Ben devamlı yattığım için erken doğum tehlikemden dolayı bir de bunun şimdi yat bir daha yatamayacaksın versiyonu var.
Yatmak istediğimi kim söylüyor diyorum tersliyorum artık birisine muhtaç yemek getirsin yatağıma diye beklemek WC haricinde kalkamamak o kadar zor ki bunu anlatamıyorum kimseye
çook iyi anlıyorum seni gerçekten çok zor bir durum sürekli yatmakta metabolizmayı yavaşlatıyor tuvalet ayrı dert yapmak istediğin bir sürü şey var yapamıyorsun
Ben devamlı yattığım için erken doğum tehlikemden dolayı bir de bunun şimdi yat bir daha yatamayacaksın versiyonu var.
Yatmak istediğimi kim söylüyor diyorum tersliyorum artık birisine muhtaç yemek getirsin yatağıma diye beklemek WC haricinde kalkamamak o kadar zor ki bunu anlatamıyorum kimseye
Allah yardimcin olsun banada persembe gunu doktor yat dedi cuma yatabildim sadece patladim sikintidan cmt kalkip ise gittim ne olacaksa olsun dedim cok zor gercekten
Sabaha kadar 4 5 kere uyandım ya mide yanması ya terleme ya susadım ya tuvaletim gelmişti yada acıkmıstım hepsinde uyandım ihtiyacımı giderip geri uyudum ama kalitesiz uyku uyusamda bsy anlamadım rezil Bi geceydi
çook iyi anlıyorum seni gerçekten çok zor bir durum sürekli yatmakta metabolizmayı yavaşlatıyor tuvalet ayrı dert yapmak istediğin bir sürü şey var yapamıyorsun
Aynen öyle canım bir de yattıkça herşey batıyor mesela annem temizliğimi yapıyor sağolsun ama beğenmiyorum illa ben yapmak istiyorum olmuyor kafamda işler birikiyor
Allah yardimcin olsun banada persembe gunu doktor yat dedi cuma yatabildim sadece patladim sikintidan cmt kalkip ise gittim ne olacaksa olsun dedim cok zor gercekten
amin canım çok şükür az kaldı son 2 günüm ben 26. Haftamdan beri kalkmadan yatıyorum ve bunu çevrem anlamıyor yat yat keyfini çıkar kim diyor keyifli olduğunu diyorum psikolojim bozuldu gördüğüm tek yer hastane ve yatak odam. Tabi ki çocuklarım için değer orası ayrı mesele Ama yatmaktan kiloyu fazla alıyorsun bir de hemoroid oldum sürekli oturmaktan sanırım e bi de ikiz :)
Allah rahmet eylesin canım öyle haklı ki Ben de hep dua edenleri anladım hani derler ya rabbim elden ayaktan düşürüp de yatırmasın diye ben tuvalet ihtiyacımı vs kendim karşılarken bile çok zorlandım tamamen yatağa Bağımlı hastalara Allahım şifalar versin
Gerçi benim uykumu kaçıran babamın covid 19 testinin pozitif çıkması ve hastaneye yatması.Acı olan babam dikkatlidir boğazım biraz kaşınıyor diye test vermesi.Düğün cenaze gibi olaylara katılmadı ama is yerinden kaptı sanırım.Çember çok daralıyor.
Hastaneye mi yattı? Ağır mı geçiriyor? Arkadaşımın babası da hastaydı, ateş, öksürük her şey vardı ama ancak nefes alamıyorum derse hastaneye getirin onun dışında gelmeyin demişlerdi. İnşallah bir an önce taburcu olur. Çok geçmiş olsun.
37 de 3 kg iyi dogmus . Kilosu 2bucuk civarinda dedi . Kg dusununce haftasina gore cok kucuk gibi dusundurmuyor aslinda. Neye gore hesapliyorlar bilmiyorum. Suan 35+5 haftamiz. Yinede iki hafta geride deniliyor.ilk fark ettiklerinde uc hafta denilmisti. Olcumler dr a gore cihaza gore degisiyor toparlanmaya basladi diyemiyorum.
Bende anlamıyorum canım o haftaki farkı kapatıyorlar ama kızımında karın cevresi 2.3hafta geriydi canım tamamladı tamamlamasa bile sorun olmadı dr dedi önemli olan kilo alması gelişiminin ilerlemesi eğer kilo almazsa sezeryanla alırız dedi.Arkadasım 2kg dogurdu 1800 düştü hemen 1hafta küvezde kaldı suan masallah önde bile gidiyor.ben bu hafta hep kabak çekirdeği yedim Uyumadan önce bide muzla süt kilo almıştı cuma kontrolum var bakalım ne cıkıcak ins haftalarına yetişir canım
Bizim yönetim ofisindeki muhasebe personelimizin eşi de pozitifmis, cuma günü kadınla aynı araçta bankaya gittim Onumuz arkamiz sagimiz solumuz vaka doldu. Personelde bir sorun yok ama 14 gün izin verdik, umarım başka kimseye de tasimamistir
Yine herkes sabahlamış
Gece 3-4 kere tuvalete kalkmam olmasa 8-9 saat uyuyorum deliksiz.
hamilelikten önce de uykuya çok düşkündüm zaten. Bebekken gece hiç uyanmazmışım annem sürekli nefesimi kontrol edermiş.
Kızımda bana çeker umarım
Bizim yönetim ofisindeki muhasebe personelimizin eşi de pozitifmis, cuma günü kadınla aynı araçta bankaya gittim Onumuz arkamiz sagimiz solumuz vaka doldu. Personelde bir sorun yok ama 14 gün izin verdik, umarım başka kimseye de tasimamistir
Erken doğum yapmış sanırım o arkadaş ama 28 den sonra bana doktorum sorun olmayacağını sadece küvözde kalacağını söylemişti çok şükür bugünleri gördük yata yata Yerleri daraldığı için ölçümleri doğru yapamadığını söyledi doktorum artık çıkınca öğrenicez herşeyi ama iyiler dedi korkma canım rabbim veriyor sabrını sende 37 hatta 38 leri gör inşallah