2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Öncelikle gözünüz aydın yavrunuz gelmiş ve çok geçmiş olsun eminim en yakın zamanda kucağınıza alacaksınız inşallah

Offf offf offf..o nasıl kapak çok pis oturtmuşun burdan zevk aldim yav

Ayy ne güzel doğum hediyesini düşünmüş ☺
Benim ki sana hediye almak çok zor sen seç ben alayım diyor beni çıldırtıyor. Geçen gün bende bi akıllı saat bakıyordum kendime alacaktım dur bunu ben sana doğum hediyesi olarak alayım dedi bende onu fırçaladım. Ondan öyle atla deve beklemiyorum ama ben demeden bunu düşünüp sürpriz yapmasını isterdim. Artık ben ona sen benden baba oldum diye doğum hediyesi de beklersin diye laf sokmaya başladım
Benim kayınvalide bana doğum için altın bilezik almış bebeğe takı filan almış bende git annene söyle o bileziği sana taksın dedim sonra ailecek biz geline doğumda bilezik taktık diye hem bizimkileri hemde beni ezmeye çalışacaklar ondan sonra da o bilezik evin bi ihtiyacı için satılacak ben bu işten ne anladım yediğim lafla kalıcam.

kizlar cok heycanliyim yarin kontrolum var bakalim neler diycek doktor dogum seklini konusicaz cati muayenesi olucam elimden geldigince kafama takmamaya calisyorum Rabbim hepimize gonlumuzdeki dogumu nasip etsin insallah
Amin canim insallah hakkımızda hayırlı olsun bizide bilgindir insallah hersey guzel gecer

Kız bu zamanda bebeğe ve sana altın yapıyorlarda daha ne boşversene al bir ihtiyacini gör emin ol konusmak isteyen takmasada konusur yeterki laf olsun bizimkilerde ses seda yok cok bisey beklemiyorum o ayri zatende

Kızlar karnımdan sürekli bebek hareket ederken çıt çıt sesler geliyo eklem sesi gibi başına gelen varmı korkmaya başladım artıkk

ilahi sen iyi demissin seninki bakacak cinsten degildi zaten bide kayinpeder çıkıyor basina sagolsun ben 2 gündür hazırlık yapiyorum derin dondurucuya dogurursam ac kalmayim diye kaynanamda cok üşengeç disardan soyleyin falan der ben onlemini alayimda

Evet düşünmüş sağolsun bende şaşırdım bunca borç içinde
Kayınvaliden ne iyi düşünmüş bu devirde bilezik almak ne demek valla helal olsun ona bizimki de bir iğne alcam diye aklı gidiyor olsun eve gitse de sana almış düşünmüş

Ben bir kere görmüştüm çok garip bir histi ne zaman gelecekler sence ne hissediyorsun ?
Açıkçası ben bu oğlanın son ana kadar doğmayacağını artık zamanını aşınca müdahale ile doğacağını düşünüyorum
Çünkü benim oğlan yerinden baya memnunmuş doğmak için hiç bi belirti göstermiyor anası gibi keyfine çok düşkün

Kız bu zamanda bebeğe ve sana altın yapıyorlarda daha ne boşversene al bir ihtiyacini gör emin ol konusmak isteyen takmasada konusur yeterki laf olsun bizimkilerde ses seda yok cok bisey beklemiyorum o ayri zatende
Şükür adamların maddi durumu iyi ama ben son olaylardan sonra artık başıma kalkabileceklerini düşünüyorum o yüzden alsınlar oğulların koluna taksınlar zaten o altınlar ev için kullanılıyor. Hem oğulların da kullanacağı şey için biz geline altın bilezik taktık deyip bizimkilere ve bana karşı övünmelerine müsade etmek istemiyorum. Bizde herşey ortak kullanılıyor maaşımızı da alıp ortak hesaba atıp oradan kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…