- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Aman boşverin insan tek baksa daha rahat..Dün görümcem anlatıyor benim de annesini ..iki küçük çocuk diyor çok gencim zorlanıyorum 6 yil evden cikmadim yaa demedi bi kere gelmedi gitmedi bakmadi sende dinlen demedi anca geliniyle gezmelerdeydi diyor..yani demem o ki kızına gelmeyen gitmeyen bana hiç gelmez
Bu gecede uyuyamıyorumDün gece uyuyamayan annişler nerdesiniz ben dizi izlemeye gittikten sonra gelip burda dedikodu yapmayın valla küserim heee
Ben de ben de gözlerim acıyor uykusuzluktan ama yaBu gecede uyuyamıyorumve burdayım
Valla benimdeBen de ben de gözlerim acıyor uykusuzluktan ama yaeşimin mışıl Mışıl uyuduğunu gördükçe daha çok kuduruyorum arada kaldırıyorum valla sonra da üzülüyorum
Yaa maşallah ne kadar güzel ne almış çok merak ettimValla benimde2.5 da uyumuştum 5 de uyandım bakalım bugün ki uyku bu kadar sanırım. Benimde eşim izine çıktı artık bu hafta ama gene de kıyamıyorum kaldırmaya bu akşam doğum hediyemi almış gelmiş uyusun kıyamam
Hahhaha uyku saatimiz aynı bugün ama yarın benim bir sürü işim var yine tutamadım kendimi eşime 2 kasa domates aldırdım kornişon falan nasıl kendime doğum hediyemValla benimde2.5 da uyumuştum 5 de uyandım bakalım bugün ki uyku bu kadar sanırım. Benimde eşim izine çıktı artık bu hafta ama gene de kıyamıyorum kaldırmaya bu akşam doğum hediyemi almış gelmiş uyusun kıyamam
Hosgeldin aramızaDün normal zamanda yaptığım ev işinin 10 da birini bile yapmadım sirt ağrısından uyuyamadım gece sabah da erkenden uyandım daha bir ay var doğuma bu nasıl iş
Kendini çok yorma canım önce farkeitmiyoruz sonra açısı fena çıkıyorHahhaha uyku saatimiz aynı bugün ama yarın benim bir sürü işim var yine tutamadım kendimi eşime 2 kasa domates aldırdım kornişon falan nasıl kendime doğum hediyem
Annem gelinceye kadar domatesin zamanı geçecek diyeeşim diyor doğumdan önce bende dinleneydim işleri yoğundu ama bu hafta iyi hatta bir iki gün izin alacak onda da bir sürü iş kitledim şimdiden
Yok yok yormam bugün pazardan gelenleri yıkamak bile o kadar yordu ki farkındayım yarın tüm gün yaya yaya yaparız artıkKendini çok yorma canım önce farkeitmiyoruz sonra açısı fena çıkıyor
istediğim bir saat vardı onu almışYaa maşallah ne kadar güzel ne almış çok merak ettim
Eyvahhh nasıl yapacaksınHahhaha uyku saatimiz aynı bugün ama yarın benim bir sürü işim var yine tutamadım kendimi eşime 2 kasa domates aldırdım kornişon falan nasıl kendime doğum hediyem
Annem gelinceye kadar domatesin zamanı geçecek diyeeşim diyor doğumdan önce bende dinleneydim işleri yoğundu ama bu hafta iyi hatta bir iki gün izin alacak onda da bir sürü iş kitledim şimdiden
Cok güzel fikir canım güle güle kullan aslında bir cümleleri bile yetiyor bizi mutlu etmeye ama bazen hödük olabiliyorlaristediğim bir saat vardı onu almış ☺ Akıllı saat Aslında hastane borcu falan girecek daha almasa da olurdu ama aylardır evdesin çektiğinin yanında az bile dedi tabi ben hüngür hüngür ağla
Eyvahhh nasıl yapacaksınbenim annem hepsini yaptı sağolsun tarhanamı yaptı makarnam kesildi turşu hem acı hem kornişon domates suyu yaptı fasülye konservesi yaptı barbunya bezelye attı dolaba bende öyle baktım çok ayakta kalmadan oturarak yap bence ben 2 dk ayakta durayım bel ağrısından ölüyorum
Aynen öyle canım bazen gerçekten hödük oluyorlarCok güzel fikir canım güle güle kullan aslında bir cümleleri bile yetiyor bizi mutlu etmeye ama bazen hödük olabiliyorlar
2800 gr olarak dogdumaşallah 36 olmuş inşallah en kısa sürede çıkarkaç kg doğdu
Bebege giden damarlarda ya da kan akiminda bi sorun gordu mu dr ? Bu durumlarda bazen kan sulandirici takviyesi verebiliyorlar ama tabi sorun buysa sayet. Belki de yapisu boyledir bebenin. Ama tansiyon yuksek cikiyorsa aklima gebelik zehirlenmesi ya da pihtilasma geldi aklima.İyi akşamlar Ekim anneleriben Aralık anneleri grubundan geliyorum, tecrübelerinizden yararlanmak için size birkaç şey sormak istedim ☺
28. Haftada bebeğimin boyu ve baş çapı haftası ile uyumluyken karın çevresi yaklaşık 3 hafta geri çıktı. 23. Haftamda da 1 hafta geri çıkmıştı. Aradaki fark baya açılmış, bu durum beni ve doktorumu endişelendirdi. Tansiyonum doktorda ölçülünce yüksek çıkıyor 14-9 gibi değerler gözüküyor. Doktorum yüksek olduğunu söyleyip idrar tetkiki istedi ancak protein kaçağı vs bir sorun çıkmadı. Şuan evde tansiyonumu takip ediyorum her gün, yüksek çıkmıyor şükür ki.
Bu haftalarda karın çevresi geriliği yaşayıp sonraki haftalarda bebeği haftasına yetişen var mı? Veya bu gerilik sadece bebeğin biraz zayıf olduğunu mu gösterir başka bir probleme işaret eder mi? Aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şuanlık her hafta kontrole gidip takip edileceğim. Erken doğum veya başka bir sorun yaşamaktan korkuyorum
Haha sen doğurunca öyle yaparsın iyiymişÇok minnoş bu filleeereşler herşeye karışmasın canım. Ben bazen sen doğurunca öyle yaparsın diyorum
Ben hala kararsızım. Yaptırırsam bu setlerden yaptıracam diye karar verdim. Yanına bir de sabun veya minik jel mum koyabilirim diye düşünüyorum ama bunları ilerde Kuran okutup davet yaparım orada dağıtırım diye de düşünüyorum bi yandan. Çünkü eve kimseyi
almicam şu sıra. Gelecek olan annem kardeşim kayınvalide falan normal çikolata da olsa olur yani. Bakalım artık sağlık afiyet olsun da inşallah
Amin insallah bende beklemiyordum cok hazırlıksız yakalandim 2800 dogduİkinci bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş
Eminim kısa sürede alırsın kucağına Rabbim sağlıkla tez zamanda kavuştursun.kaç kg doğdu.
Benimde 3.sezaryen ama doktor 39 u bitittiricem diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?