- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Bende magnezyum kullanıyrm kramp için dr yazdı..yatmam mümkün değil kızım faktörüCanım aslında hepimizin yediği şeyler ekstra bir şey yok ceviz badem kefir yoğurt süt akşamları da meyve yiyorum ama farkettiğim bir şey oldu ben 2-3 hafta magnezyum almayı bırakmıştım o zamanlar kilo alımı düşmüştü normale göre geçen hafta tekrar kullanmaya başladım kullanmaya başladığım hafta kilo alımında artış oldu magnezyum desteği olarak magnorm kullanıyorum ama bol bol dinlenmekte çok etkiliyormuş sadece yemek yapmak için ayağa kalkıyorum paso yatıyorum ☺
Ben 2 ayri dogum egitimi izledim. Toplamda 6 saat. Kesinlikle benim.icin yuzyuze ve uygulamali bir egitim gibi olmadi. Belgesel gibi izledim, icine giremedim. Faydalanabilenlere ne iyi ama bana uymadi.Online egitimler var cnm..ben ikisefer aldim,ebeler veriyo egitimleri,doktorlar katiliyo,zoom uzerinden...online yine dogum icin destek veren ebeler var,,sana neyi nasil yapman gerektigini ogretiyolar,,kasilma aninda mesela uygulanan nefeslerle o gelen dalgayi atlatiyosun,pilates topunda yapilan hareketlerle acilman artiyo..hormonlar anlatiliyo derslerde,adrenalinin dogumu zorlastirdigi oksitosin hormonunun kolaylastirdigi,bu hormonlari salgilatan seylerin neler oldugu bizim neler yapabilecegimiz bunun icin...zaman eski zaman degil kizlar gercekten..o duydugumuz kotu hikayeler artik yerini baska seylere birakiyo
Ayy kız öle diyorsun da millet hep ilk gece zor derdi anlatırdı aman siz becerememişsiniz diye dalga gecerdim ve hiç korkmamıstım ama o geceyi zor gecirenlerden biriyimAma o duruma geçirdikten sonra anlatılanların ne kadar boş ve yalan olduğunu görmüş olduk. Doğum da böyle. Banu Çiftçi doğum korkusu üzerine bir videosu vardı, aslında anlatılan şehir efsanelerinin gerçek olmadığı. Ben de etrafında doğum hikayeleri duyuyorum, çok şükür hiçbiri kötü senaryo içermiyor. Hatta korktuğunu söylediğimde bana sen kendini çok korkutmuşsun öyle bir şey değil doğum diyorlar. Biz takilmayalim kötü senaryolara.
Zahide küçük biraz fenomen Bi doktor ve burda ona giden gebelerin Bi cogu doguma bile gelmediğini söylüyorlarAy evet özellikle Zahide Küçüğün normal doğumları o tatli tatlı ki keşke öyle bir doktorla bu tecrübeyi yaşayabilseydim ..Hele Erhan Karaalp zaten insanın doğurmayacagı varsa doğurur onla
Böle kaynanayı kovarım vallaAyy doğum muhabbeti video izleme dediler izlemedim burda baya muhabbet dönmüş biraz havayı dağıtayım
Yaaa çok geçmiş olsun, toparlayamadın mı?Ayy kız öle diyorsun da millet hep ilk gece zor derdi anlatırdı aman siz becerememişsiniz diye dalga gecerdim ve hiç korkmamıstım ama o geceyi zor gecirenlerden biriyimama o güne kdr hiç anlamamstım kendmi kastıgımı bnce ben vajinusmusun kıyısından döndüm halada kasıyorum diyebilirim bazende böle ters tepebiliyor bu arada yarın test yaptırcam ben bursa koronamıyım değil iyim diye kendmi yedim siz sezeryan mı normal mi tartısması yapmıssınız su an dogumu unuttum ben sanırım
Yok walla bide ishal gibi bsy oldum öksürük devam halsizlik de var ama teması filan yok yani bide ben normalde grip oldugumda basım agrır basımı kaldıramam ama bu sefer öle değil burnum yanıyor öksürük war o kdr garip vallahiYaaa çok geçmiş olsun, toparlayamadın mı?
Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar canımYok walla bide ishal gibi bsy oldum öksürük devam halsizlik de var ama teması filan yok yani bide ben normalde grip oldugumda basım agrır basımı kaldıramam ama bu sefer öle değil burnum yanıyor öksürük war o kdr garip vallahi
Ay inş çarsamba rapor sürem gelmiş oluyo cuma çatı muayane si var hepsi kalır ondan korkuyorumÇok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar canımhemencecik toparlarsın kendini
Zahide küçük biraz fenomen Bi doktor ve burda ona giden gebelerin Bi cogu doguma bile gelmediğini söylüyorlarne kdr dogru bilmiyorum ama cok duydum bunu
Insallah degilsindir canim gecmis.olsun..Yok walla bide ishal gibi bsy oldum öksürük devam halsizlik de var ama teması filan yok yani bide ben normalde grip oldugumda basım agrır basımı kaldıramam ama bu sefer öle değil burnum yanıyor öksürük war o kdr garip vallahi
Walla ben arastırırken öğrendim sosyal medyada reklam yapcam diye ilgilenmiyor cok yogun diyen cok. Kişiye rastladım fiyatıda 9bin küsürdü yorumları filan öle seyleri duyunca vazgectm ama bilemiyorum tabi içine girmeden tşk ederim inş değilimdir yarın test yaptırcam büyük ihtimalAaaaa çok şaşırdım şuan ..hiç öyle bir kadına benzemiyor inanasım gelmedi doğrusu
Insallah degilsindir canim gecmis.olsun..
