2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben bilezik takmam ki ! Beni düşünüp alacaksan güzel şık bi altın kolye küpe bileklik seti alsaydı
Şaka bi yana samimiyetlerine inanmıyorum kötü düşünmek istemiyorum ama bana yaptıkları son olaydan sonra art niyet aramaya başladım. Daha şimdiden bileziğe şu kadar para verdik diye oğullarına söylüyorlar bide kalın bi bilezik almışlar artık daha çok laf ederler
Alın oğlunuzun müsait bi yerine takın derim diye çok korkuyorum umarım o stresle ağzımı tutabilirim

Bu arada adamların hakkını yemiyim bebeğin yatağını beşiğini nevresim takımını filan hep onlar siz seçip alın biz size parasını gönderelim dediler biz aldık onlar ödedi ama diğer toruna da bunları yapmışlardı o yüzden bizim çocuğa da yapmak zorunda kaldılar

Canm benm illaki normalinde sezaryenin de zor yanlari var. Ama bu kadar normalden korkma derim. Benim ilk cocugum normal dogumla oldu. Sanci disinda zorlandigm.bisey olmadi. Zaten cocugun dogma vakti geldiginde cikarken falan aci hissetmiyorsun dunyanin en iyi hissi diyebilirim

Bunlara ilaç demek doğru değil, bunlar gıda takviyesi, reçetesiz şeyler. Ben de sadece omega 3 kullanıyorum. Demir dokunduğu için serum şeklinde aldım bir kez. İyi beslendikten sonra çok da önemli değil diye düşünüyorum.

Rüyamda sürekli emzirmek, doğurmak, sancı, hastane böyle şeyler görüyorum
Ben sadece 1 kez bebek rüyası gördüm onda da yıkıyordum, balık gibi elimden kayıp yere düştü. O gün çok bebek yıkama vidyosu izlemiştim. Ya çok duygusuzum ya da rüyamda bile bastırıyorum.

Takma olsun düşünmüş ya o bile yeter bizim ki çocuklara birer tane battaniye aldı ne bana ne çocuklara daha iğne almadı sen bilezik beğenmiyorsun temizliği çocukların hazırlığını herşeyi kendi basımıza yaptık gelip de bakmadı bile bence şükür et

başlasın o zaman:) benim kayınvalidemle aram iyidir, güzel anlaşırız sağolsun elim ayağım gibidir, her işime koşar, ben işe filan gittiğim zaman oğluma bakar ama velakin benim de sinir olduğum huyları yok değil. Bu ara çok kafaya takıyorum ama kimseye söylemiyorum. Bi ara dedim kk ya mı yazsam kızlara içimi döksem diye.. sağolasıcanın herşeyi iyi hoş da daha bebeğe bir çift çorap bile almadı ya, bir de daha bebeğe ismi konulsun istiyorgeçenlerde Şile ye gittik, Kızlar için çok şirin Şile bezinden takımlar, elbiseler filan var ya onlara bakıyoruz diyor ki eltimin kızından için ona alsam mıyahu benim yanımda yapma bunu daha bir çorap almamışsın bizimkine, git öbür torununa ben görmeden al ya.. hadi birşeyler almıyor senin aldığına da bahane bulur, insanın hevesini kursağında bırakır, onu giydirme tahriş eder, buna ne gerek vardı boşuna masraf( sanki kendi cebinden çıkıyor) vs vs.. yahu şimdi aklıma geldi aldığım geceliğe bile laf etti, neymiş eltim doğumda giydiği geceliği buna vermiş kayınvalide de bu sene iki ameliyat oldu o zaman giymişti bu geceliği sen de giyerdin aynı geceliği diyor bana ya

