2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yapma bunu gece gece ama bi başlarsam ben sabaha kadar anlatırım:)))

Hahahah aynen böyle olmuştu eşim de işte olduğu için çok ezilmiştim şuan komik geldi ama ozaman gizli gizli ağlıyordum tuvalette banyoda inşallah böyle olmaz kızlar
Benim kv bunu yapmak istedi ben bırakmadım ben yeni anne olmuşum bir zahmet kenarda dur da bebeğimle ben ilgileneyim tavrını sergiledim ona, çok kavga ettik ama ben kazandım kusura bakmasın doğacak bebeler benim

Benim kv bunu yapmak istedi ben bırakmadım ben yeni anne olmuşum bir zahmet kenarda dur da bebeğimle ben ilgileneyim tavrını sergiledim ona, çok kavga ettik ama ben kazandım kusura bakmasın doğacak bebeler benim
kız ben kendime dominant derim sen benden beter çıktın ben konuşamam asla kaynanamla öyle

İnanmazsın. Ama benimkide bizi sallamayan model..gelmicenmi doğuma ciddimisin dedim de gelemem valla kalırım oralarda sonra yasak koyarlar falan dedi
Ayyyy keşke benimki de böyle düşünse vallahi göbek atarım
kadının aklı fikri hala bebek bakmakta peki sana kim bakacak a kaynana

kız ben kendime dominant derim sen benden beter çıktın ben konuşamam asla kaynanamla öyle
Ben zaten konuşmadım ki o tavrı sergiledim ben bunu desem üstüne 10 ekleyip oğluna anlatır
Gerçi söylemediğim şeyleri bile ben söylemişim gibi dedikodu yapar ama en azından eşim beni biliyor bende yalan yok hep doğruyu anlatırım

Benimki gelse bakar da gelmez kendini sıkıntıya sokmaz asla rahat benimki
Ben bazen diyorum keşke bakabilse de ona emanet etsem ama yok bebek bakmalta sıfır, ev işi hiç yapamıyor fıtıktan dolayı yasak, yemek desen yapsa bile ben yiyemem yani benim yaptığımı hoş karşılamıyorlar ama gerçekten olacak gibi değil..

Ay beterin beteri var yaa..benimki orta yolu bulur yine arada oğluna fırça atar beni korur ..ben arar ona oğlunu şikayet ederim o oğlunu arar bi güzel basar fırçayı

O kendine baktirmak istiyor o zaman niyeti cocuk bakmak degil onun

Ay beterin beteri var yaa..benimki orta yolu bulur yine arada oğluna fırça atar beni korur ..ben arar ona oğlunu şikayet ederim o oğlunu arar bi güzel basar fırçayı
Malesef canım son geldiğinde bile işte benim yüzümden gelemediğini ima etmeye çalıştı eşime, ben direk oyununu bozdum hiç öyle deme sen torunları rahat rahat getiremedin diye gelmedin dedim kem küm etti ama eşim anladı benim ne demek istediğimi birde son zamanlarda annesinin ayrımcılık yaptığını farketti iyice soğudu ondan..

Esinin gormesi iyi bari..bazende malesef Boyle durumlar da bir de ese laf anlatip inandirmsk gerek..o zaman her turlu yorucu oluyor

O kendine baktirmak istiyor o zaman niyeti cocuk bakmak degil onun
Tabiki canım bize gelince kendi evinden daha çok rahat ediyor yediği önünde yemediği ardında, eşim el üstünde tutuyor onu oğlum bile el üstünde tutuyor onu..
Bende öyle biriyim ki ben ölsem bile kalkıp ev yemeği yapıp önlerine koyacağım çayı, meyvesi kp bile 20 yıldır diğer oğullarının evine adım atmadı bizde 15 gün kaldı düşün.. Bu benden kaynaklanıyor ama onlarda iyi niyetimden faydalanıp beni daha çok ezmeye çalışıyorlar bunu hazmedemiyorum

Ben oğlumda doğum yapmışım sezeryan ve 4. Gün ben o halimle bize yetecek kadar yemek yapmışım yedik ve birşey kalmadı, kaynım gelip bizden birşey aldı sırf ona yemek vermedim diye keşke görsen neler neler yaptı ben çıldırdım ya ben kendime yemek yapamıyorum birde kalkıp oğluna mı yapıcam evi yok mu gidip yesin dedim beni herkesin gözünde kötü gelin olarak gösterdi ama Allah büyük benim peşimden iki eltim doğum yaptı onlardan çok çekti aylarca evin işi gücü yemeği ona kaldı..

Ay cok dusuncesizce ya..bu kadarina ben de musade etmem kaynanam yapsa bile kiii asla yapmaz Boyle seyler

Esinin gormesi iyi bari..bazende malesef Boyle durumlar da bir de ese laf anlatip inandirmsk gerek..o zaman her turlu yorucu oluyor
Aslında oda onun oğlu beni çok iyi biliyor ama bazen o bile düşünüyor annem senden dolayı mı gelmiyor acaba diyor hepsinin içi fesat ben bazen korkuyorum onların şerrinden..

Bu hamileliğimde fazla sesleri çıkmıyor ilkinde hiç durmadılar ben dayanamayıp babama anlattım, babam kıyamet kopardı eşime biz bundan sonra senin evine adım atmıyoruz dedi madem bizden rahatsızsınız artık gelmiyoruz dedi eşimde kendi ailesinin ayağını kesti bizim evden.. O yüzden artık korkuyorlar konuşmaya yoksa huylu hutundan vazgeçmez bizi boşanma derecesine getirdi o zaman..

Oooo bennn sustum arkadaşim bende senle yarışçak hikaye yok malesef ..seninkiler cok fenaymış ben şükür namazı kılcam şuan bu anlattıklarının üstüne..en azından benimki hem uzak aynı şehirde degiliz aramızda yüzlerce km var gelmiyor gitmiyor iyi böyle iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…