Geçmiş olsun canım inşAllah çabucak atlatır. Tek nefesle geçebilen birşey ne de olsa, bi anlık temas yetiyor. Allah bizleri sevdiklerimizi bebişlerimizi korusun inşallah
Amin cnm inşallah...Yakın mesefade maskede korumasi da azaliyor demek ki.yakin mesafede olan arkadasinin koku ve tat alma duyusu yok ama testi negatif kuru öksürüğü var.Babamda ise boğaz gıcığı var sabah yurusunu falan cok rahat yapmış içine kurt düşünce test yaptırıyor pozitif çıkıyor.Cok değişik hastalık.
Amin cnm inşallah...Yakın mesefade maskede korumasi da azaliyor demek ki.yakin mesafede olan arkadasinin koku ve tat alma duyusu yok ama testi negatif kuru öksürüğü var.Babamda ise boğaz gıcığı var sabah yurusunu falan cok rahat yapmış içine kurt düşünce test yaptırıyor pozitif çıkıyor.Cok değişik hastalık.
Bizimde 14 eylul yildonumu ama hic ihtimal vermiyorum dogacagina ilk dogumumu kendi dogumgunumde yapmistim, mukemmel bi hediye oldu bana kizim ☺ Boyle tesadufler guzel oluyo
Bu gebelik kolestazınds kaşırsın kaşırsın orda hiçbir şey yoktur kabarıklık VS dedi doktor. Benm kurdeşen fena kabarıklıklar yapardı hiçbir ilaç fayda etmedi bebişe hamile kalınca ne yapcaz diye en iyi doktora gittik mucizem gelince kendiliğinden geçti şükür ilaç içmeme bile gerek kalmamıştı. Şimdi böyle olunca korktum inşallah ikimizinki de öyle birşey değildir günlük şeylerdir gelip geçer canım. Sana da geçmiş olsun.
Çok sağol canım bende öyle okudum ürtiker olmuyomuş kolestazda. Benim hep var ama ilaçlarım değişti ondan da olmuş olabilir diye düşünüyorum artık gidince söylicm bi kere inşallah bişey çıkmaz sende de
İnşallah vaktinde planlandığı gibi gider herşey..Benim hastane işi halen net değil kafamda..şu test olayı beni geriyor sebepsiz yere..haftaya kontrolüm var kesinleştiricez.inşallah tarihi hastaneyi ..Jimer medicana Acibadem arasında gidip geliyorum☹
Canım magnezyum alıyo musun? Magnezyumun üç dört formu varmış, Şu formuna bak istersen, dr un bana verdiği magnimore isimli tablette bu form da var benim uyku sorunum yok kas ağrısı için aldım ama aynı zamanda bunu da içeriyor Dr una da sorar denersin belki.
Gerçi benim uykumu kaçıran babamın covid 19 testinin pozitif çıkması ve hastaneye yatması.Acı olan babam dikkatlidir boğazım biraz kaşınıyor diye test vermesi.Düğün cenaze gibi olaylara katılmadı ama is yerinden kaptı sanırım.Çember çok daralıyor.
Canım magnezyum alıyo musun? Magnezyumun üç dört formu varmış, Şu formuna bak istersen, dr un bana verdiği magnimore isimli tablette bu form da var benim uyku sorunum yok kas ağrısı için aldım ama aynı zamanda bunu da içeriyor Dr una da sorar denersin belki.
Ben de bu gece nefes darlığından uyuyamadım bi müddet. Çok kötü bişey nefes alamıyosun yrtmşyo aldığın nefes. Bebek ciğerlere mi oturdu naptı niye öyle oldu anlamadım
Medical Park ve Pembe Mavi hiç düşünmem sevmiyorum özellikle Medical parkı...eski duyduklarım görduklerim kotü anısı olanlardan dinlediklerim soguttu beni bunlardan
Canım bu klişe tecrübeli annelerin diline pelesenk olmuş laf olsun torba dolsun diye söylenen ve kesinlikle işe yaradığı görülmemiş bir saçmalık.
Sanki biz keyfimizden uyumuyoruz
Gerçi benim uykumu kaçıran babamın covid 19 testinin pozitif çıkması ve hastaneye yatması.Acı olan babam dikkatlidir boğazım biraz kaşınıyor diye test vermesi.Düğün cenaze gibi olaylara katılmadı ama is yerinden kaptı sanırım.Çember çok daralıyor.
Geçmiş olsun babana..inşallah biran önce iyileşir canım..Cember daraldı gercekten..ilk günden beri ben hiç yakin eş dost akraba kimsede duymamistim..ilk defa kuzenim temas almış sanırım evdeler ailece tedbiren...test yapmamışlar ama...benim anlamadigim temaslilara bile test yapilmiyorsa bu testi kimlere yapiyolar..bekliyolar evde yazık hasta olcazmı olmucazmı diye
Canım bu klişe tecrübeli annelerin diline pelesenk olmuş laf olsun torba dolsun diye söylenen ve kesinlikle işe yaradığı görülmemiş bir saçmalık.
Sanki biz keyfimizden uyumuyoruz
Ben devamlı yattığım için erken doğum tehlikemden dolayı bir de bunun şimdi yat bir daha yatamayacaksın versiyonu var.
Yatmak istediğimi kim söylüyor diyorum tersliyorum artık birisine muhtaç yemek getirsin yatağıma diye beklemek WC haricinde kalkamamak o kadar zor ki bunu anlatamıyorum kimseye