2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

çook iyi anlıyorum seni gerçekten çok zor bir durum sürekli yatmakta metabolizmayı yavaşlatıyor tuvalet ayrı dert yapmak istediğin bir sürü şey var yapamıyorsun

Allah yardimcin olsun banada persembe gunu doktor yat dedi cuma yatabildim sadece patladim sikintidan cmt kalkip ise gittim ne olacaksa olsun dedim cok zor gercekten

İşte kimse kimseyi anlamıyor.

Benim rahmetli anneannem derdi ki Allah yatmayı oturmayı düşmanıma bile vermesin

Hani gececiler? Herkes mi mışıl mışıl uyuyor?
Sabaha kadar 4 5 kere uyandım ya mide yanması ya terleme ya susadım ya tuvaletim gelmişti yada acıkmıstım hepsinde uyandım ihtiyacımı giderip geri uyudum ama kalitesiz uyku uyusamda bsy anlamadım rezil Bi geceydi

çook iyi anlıyorum seni gerçekten çok zor bir durum sürekli yatmakta metabolizmayı yavaşlatıyor tuvalet ayrı dert yapmak istediğin bir sürü şey var yapamıyorsun
Aynen öyle canım bir de yattıkça herşey batıyor mesela annem temizliğimi yapıyor sağolsun ama beğenmiyorum illa ben yapmak istiyorum olmuyor kafamda işler birikiyor
Allah yardimcin olsun banada persembe gunu doktor yat dedi cuma yatabildim sadece patladim sikintidan cmt kalkip ise gittim ne olacaksa olsun dedim cok zor gercekten
amin canım çok şükür az kaldı son 2 günüm ben 26. Haftamdan beri kalkmadan yatıyorum ve bunu çevrem anlamıyor yat yat keyfini çıkar kim diyor keyifli olduğunu diyorum psikolojim bozuldu gördüğüm tek yer hastane ve yatak odam. Tabi ki çocuklarım için değer orası ayrı mesele Ama yatmaktan kiloyu fazla alıyorsun bir de hemoroid oldum sürekli oturmaktan sanırım e bi de ikiz :)
İşte kimse kimseyi anlamıyor.

Benim rahmetli anneannem derdi ki Allah yatmayı oturmayı düşmanıma bile vermesin
Allah rahmet eylesin canım öyle haklı ki Ben de hep dua edenleri anladım hani derler ya rabbim elden ayaktan düşürüp de yatırmasın diye ben tuvalet ihtiyacımı vs kendim karşılarken bile çok zorlandım tamamen yatağa Bağımlı hastalara Allahım şifalar versin

Hastaneye mi yattı? Ağır mı geçiriyor? Arkadaşımın babası da hastaydı, ateş, öksürük her şey vardı ama ancak nefes alamıyorum derse hastaneye getirin onun dışında gelmeyin demişlerdi. İnşallah bir an önce taburcu olur. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Merhaba sizin gunler dolmus resmen agirliklari ne kadar oldu bebislerin?

Bende anlamıyorum canım o haftaki farkı kapatıyorlar ama kızımında karın cevresi 2.3hafta geriydi canım tamamladı tamamlamasa bile sorun olmadı dr dedi önemli olan kilo alması gelişiminin ilerlemesi eğer kilo almazsa sezeryanla alırız dedi.Arkadasım 2kg dogurdu 1800 düştü hemen 1hafta küvezde kaldı suan masallah önde bile gidiyor.ben bu hafta hep kabak çekirdeği yedim Uyumadan önce bide muzla süt kilo almıştı cuma kontrolum var bakalım ne cıkıcak ins haftalarına yetişir canım

Merhaba sizin gunler dolmus resmen agirliklari ne kadar oldu bebislerin?
Evet doldu çok şükür aynıyız hemen hemen sanırım Kilosunu çok net ölçemediğini çok aşağıda olduklarını ama 2500 altına düşmeyeceklerini söyledi canım

Sanırım bı 2. Dalgayı hepimiz yaşayacağız. Bari sağlıkla zamanında doğuralım başka bir şey istemiyorum

Amin canım teşekkür ederim
Sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah az kaldı çok heyecanlısındır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…