2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende magnezyum kullanıyrm kramp için dr yazdı..yatmam mümkün değil kızım faktörüinan toplam gün içinde sadece 1saat keyif yapıyorumdur geri kalanı oyun kovalama vs

Hayırlı geceler anneler inşallah sayılı günler kaldı hepimize çoğu arkadaşı burdan takip edip yorumları okuyorum ama pek sayfaya yazma fırsatım olmadı .bu arada siz ne gibi ilaçlar kullanıyorsunuz bilmem ama ben sadece demir ilacı kullanıyorum Ve dün 1 kere sade maden suyu içiyorum.ilac kullanmayı pek sevmiyorum malesef

İyi geceler herkese nerdeyse 1,5 ay sonra yarın benimde kontrol günüm. Doktorun izin dönüşünü, eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı onuN dönüşü sonra uygun randevu tarihi derken yarın için çok heyecanlıyım Bakalım bize neler söyleyecek doktorumuz

Ben 2 ayri dogum egitimi izledim. Toplamda 6 saat. Kesinlikle benim.icin yuzyuze ve uygulamali bir egitim gibi olmadi. Belgesel gibi izledim, icine giremedim. Faydalanabilenlere ne iyi ama bana uymadi.

Ayy kız öle diyorsun da millet hep ilk gece zor derdi anlatırdı aman siz becerememişsiniz diye dalga gecerdim ve hiç korkmamıstım ama o geceyi zor gecirenlerden biriyim ama o güne kdr hiç anlamamstım kendmi kastıgımı bnce ben vajinusmusun kıyısından döndüm halada kasıyorum diyebilirim bazende böle ters tepebiliyor bu arada yarın test yaptırcam ben bursa koronamıyım değil iyim diye kendmi yedim siz sezeryan mı normal mi tartısması yapmıssınız su an dogumu unuttum ben sanırım

Ay evet özellikle Zahide Küçüğün normal doğumları o tatli tatlı ki keşke öyle bir doktorla bu tecrübeyi yaşayabilseydim ..Hele Erhan Karaalp zaten insanın doğurmayacagı varsa doğurur onla
Zahide küçük biraz fenomen Bi doktor ve burda ona giden gebelerin Bi cogu doguma bile gelmediğini söylüyorlar ne kdr dogru bilmiyorum ama cok duydum bunu

Yaaa çok geçmiş olsun, toparlayamadın mı?

Yaaa çok geçmiş olsun, toparlayamadın mı?
Yok walla bide ishal gibi bsy oldum öksürük devam halsizlik de var ama teması filan yok yani bide ben normalde grip oldugumda basım agrır basımı kaldıramam ama bu sefer öle değil burnum yanıyor öksürük war o kdr garip vallahi

Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar canım hemencecik toparlarsın kendini

Zahide küçük biraz fenomen Bi doktor ve burda ona giden gebelerin Bi cogu doguma bile gelmediğini söylüyorlar ne kdr dogru bilmiyorum ama cok duydum bunu

Aaaaa çok şaşırdım şuan ..hiç öyle bir kadına benzemiyor inanasım gelmedi doğrusu
Insallah degilsindir canim gecmis.olsun..

Aaaaa çok şaşırdım şuan ..hiç öyle bir kadına benzemiyor inanasım gelmedi doğrusu

Insallah degilsindir canim gecmis.olsun..
Walla ben arastırırken öğrendim sosyal medyada reklam yapcam diye ilgilenmiyor cok yogun diyen cok. Kişiye rastladım fiyatıda 9bin küsürdü yorumları filan öle seyleri duyunca vazgectm ama bilemiyorum tabi içine girmeden tşk ederim inş değilimdir yarın test yaptırcam büyük ihtimal

Okadar hak verdim ki size gerçekten normal Doğum isteyip yapamayan ve sonradan bunu kendinde bir eksiklik olarak gören anneler var bende çocuğumu emzirememiştim bana sürekli anne sütünün faydaları ile ilgili şeyler anlatırlardı bazı şeyler elimizde önemli olan Bebişlerimizin sağlığı mutlu anne mutlu bebek hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim kimseye çekmeyeceğini vermezmiş

Benim annem bende çok zorlanmış ben 5. Çocuğuyum benden sonrakilerde de aynı zorluğu çekmiş.. Annemin bir lafı var kürtçe deyimi çok güzel ben Türkçeye çevireyim (her karın bir ömür yani her hamilelik senden bir ömür alıyor) diyor sürekli bu anlattıklarından anlıyorum hamilelik onlar için de öyle kolay geçmiyordu yani.. Birde ozamanlarda tarla işi falan da varmış düşün hamilelikte tarla işini

Ayy doğum muhabbeti video izleme dediler izlemedim burda baya muhabbet dönmüş biraz havayı dağıtayım
Hahahah aynen böyle olmuştu eşim de işte olduğu için çok ezilmiştim şuan komik geldi ama ozaman gizli gizli ağlıyordum tuvalette banyoda inşallah böyle olmaz kızlar

Ayy doğum muhabbeti video izleme dediler izlemedim burda baya muhabbet dönmüş biraz havayı dağıtayım
Hahahaa vallah bu benim kaynanam
Bugün görümcem güya şaka ile bir bebeğe babam bir bebeğe de annem gelip baksın dedi bende bebeklere bakmak senin anne ve babana bakmaktan daha kolaydır dedim

En azından ayaklarında sallarlar dedi onunda çözümünü bulduk otomatik sallanan ana kucağı aldık kimseye zahmet vermeyelim diye

Kaynanam da arkadan filan kişinin ikiz bebeği olmuş birini kayınpederi büyütmüş bizde bakarız diye kendini öne atıyor ben tabi yine ben öyle herkese güvenip bebek emanet edemem dedim
Baya kırıcı davrandım ama kusura bakmasınlar ben böyleyim böyle yapmasam tepeme çıkarlar

Haydiin kızlar yeni gelişmeler ile yine açtım kaynana konusunu gelsin yorumlar iç dökmeler

Herkesin hikayesi farklı. Annem iki çocuğunu da çok kolay doğurmuş, hep der tek sancıyla doğurdum aynı gün ayaktayım diye. Zaten içinde ne var ne yoksa boşalıp cikiyormus. Çocukta jel gibi kaygan sıvıyla geliyor kayarak çıktı dedi. Zor hikayelerde vardır eminim ben dinlemedim hiç. Eğer mümkün olursa ben normal doğum taraftarıyım. Ameliyat işi daha çetrefilli geliyor bana ama hayırlısı olsun. Bebek nasıl gelmek isterse oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…