Bende simdi asi karsiti gibi gorundum ama degilim:) sadece amerikadan rockafeller amcanin her yaptirin dedigi igneyi ve asiyi sorgulamadan yaptirmak istemiyorum malesef para icin herseyin yapildigi bir dunyada yasiyoruz
Aynı şekilde her yap denilenin yapılması zor. Büyük oğluma normal aşı takvimini ve bütün özel aşıları uyguladım. Ama çocuk sürekli hasta olduğundan immunolojiye gittik. Aşıları tutmamış. Vücut antikor oluşturmuyor immün yetmezlik dediler. Üstüne hepatit a aşısı bir sefer. Hepatit b aşısı 3 sefer. 5li karma 1 sefer. 5 li karmada tetanoz da var ama harici bir defa daha tetanoz yapıldı. Şu an pandemiden dolayı baktımadım tutup tutmadıklarını ve baktırmaya da düşünmüyorum. Yaptırdığıma da bin pişmanım. Şimdi doğacak bebeğime doğduğu gibi hepatit b yaptırmayacağım. Hatta biraz büyüyüne kadar diğer aşıları da yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten pandemiden dolayı dışarı bile çıkmıyoruz nerden alacak mikrobu ki diğer çocuğumun testlerini yapmasak aşıların bir işe yaramadığını öğrenemeyeceğiz bile.

Aşıları sonraya bırakmak için de mi dilekçe vermek gerekiyor ? Bana da sonradan yaptırmak çok mantıklı geldi nasılsa dediğin gibi pandemi var

Bizde de eltim kv leri sömürdüğü için bize de aynını yapma ihtiyacı duyuyorlar. Durumları da iyi olduğundan ses etmiyorum. Bakalım neler olacak merakla bekliyorum

Kız diyemedin mi
Olur mu anne 5 10 kişi daha dolaşsın gecelik pörsüsün iyice öyle giyerim ben sana da böylesi yakışır zaten.

Çünkü hak etmiş. Ayıptır yaw, lohusa geceliğini kaynana alır bi kere. Gerçi ben herşeyimi nerdeyse kendim aldım, kaynanama kalsa gelinlikten bozma bir gecelik alırdı

Aşıları sonraya bırakmak için de mi dilekçe vermek gerekiyor ? Bana da sonradan yaptırmak çok mantıklı geldi nasılsa dediğin gibi pandemi var
Doğumda zaten hepatit b yapılıyor sadece. Hastaneye istemiyorum diye dilekçe vermek gerekiyormuş. Diğerlerine de yaptırmaya götürmezsek sorun yok. Aşı artık zorunlu değil çünkü.

Bizde de eltim kv leri sömürdüğü için bize de aynını yapma ihtiyacı duyuyorlar. Durumları da iyi olduğundan ses etmiyorum. Bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Maşallah ne güzel, yapmayan da var, benimkiler eltimin çocuklarına yapar biz de bakarız öyle.. biz kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyoruz aramızda iyidir sürekli görüşürüz. Kaynım memur başka şehirde yaşıyor. Bizimle sürekli içli dışlı olup, diğeri farklı şehirde olunca eşime göre onlar dengeyi kendilerince böyle sağlamaya çalışıyorlar diyor, bilemiyorum artık alınmıyor değilim insan hiç mi heves etmez bir torunum olacak diye..

Hiçbir şey demedim canım çünkü aklını biliyorum huyunu suyunu, aklına geleni konuşuyor işte. Kız ne geceliği sen de bu benim ikinci bebek, ilkinde doğum yapınca hastaneye bir çiçek çikolata bile almadılarsusuyoruz işte ilk bebek olunca baya sorun yaşadık küstük filan ama öyle de olmuyor napalım zalımsın ama lazımsın diyip susuyoruz işte

Ay zaten kıyama ne güzel erkenden almış doğum hediyesini
Benim ki hala sen hangi küpeleri beğeniyorsun diyor benim hamile müjde hediyemi doğumuma kakalayacak ben yermiyim benim görmem lazım dedim ki kafasına göre alıp gelmesin
İki tane bebek geliyor her biri için ayrı hediye istiyorum yoksa sana göstermem dedim bakalım dediklerimi dikkate alacakmı

Herkese Selaaaam bizde kontrolden çıktık erken doğum riskimiz yok suyu herşeyi çok iyi sağlıklı, bir sıkıntı görünmüyor dedi ama karın çevresi 31 32 haftayla uyumlu 2200gr civarında senin gibi ince uzun olduğu için böyle annesi dedi bana çok az geldi kilosu sanki neyse sağlıklı olsunda doğana kadar biraz daha alır inşallah

Hahaha Bu söylediğin ona bir ömür yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…