2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aslında gereksiz uzayan bir tartışma dahil olmak dahi istemezdim ama kabul etsekte etmesekte.bende sezaryen olmuş bir anne olarak evet vajinal dogum normal doğumdur sezaryen cerrahi bir operasyon..ve sadece gerektiğinde uygulanmalıdır..gerçekler bunlar canım malesef herkesin doğum hikayesi de kendine özeldir..sezaryen hikayesi de tabiki..simdi ben de burda kendi hikayemi anlatsam kimse sezaryen dogum yapmak istemez..

kimse lütfen burda kimsenin hikayesini kendine örnek almasın kızlar siz kendi hikayenizi yazcaksınız..iki sekilde de dogum yapan annedir amca değil tabi ki..hicbir dogum sekli anneyi digerinden üstun yapmaz..ama suda bir gercek normal doğum süreci de hem psikolojik hem fiziksel olarak hazırlık gerektiriyor..ve bu size bir artı olarak.geri dönüyor..şimdi çoğu normal doğum hikayeleride maşallah öyle güzel sonlanıyorki ebelerin sizi nefes egzersizleriyle bu sürece hazırlamasından ötürü..ben epey fark olduğunu görüyorum gözlemliyorum..kendinizi korkutmayın bu deneyimi yaşamak icin kendinize bebeginize fırsat verin ..olmazsa da canınız saolsun

kizlar cok heycanliyim yarin kontrolum var bakalim neler diycek doktor dogum seklini konusicaz cati muayenesi olucam elimden geldigince kafama takmamaya calisyorum Rabbim hepimize gonlumuzdeki dogumu nasip etsin insallah
Hayirli haberlerle don insallah canim benimde hafyaya pazartesi var kontrolum bana da cati muayenesi yapacagini soyledi gerci 35.haftamda olacagim ama vardir heralde doktorun bir bildigi hic stres yapma sen atlat darisi bizim basimiza

Yaptırmak zorunlu diye biliyorum canım onu doğar doğmaz hastane yapıyor zaten.

Birileri diyorki Defneler yogunlasti,birileri diyorki Öyküleri,birileri diyorki Elifler, bende diyorumki Linalar:)
Burda isim konusu konusuldu o yüzden diyorum öyküyü cok duydum burda ben de lina koyacaktım vazgectim hem yogunlastı hem anlamından ötürü

Hastanede dogdum babam doktor annem hemsire:) yapilmamis sordum ama yasim 39 onlada alakasi olabilir

belki de o zamanlar yeni uygulanıyordu ebeveynlerinizde sizin gibi sorgulamaya girdi ve yaptırmamayı tercih etti . Bende hastanede doğdum benim babamda mühendis olduğu için ne ne zaman yapıldı herşeyi not etmiş bana yapılmış

Hayirli haberlerle don insallah canim benimde hafyaya pazartesi var kontrolum bana da cati muayenesi yapacagini soyledi gerci 35.haftamda olacagim ama vardir heralde doktorun bir bildigi hic stres yapma sen atlat darisi bizim basimiza
insallah kuzum yarin sizle pozitif seyler paylasmak istiyorum oyle olacaginada inaniyorum

Bana ne yapıldığını kan testlerimden öğreniyorum kimse not almamış
Mesela hepatit antikorum var demek ki aşısını olmuşum.

Çok güzelmiş canım magnetler keseli mi geliyormuş gelince haber ver memnun kalacak mısın bende hafta içi vereceğim

O kadar benle ayni dusunuyosunki bu konuda..kizlar gercekten vajinal dogumlar artik hic eskisi gibi degil,alinan dogum egitimleri,ebelerle yapilan nefes egzersizleri,yapilan hamile yogalari,aromaterapiler ve daha bir suru sey...vajinada ne yirtik ne epizyotomi hic birisi olmadan,olayi akisina birakip,dogum dalgalarini profesyonel destekle karsilayarak dogum yapan gebelerin sayisi cok cok fazla...sezeryan olmak gerekiyosa bende olucam sezeryan fakat vajinal dogumda anneye verilen destekle annenin inanilmaz guzel bir tecrube yasadigini biliyorum gordum...

Filli desenini sevsinler ya

Görüşlerini bize de yaz canım beğenip beğenmediğini

Kızlar ben okudum yazdiklarinizi 4 cu cocuğum olcak inşallah dogum konusuna gelince 2 tane normal bitane sezeryan oldum size tavsiyem bol bol yuruyuş 36 haftadan sonra her gün hurma yiyin ve sadece bebişinize odaklanin o ani duşunun hayal edin dünyanin en güzel ani o an şimdi kendinizi simdiden bu kadar sitrese koymaya hiç gerek yok güzel hamişler rabbim herkeze bebişini kucağiniza almayi nasip etsin

Bende simdi asi karsiti gibi gorundum ama degilim:) sadece amerikadan rockafeller amcanin her yaptirin dedigi igneyi ve asiyi sorgulamadan yaptirmak istemiyorum malesef para icin herseyin yapildigi bir dunyada yasiyoruz

Bu konuda cok fazla ornek aldigim doktorlar var,op dr semra ozer,yusuf olgac,erhan karaalp,ender guven,zahide kucuk...o kadar cok doktor varki, vajinal dogumda bilinen yanlislari anlatip insanlari bilgilendiriyolar,,yinede sezeryan olmak isteyen annede istedigi gibi dogumunu yapabilmeli ve hic bir eksiklik hissetmemeli,toplumumuzda bence bu konularda insanlar birbirini artik yadirgamayi birakmali, bilgiye ulasmak cok kolay,herkes arastirir ve istedigi dogumu yapar,onemli olan saglikli olmasi

kizlar cok heycanliyim yarin kontrolum var bakalim neler diycek doktor dogum seklini konusicaz cati muayenesi olucam elimden geldigince kafama takmamaya calisyorum Rabbim hepimize gonlumuzdeki dogumu nasip etsin insallah

canım hadi güzel haberlerle gel, çatı muayenesinde rahat olmaya çalış ben kendimi gereksiz yere çok kastım halbuki birşey yok, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…