2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamam kusura bakmayın siz haklsıınız

Ama o duruma geçirdikten sonra anlatılanların ne kadar boş ve yalan olduğunu görmüş olduk. Doğum da böyle. Banu Çiftçi doğum korkusu üzerine bir videosu vardı, aslında anlatılan şehir efsanelerinin gerçek olmadığı. Ben de etrafında doğum hikayeleri duyuyorum, çok şükür hiçbiri kötü senaryo içermiyor. Hatta korktuğunu söylediğimde bana sen kendini çok korkutmuşsun öyle bir şey değil doğum diyorlar. Biz takilmayalim kötü senaryolara.

Vajinal ve sezeryan ikisi de seçenektir. Birisi sadece zorunluluk değildir.

Vajinal doğum olması gereken diyerek baskı yapmanız yanlış. Olması gereken kişinin ve dr un kararına kalmıştır.

Bazı hallerde sezeryan zorunludur. Sadece zorunluluktan yapılmaz tercih de edilebilir tıbbi veya psikolojik olarak.

Herkesin doğum anısı farklı. Her iki yol için de kötü ve iyi anılar var. İkisi de doğaldır yani.

Baskı yapmaz gibi görünüp aslında o klasik vajinal doğum aşığı baskıcı bir yaklaşımın var ve farkında değilsin. Nolur yanlış anlama senin normal doğum tercihine saygı duyuyorum hatta alkışlıyorum. Ama kendimi de alkışlıyorum. Çünkü bana göre en mantıklı seçeneği seçtiğime inanıyorum.

Zaten herkes son aylarında ve hassas, her iki doğumu tercih edenlere de en olması gereken benim seçtiğim mantığıyla yaklaşmasak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Hepimize hayırlı, kolay ve mutlu doğumlar diliyorum.

Nerenizden çıkarırsanız çıkarın, yeter ki sağlıkla, hayırla ve mutlulukla olsun inşallah

K vitaminini gobekte kanama olmasin diye yapiyorlar bende cok kararsiz kaldim hic birimize yapilmadi bu yeni moda igneler beni gercekten rahatsiz ediyor kararsizim

Bu konuda hangi profların görüşü var biliyor musunuz? Bir karşılaşsak kendileriyle çok sevineceğim.

K vitaminini gobekte kanama olmasin diye yapiyorlar bende cok kararsiz kaldim hic birimize yapilmadi bu yeni moda igneler beni gercekten rahatsiz ediyor kararsizim

yeni moda dediğiniz K vitaminin 30-40 yıllık geçmişi var . Hastanede doğduysanız sizede yapılmıştır muhtemelen

yeni moda dediğiniz K vitaminin 30-40 yıllık geçmişi var . Hastanede doğduysanız sizede yapılmıştır muhtemelen
Hastanede dogdum babam doktor annem hemsire:) yapilmamis sordum ama yasim 39 onlada alakasi olabilir

Çok şükür iyiyiz şuanlık canım bi kaç gündür emzirme seanslarına başladım bu hafta taburcu olacaz inşAllah

Ayy maşallah nasıl güzel kokuyordur o şimdi
Bu seanslar sana da onada çok iyi gelecek annesi önemli olan süt değil ten tene temas
Sen sakin olduğun müddetçe herşey yoluna girer
Şunu sakın unutma SEN bebeğin için harika bir annesin

İyi akşamlar canım. :) İkili testin yapıldığında hiç uterin arterde çentik falan çıkmış mıydı, ya da direnç? Benim bebemin her zaman önde gidiyodu, ama iki taraflı direnç çıkmıştı. O zaman perinatolog tansiyonun yüksek çıkabilir, bebek zayıf doğabilir, ya da erken doğum olabilir gibi sonuçları olduğunu söylemişti. Tabi bunların hiç birini yaşamayabilirsin de demişti. Allah’a şükür hiç birini yaşamadım ve bebeğim hep önde gitmeye devam etti.

Ben genelde bebeği besleyecek yiyecekleri tüketmeye çalışıyorum. Özellikle kaşar peynir, yoğurt, muz, maden suyu, ceviz gibi şeyleri her gün tüketiyorum.

kizlar cok heycanliyim yarin kontrolum var bakalim neler diycek doktor dogum seklini konusicaz cati muayenesi olucam elimden geldigince kafama takmamaya calisyorum Rabbim hepimize gonlumuzdeki dogumu nasip etsin insallah
Canım o an başka şeye odaklan güzel haberlerle gelirsin inşallah doğum şekliyle ilgili de aklında soru işareti olan herşeyi konuş doktorunla aklında soru işareti kalmasın yarın güzel haberlerini bekliyoruz

2000 yılından beri uygulanıyor. Geçmişi 20 yıl. Çok ciddi karşı olan doktorlar da var. Ama prosedürlere uyuyor sanırım tüm hastaneler ve yapıyorlar. Gerekli mi gereksiz mi orasını araştırıp bakmak lazım. Gerçi bu üstün tıp bilgimizle nasıl yorum yapacağız orası da ayrı. Ya da bir tarafa ya da çoğunluğa güvenmek. Sağlıkta kesin olmayan birçok şey var. Bugün doğru denene yarın yanlış denebiliyor. Karışık işler bu işin altından çıkılamaz sanırım

Anlastgn avantajli buldgn bi yer olursa benimde haberim olsun belki fikrim degisir yaptiririm bende :))
Ben aşağıdakileri sipariş ettim canım. Belki sana da fikir olur
Kemankolik çikolata siparişi verdin mi nereye karar verdin
Verdim canım. yassimin in söylediği siteydi galiba
1.fotodaki set olacak. 100 çikolata 30 tane magnet ve kolonya hediye.
2.fotodaki baskı olacak
3.fotodaki balon şeklindeki magnet olacak
Fiyatı da 215 ₺

Eklentiler

• Screenshot_20200911-174517_Chrome.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200911-192732_Chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20200911-WA0014.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…