyor sabrını sende 37 hatta 38 leri gör inşallah
Insallah canim evin şenlensin ikizler masallah
İnşallah canım sağol

Durun size gecenin klişesini bırakayım şöyle şuraya:
Ay şimdi uyuyuuuun sonra uyuyamiycaksınıaağz
Bende burdayım. ..

Iyide şimdi uyyamiom ki elim ayağım hep ağrıyor zaten ankarada ezan vakti benim bebe uyandı yine hocayla iletisim halinde.

Bende burdayım. ..

Iyide şimdi uyyamiom ki elim ayağım hep ağrıyor zaten ankarada ezan vakti benim bebe uyandı yine hocayla iletisim halinde.
Canım bu klişe tecrübeli annelerin diline pelesenk olmuş laf olsun torba dolsun diye söylenen ve kesinlikle işe yaradığı görülmemiş bir saçmalık.
Sanki biz keyfimizden uyumuyoruz

Canım bu klişe tecrübeli annelerin diline pelesenk olmuş laf olsun torba dolsun diye söylenen ve kesinlikle işe yaradığı görülmemiş bir saçmalık.
Sanki biz keyfimizden uyumuyoruz
Zaten ekim anneleri bütün klişeleri bozdu.2. Trimesterde hiç balayı görmedik.
Off offf.

Gerçi benim uykumu kaçıran babamın covid 19 testinin pozitif çıkması ve hastaneye yatması.Acı olan babam dikkatlidir boğazım biraz kaşınıyor diye test vermesi.Düğün cenaze gibi olaylara katılmadı ama is yerinden kaptı sanırım.Çember çok daralıyor.

Geçmiş olsun canım inşAllah çabucak atlatır. Tek nefesle geçebilen birşey ne de olsa, bi anlık temas yetiyor. Allah bizleri sevdiklerimizi bebişlerimizi korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…