2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok güzelmiş canım magnetler keseli mi geliyormuş gelince haber ver memnun kalacak mısın bende hafta içi vereceğim
Şimdi sordum da +50 kuruşla keseli geliyomuş. Benim aklıma gelmedi kese benimki kesesiz gelecek. Tamam canım gelince yazarım inşAllah

Ay evet özellikle Zahide Küçüğün normal doğumları o tatli tatlı ki keşke öyle bir doktorla bu tecrübeyi yaşayabilseydim ..Hele Erhan Karaalp zaten insanın doğurmayacagı varsa doğurur onla

Filli desenini sevsinler ya

Görüşlerini bize de yaz canım beğenip beğenmediğini
Yaa canım benim çok teşekkürler senin tavsiyenle aldım
Çok tontiş değil mi ben bayılıyorum bu tatlı fillere. Hastane çıkışı setini de bu desen yaptırcaktım eşim illa ayıcıklı olsun deyince onu yaptırdım bu içimde kalmıştı. Bunda da yine sordum başka bi fil olsun dedi. Hadi ordan dedim bu sefer benim dediğim olacak
Tamam canım yazarım inşAllah
Sen naptın bu arada sipariş ettin mi

konu oyle bir yere geliyor ki sanki annenin eğitimsizlik veya bilgisizliğinden yasanıyormus gibi yansıtılıyor. İnanın dediğiniz eğitimleri egzersizleri dogum kocuyla birebir calısarak ve toplu eğitimlere katılarak aldım ama olacaksa oluyor bu bebeğin büyüklüğüyle de alakalı. kötü bi tecrübe ve anı elbette değildi ama sorunsuz olacak diye de bi kaide yok hepimiz insanız. Ben sonrasında zorlandım diye herkes zorlanacak değil veya tam tersi.Herkese kazasız belasız anne ve bebeğin cok saglıklı olacagı dogumlar diliyorum,

Tam da bunu yazmaya gelmiştim :)
Evet kötü tecrübesi olan anneler var aramızda ama lütfen ben olumsuz her şeye kapattım kendimi burda da bunları okumak istemem.
Şekli nasıl olursa olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. İyi düşünürsek iyi olacaktır. Kötüyü çağırmayalım.

Oy canım teşekkür ederim motivasyonun için gerçekten hayatımda böyle bir koku almadım öyle güzel ki cennet bahçesi gibi koklamaktan bırakamıyorum omzumdan Rabbim bekleyen tüm annelere ve bu yolda uğraşan isteyen bütün herkese bu kokuyu nasip etsin hemde çok iyi geliyor ten teması canım ayrılmak zor oluyor deli gibi özlüyorum heryerde o koku burnuma geliyor tarifsiz duygular yaşıyorum çok şükür

Güzel günler çok yakın ama biliyorsun değil mi

Kızlar merhaba biliyosunuzb2 haftadır çok yoğun sınavlarım vardı 3 4 saatlik uykularla sınava çalıştım neredeyse 1 aydir geceli gündüzlü çalıştım çok düzgün de beslemelerim haliyle . Bugün sınavım bitti . Sınavdan çıktığmdan beri gozlerim yaniyo bogazim aciyo yutkunurken asiri halsizim . Tat koku var . Ates yok . Gecirenlerde nasil beliryiler oldu

Yok yanlış anlaşılsın istemem..asla öyle bir düşüncem yok olamaz.
Dediğin gibi okadar egitimi alırsin hazırlanırsın bakarsin işler ters gider.. ya da hic hazırlik yapmadan çok cabuk ve kolay bir dogum yaparsin hic.belli olmaz bu işler..Demek istedigim hazırlik yapmak isleri kolaylaştırabilir..Herkesin yardımcısı olsun Rabbim kolay degil hicbirisi..hicbirisi birbirinden de üstun degil canımızdan can çıkıyor sonuçta.

Gecmis.olsun canım atlattin hayırlısıyla insalalh cabalarınin sonucunu alırsin..yani bana psikolojik olabilir gibi geldi hemen o gün belirti olmaz gibi..girerken cok endise ederek dusunerek girdiysen etkilenmisindir..insallah degildir gargara yap bol bol

Çok minnoş bu filleeer eşler herşeye karışmasın canım. Ben bazen sen doğurunca öyle yaparsın diyorum

Ben hala kararsızım. Yaptırırsam bu setlerden yaptıracam diye karar verdim. Yanına bir de sabun veya minik jel mum koyabilirim diye düşünüyorum ama bunları ilerde Kuran okutup davet yaparım orada dağıtırım diye de düşünüyorum bi yandan. Çünkü eve kimseyi
almicam şu sıra. Gelecek olan annem kardeşim kayınvalide falan normal çikolata da olsa olur yani. Bakalım artık sağlık afiyet olsun da inşallah

Nerde bu destekler, aroma terapiler, nefes egzersizleri filan? :) Salgın yüzünden tek yapabildiğim yürüyüş biraz da youtube pilatesi. Gebelik döneminde ne sporlara gidecektim, ne eğitimlere katılacaktım hepsi iptal oldu. Güvendiğim arkadaşlarımdan bile akıl alamadım doğru düzgün görüşmediğimiz için. Doğumdan sonra emzirme hemşiresinden destek almak istedim onlar bile salgın nedeniyle evlere gitmiyor dediler. Biraz da kader utansın :)

Canım bence artık ayların verdiği stresin boşalmasıyla da böyle hissediyor olabilirsin aylarca uğraştın bir anda boşluğa düşmüşsündür olumsuz düşünme 1-2 gün dinlen bakalım boğaz yanması için taze zencefilden Çay yap istersen biraz da kendini besiye Çek artık hamileliğin keyfini sür son haftalarda dikkat et gelmiş geçmiş olsun 90 üstü Notlar senin olsun

Inşallah öyledir biraz dinleneyim . Evden cikmadik markete bile gitmedik . Biraz korkuyorum ama çok dikkat etmeliyim kendime .cokntesekkur ederim inşallah bunca ugrastigima deger

Maşallah☺Ne yedinde bukadar kilo aldı cnm bizede söyle haftada 200gram almasına razıyım artık
Canım aslında hepimizin yediği şeyler ekstra bir şey yok ceviz badem kefir yoğurt süt akşamları da meyve yiyorum ama farkettiğim bir şey oldu ben 2-3 hafta magnezyum almayı bırakmıştım o zamanlar kilo alımı düşmüştü normale göre geçen hafta tekrar kullanmaya başladım kullanmaya başladığım hafta kilo alımında artış oldu magnezyum desteği olarak magnorm kullanıyorum ama bol bol dinlenmekte çok etkiliyormuş sadece yemek yapmak için ayağa kalkıyorum paso yatıyorum

Online egitimler var cnm..ben ikisefer aldim,ebeler veriyo egitimleri,doktorlar katiliyo,zoom uzerinden...online yine dogum icin destek veren ebeler var,,sana neyi nasil yapman gerektigini ogretiyolar,,kasilma aninda mesela uygulanan nefeslerle o gelen dalgayi atlatiyosun,pilates topunda yapilan hareketlerle acilman artiyo..hormonlar anlatiliyo derslerde,adrenalinin dogumu zorlastirdigi oksitosin hormonunun kolaylastirdigi,bu hormonlari salgilatan seylerin neler oldugu bizim neler yapabilecegimiz bunun icin...zaman eski zaman degil kizlar gercekten..o duydugumuz kotu hikayeler artik yerini baska seylere birakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…