2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim dogum iznini baslatacak calisabilir yada calisamaz degil 37den sonra normal dogum izni basliyor doktoru bence her durumda vermesi lazim

Canim ultrasonda dogru olcmeyebilir baska bir doktora görünmekte fayda var bide bir hafta Sadece protein agirlikli beslen bebise kilo aldiran seyler belki duzelir stres yapma almiyorsada kilosu cok düşük degil belki dogunca daha iyi gelisir

Mermaid1991 canim bas cevresiyle ilgili bilgi vericektim bas cevresi suan tam haftasiyla uyumlu cikti belki gelisimi geri gittigi icin bende boyle oldu bilmiyorum ama eger 10 cm gecerse normal dogum sknti oluyormus bunu soyledi canim

Evet ben böyle dediğimde çeyrek 350 400 bişeydi galiba şimdi işler çok değişti

YA bu kız erkek ayrımının hala olmasına çok şaşırıyorum. sanki paşa soyundan geliyorlar da oğlanlar nesillerin devam ettirecek. Ah bilseler ki kızlar daha hayırlı Babannemin 5 oğlu 1 kızı var. Halamın ettiği hizmetleri ne amcalarım ne babam etmiştir. Ama dedem hala oğlan torun meraklısı

Senin kontrol ne zaman biz hep beraber gidiyorduk hep ölçümlerimizde aynı çıkıyordu

Müsait olunca bizede haber ver canım inşallah her şey güzel geçer

İlk defa genel anestezi önereni duydum neden acaba?

Ben kızımdan memnunum ilk cocugum hep kiz olsun istedim rabbimde gönlüme gore verdi cok şükür erkek evlada cok ayricalik yüklüyorlar ama onlara yazik ediyorlar farkinda degiller

Senin kontrol ne zaman biz hep beraber gidiyorduk hep ölçümlerimizde aynı çıkıyordu
Evet canim oyleydi benim kontrol haftaya pazartesi seninki ne zaman insallah hayirli sonuclar alırız gecen hafta 2650 olmustu bakalim 3u gecmistir tahminim

Walla devletten alcaz o yüzden konusma imkanım yok malesef olmazsa eşimle gideriz randevuya o girer söler heralde öle yaparız

Mermaid1991 canim bas cevresiyle ilgili bilgi vericektim bas cevresi suan tam haftasiyla uyumlu cikti belki gelisimi geri gittigi icin bende boyle oldu bilmiyorum ama eger 10 cm gecerse normal dogum sknti oluyormus bunu soyledi canim
Teşekkür ederim Bas çevresi uyumlu ise ne güzel. Son haftalarda ölçülerdeki sapmalar daha çok olurmuş o yüzden geri gitmesini dert etme. Doktor takip eder zaten

Hadi bakalım Allah sağkıkla sığatle kucağını doldursun darısı başımıza inşallah.
Bizimkide sen istediğini seç ben öderim diyor sanki ben ödiyecem
Hiç bişiyde gözüm yok çok şükürde şöyle habersiz bi düğme alsa sevincem valla.

Canım suyun gelse anlarsın öyle damla seklinde gelmiyor. Cokca geliyor,normal pedi doldurup tasacak kadar ve uykudan uyandıracak bi ses duyuyorsun pıt diye acı yok ama.

Ben dün anlatamadım ki kendimi sanki sezeryanı övüp normali kötülemişim gibi lanse edildi. İkisinin de avantajı dezavantajı var. Sezeryan olan kimse dikiş yerim hiç sızlamıyor hiç izim kalmadı derse yalan söylemiş olur normal dogum yapan da hiç genişlemem yok ilk evlendğim gibiyim derse yalan soylemiş olur. Anne olmak kolay degil, cilvesi cok bebekler için değer. Zaten sezeryan yanlısı olsam ilkinde direkt olurdum, kötü anılar anlatmayın denildi ki ben sadece dogumdan sonra lohusalıgım bitince yasadıklarımı yazmıstım dogum surecimi bile değil.Oysa burada her gün catı muayenesi korkusu, hamilelik agrıları gibi zorluklardan bahsediliyor bunlar travmaya veya kötü enerjiye,korkuya sebep degil mi ?herkes anlamak istediğini anlıyor.

Canim gecmis olsun insallah cikmaz pozitif grip olabilir bol c vitamini al rapor işinide durumu anlatirsan zaten bir tanidigina verirler isyerinede o teslim eder doktor her zaman gittigin doktor degilmi illaki biliyordur seni
Yok cnm sorun su benm doktorum hastanede değil ben raporları devlet hastanesinden alıyorum oda her zmn gittiğim doktor olmuyor rastgele alıyoruz randevuyu malesef işte bakalım mecbur gidip alcam heralde test sonucunda çarşamba sabahtan cıkmaz ki valla cıkmazsa girdi Bi anda her sey nazar değdi heralde banada

Tatlım günlerimiz yakın benimde 36 hafta 300 gr 37.hafta 100 gr almıştı benim bebek 3 kg ama seninki kızdı yanlış hatırlamıyosam oğlanlar kızlardan biraz daha iri oluyor.bence hiç kafana takıcak bi durum yok.şu grride muhabbetleri çok can sıkıcı önemli olan suyu iyimi azda olsa artış varmı o bence.bi doğuralım bakalım tutacakmı bu usg ölçümleriyle bebeklerin kgsi çok merak ediyorum.

Naz felak suresi oku bir kendine bana sen normal gripsin gibi geliyor azılı zanlı da buzlu dondurma bir de gece yanıyoruz her yeri açıyoruz ama sabaha karşı üşüyoruz sıcak soğuk böyle oluyor normal grip olmaya korkacağız bu yıl umarım güzel sonuçlar alırsın

Canım bu karar dönüp dolaşıp bize kalacak, en iyisine sen karar verirsin, benim de doktorum haber bekliyor bugün yarın dönmem lazım, umarım sorunsuz doğumlar yaşarız sağlıkla kucağımıza alırız

Evet canim oyleydi benim kontrol haftaya pazartesi seninki ne zaman insallah hayirli sonuclar alırız gecen hafta 2650 olmustu bakalim 3u gecmistir tahminim
Benimde 2600 dü kilosu geçen hafta, randevum cuma günü çatı muayenesi yapar mı acaba bişey söylemedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…