Oohhh ağzına sağlık.Hahahaa vallah bu benim kaynanam
Bugün görümcem güya şaka ile bir bebeğe babam bir bebeğe de annem gelip baksın dedi bende bebeklere bakmak senin anne ve babana bakmaktan daha kolaydır dedim
En azından ayaklarında sallarlar dedi onunda çözümünü bulduk otomatik sallanan ana kucağı aldık kimseye zahmet vermeyelim diye
Kaynanam da arkadan filan kişinin ikiz bebeği olmuş birini kayınpederi büyütmüş bizde bakarız diye kendini öne atıyor ben tabi yine ben öyle herkese güvenip bebek emanet edemem dedim
Baya kırıcı davrandım ama kusura bakmasınlar ben böyleyim böyle yapmasam tepeme çıkarlar
Haydiin kızlar yeni gelişmeler ile yine açtım kaynana konusunu gelsin yorumlar iç dökmeler
Git git doğru çıkmıyor çoğu zaman ölçümler. 4100 dedikleri 3750 bile doğuyor. Az dedikleri fazla çıkıyor. 2625 de güzel bi kilo zaten.kizlar bende ciktim muayeneden bebegim 10 gun geride cikti bel cevresi ve kilosu gecen hafta cok iyi kilo almisti bu kontrolde haftada 100 gram almis 2625 olmus doktor yakindan takip edecegini eger boyle devam ederse bebegi alabilecegini soyledi cok kafam karisti yarin baska bir doktora daha gidecegim
Puhahahah sanırsın saltanat soyu krallıkları var da yönetmeye adam arıyolarAnasi canim bisey dedirtirmi cok düşkünler birbirlerine hakli oldugumu biliyor diyeceği teksey cahil düşünememiş kv kız torunlara ceyrek erkek torunlara tam altin takmis bide öldürecek bunlarin erkek sevdasi beni kiz evlat degil sanki
Erkek evlada düşkün olup alıyolar kötü gelinleri sonra da ağlanıyolar ah da vah.Ben kızımdan memnunum ilk cocugum hep kiz olsun istedim rabbimde gönlüme gore verdi cok şükür erkek evlada cok ayricalik yüklüyorlar ama onlara yazik ediyorlar farkinda degiller
inşallah canım tabi yarın haber vereceğim nasipse sabah 9.30 da girmiş olsam 10 ya da en geç 10.15 de odamda olurum inşallahAy ayyy geliyor ilk planli dogum hayırlısıyla sag salim kucagina alırsın minnoslarini canim insallah yarin uyaninca ilk isim ne yazmisin ona bakmak heyecanla bekliyorum bizi habersiz birakma
Tabi vereceğim canım inşallahMüsait olunca bizede haber ver canım inşallah her şey güzel geçer
Aminnnn inşallahHadi bakalım Allah sağkıkla sığatle kucağını doldursun darısı başımıza inşallah.
Bizimkide sen istediğini seç ben öderim diyor sanki ben ödiyecem
Hiç bişiyde gözüm yok çok şükürde şöyle habersiz bi düğme alsa sevincem valla.