Okadar hak verdim ki size gerçekten normal Doğum isteyip yapamayan ve sonradan bunu kendinde bir eksiklik olarak gören anneler var bende çocuğumu emzirememiştim bana sürekli anne sütünün faydaları ile ilgili şeyler anlatırlardı bazı şeyler elimizde önemli olan Bebişlerimizin sağlığı mutlu anne mutlu bebek hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim kimseye çekmeyeceğini vermezmişKızlar bir şey söylemek istiyorum. Normal şartlarda yorum yazmak istemiyordum konu uzamasın diye. Herkesin yakın olduğu bir doğum şekli var anlıyorum. Ancak diğer doğum şekli hakkında konuşurken biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Özellikle vajinal doğumda başımıza gelecek felaketleri burada dillendirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü doğum şekli bizden oldukça bağımsız. Neden tedirginligimize bir de doğum korkusu ekleyelim ki? Özellik ilk doğumu olan arkadaşlar için oldukça korkutucu görünüyor. Daha pozitif şeylerden bahsedersek daha iyi hissederiz diye düşünüyorum. Şunun şurasında içimizdeki en uzağı 4 haftaya doğuracak.
Benim annem bende çok zorlanmış ben 5. Çocuğuyum benden sonrakilerde de aynı zorluğu çekmiş.. Annemin bir lafı var kürtçe deyimi çok güzel ben Türkçeye çevireyim (her karın bir ömür yani her hamilelik senden bir ömür alıyor) diyor sürekli bu anlattıklarından anlıyorum hamilelik onlar için de öyle kolay geçmiyordu yani.. Birde ozamanlarda tarla işi falan da varmış düşün hamilelikte tarla işinibu hamileliğimde bir sürü sorun demeyeyim de zorluk yaşayınca direk onlar geldi aklıma millet nasıl 4-5 çocuk yapıyor 3.De benim vücut şaşırdı sankionlarda da kim bilir ne sorunlar vardır ne düzenli kontrol , ne sağlıklı hamilelik, 11 çocukta ne rahim kalır ne vajina
Okadar hak verdim ki size gerçekten normal Doğum isteyip yapamayan ve sonradan bunu kendinde bir eksiklik olarak gören anneler var bende çocuğumu emzirememiştim bana sürekli anne sütünün faydaları ile ilgili şeyler anlatırlardı bazı şeyler elimizde değil önemli olan Bebişlerimizin sağlığı mutlu anne mutlu bebek hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim kimseye çekmeyeceğini vermezmiş
Hahahah aynen böyle olmuştu eşim de işte olduğu için çok ezilmiştim şuan komik geldi ama ozaman gizli gizli ağlıyordum tuvalette banyodaAyy doğum muhabbeti video izleme dediler izlemedim burda baya muhabbet dönmüş biraz havayı dağıtayım
Hahahaa vallah bu benim kaynanamAyy doğum muhabbeti video izleme dediler izlemedim burda baya muhabbet dönmüş biraz havayı dağıtayım
Herkesin hikayesi farklı. Annem iki çocuğunu da çok kolay doğurmuş, hep der tek sancıyla doğurdum aynı gün ayaktayım diye. Zaten içinde ne var ne yoksa boşalıp cikiyormus. Çocukta jel gibi kaygan sıvıyla geliyor kayarak çıktı dedi. Zor hikayelerde vardır eminim ben dinlemedim hiç. Eğer mümkün olursa ben normal doğum taraftarıyım. Ameliyat işi daha çetrefilli geliyor bana ama hayırlısı olsun. Bebek nasıl gelmek isterse oyleDoğum yaklaştıkça iyice korkmaya başladım acaba direk sezaryen doğum şeklini seçebiliyor muyuz ? Normal doğum sonrası süreçten çok korkuyorum nedense biraz yorum okudum da ıkınmadan kaynaklı makat ve vajinada oluşan yırtıklar dikişler vajina ağzının geniş kalması sarkması idrar kaçırma vs uzayıp giden liste gözümü korkutuyor. Sezaryenin en fazla karında dikiş var ve 2-3 gün sonra ağrısı hafifliyormuş.
Lütfen akıl verin kızlar ne yapayım şimdiden kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?