2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
aynı evin içindeysen belirtin yoksa da test yapıyorlar ama aynı evde değilsen belirti olmadan yapmıyorlar malesef.. Çok saçma aynı evde olmayan ama aynı işyerinde çalışan bir sürü insan var onu hiç düşünmüyorlar..

Gece bende buralarda dolandım baktım kimse yok dizi açtım bende uyumayanlardanım
Ben de baş ağrısı, diş ağrısı, sivrisinek ısırığı derken sabahi sabah ettim, gözümü ustaların kapıyı çalmasıyla açtım şimdiye kadar balkonda oturdum, şimdi anneme gidiyorum yatmaya. Ağrı sızı kasinti debelenirken buraya gelmek aklıma gelmedi vallahi

Bende de bu gece durduk yere kaşıntı başladı, sadece iki kolumunda içinde oluyor. Devam ederse doktora gidicem. Daha önce yoktu. Sadece kolumda var vücudumun başka yerinde yok şimdilik.
Bu aralar kaşıntılar yoklamaya başladı bizi her dönem bişeyler az kaldı İnşallah

Geçmiş olsun canım o sinekler iki gecedir bizi de bitirdiler en çok ta oğlumu ısırıyorlar
Bende sabah biraz yatayım dedim tam uykuya daldım eşimin telefonu çaldı arkadaşı börek getirmiş acıkmıştım ama uykum börekten daha güzeldi

Aloe Vera jeli çok iyi geliyor kaşıntıya. Benim balkonda saksı saksı var. Gece kasininca balkona bir tur atıp koparıp koparıp sürüyoruz. Uyku bölünüyor ama en azından rahatlatıyor kısa sürede.
Uyku herşeyden tatlı su an. Eşimi 4 ustayla evde bıraktım kaçtım uyku için

Aloe vera jeli, bitkisi yok bizde kolonya ve stilex kremle idare ediyoruz

Aloe vera jeli, bitkisi yok bizde kolonya ve stilex kremle idare ediyoruz
Ben de geçen yıl migrostan 1 saksıda almıştım, belki 30 kök oldu. Konuya komsuya dağıttım kendim de ayırdım kökleri saksılara, pek bereketli bir bitkiymis. Şimdi de mevzu geçtiğinde herkese tavsiye ediyorum, denk gelirsen al bir saksi bulunsun evde Yaniga, sivrisinege vs çok iş gördü bizim evde

İlk fırsatta alacağım canım
Aloe vera gerçekten mucizevi bir bitki ben oğluma aloe veralı morluk krem setini almıştım 3'lü markası şimdi aklıma gelmedi, kafayı morarttığı anda onları kullanıyordım şişlik hiç olmuyordu çok hafif morluk kalıyordu oda 2 günde geçiyordu, yengem bir kere bizim evde elini kesti o kremleri kullandık iki gün sonra beni aradı o kremler neydi öyle dedi dikişlik kesiği iyişeştirdi sonralarda izi bile kalmamış..
Bebiklerim büyüsün yine alıcam evde dursun hatta çantamda bulunduruyorum gittiğim yerlerde ilk yardım setim olmuştu..

En azından güzel birşey için uyandırılmıssın

Neymiş markası merak ettim canım

Bence de çok saçmaymış ayni evde yasamadan aynı ortamda durmak zorunda olan bir süru insan var dediğin gibi çalışma arkadaşları var en başta evdeki insandan daha cok vakit geciriyolar...bunlarda beraber tatildeymişler yani ne farkı var biri hastalanınca döndüler alelacele..sonucta beraberdiler kac gün niye yapilmiyoki

Bende ozellikle bu ikisi icin ayni fikirdeyim seninle nasil olacak ama bilmiyorum istemezssek yaptirmama sansimiz varmi
Tabiki de var. Ama söylemek gerekiyor hiçbir enjeksiyon ya da aşı yapmanızı kabul etmiyorum diye baştan. Yoksa prosedür diye direkt yapıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…