Merhaba arkadaşlar cuma gunu kontrol icin hastaneye gitmiştim sancilar duzenli ve rahim cok incelmis acil sezaryene aldilar 3. Sezaryen olunca riske atamayiz dediler ama 36+1 gunluk olunca bebegin cigerleri gelismemis kuveze aldilar dua edin lutfen insallah en kisa zamanda sifa bulur yavrum
nesilden nesile gecelik mühim tabi ki sende beğenmiyorsun aşkolsunbaşlasın o zaman:) benim kayınvalidemle aram iyidir, güzel anlaşırız sağolsun elim ayağım gibidir, her işime koşar, ben işe filan gittiğim zaman oğluma bakar ama velakin benim de sinir olduğum huyları yok değil. Bu ara çok kafaya takıyorum ama kimseye söylemiyorum. Bi ara dedim kk ya mı yazsam kızlara içimi döksem diye.. sağolasıcanın herşeyi iyi hoş da daha bebeğe bir çift çorap bile almadı ya, bir de daha bebeğe ismi konulsun istiyor geçenlerde Şile ye gittik, Kızlar için çok şirin Şile bezinden takımlar, elbiseler filan var ya onlara bakıyoruz diyor ki eltimin kızından için ona alsam mı yahu benim yanımda yapma bunu daha bir çorap almamışsın bizimkine, git öbür torununa ben görmeden al ya.. hadi birşeyler almıyor senin aldığına da bahane bulur, insanın hevesini kursağında bırakır, onu giydirme tahriş eder, buna ne gerek vardı boşuna masraf( sanki kendi cebinden çıkıyor) vs vs.. yahu şimdi aklıma geldi aldığım geceliğe bile laf etti, neymiş eltim doğumda giydiği geceliği buna vermiş kayınvalide de bu sene iki ameliyat oldu o zaman giymişti bu geceliği sen de giyerdin aynı geceliği diyor bana ya
Çeyrek babanneee iyiymişPuhahahah sanırsın saltanat soyu krallıkları var da yönetmeye adam arıyolar
Çeyrekle tamın farkını hesap ederken köylü kurnazı olmuyolar ama cahil oluyolar öyle mi! Yek yeeeee!
Kv ye derim ben demek bizimkinin çeyrek babaannesi olmaya karar verdiniz. Eh napalım biz de sizi çeyrek kv görürüz. Tam aldıklarınızdan medet umun artık
Kızlar karnımdan sürekli bebek hareket ederken çıt çıt sesler geliyo eklem sesi gibi başına gelen varmı korkmaya başladım artıkk
Günaydınlar biz kontrolden ciktik. Serviks uzunlugu artmış. 2550gr 46cm.boyu dedi simdilik hersey yolundaymis. Yuzunu yone gostermedi bakalim surpriz olacak
Hayırlısıyla al canım kucağına inşallahhhCanım hayırlısıyla 9.30 da benden önce bir sezeryan daha varmış aksilik olmazsa inşallah 9.30 da alacaklar Sabah 7 de yatışımızı yapmış olacağız yarın.
Kıyamam ben sana alıp göndereyim kız
Bugün gelen damla şeklinde değildi canım ya ondan korktum yarım bardak bi bardak kadar geldi. Havlu peçete koyuyorum 2 adet. Her defasında değiştiriyorum o peçetem ıslanmıştı baya. Altıma kaçırdım resmenCanım suyun gelse anlarsın öyle damla seklinde gelmiyor. Cokca geliyor,normal pedi doldurup tasacak kadar ve uykudan uyandıracak bi ses duyuyorsun pıt diye acı yok ama.
Ben dün anlatamadım ki kendimi sanki sezeryanı övüp normali kötülemişim gibi lanse edildi. İkisinin de avantajı dezavantajı var. Sezeryan olan kimse dikiş yerim hiç sızlamıyor hiç izim kalmadı derse yalan söylemiş olur normal dogum yapan da hiç genişlemem yok ilk evlendğim gibiyim derse yalan soylemiş olur. Anne olmak kolay degil, cilvesi cok bebekler için değer. Zaten sezeryan yanlısı olsam ilkinde direkt olurdum, kötü anılar anlatmayın denildi ki ben sadece dogumdan sonra lohusalıgım bitince yasadıklarımı yazmıstım dogum surecimi bile değil.Oysa burada her gün catı muayenesi korkusu, hamilelik agrıları gibi zorluklardan bahsediliyor bunlar travmaya veya kötü enerjiye,korkuya sebep degil mi ?herkes anlamak istediğini anlıyor.
Hahaha bu yorumun alnını öpmek istiyorum yürüü beePuhahahah sanırsın saltanat soyu krallıkları var da yönetmeye adam arıyolar
Çeyrekle tamın farkını hesap ederken köylü kurnazı olmuyolar ama cahil oluyolar öyle mi! Yek yeeeee!
Kv ye derim ben demek bizimkinin çeyrek babaannesi olmaya karar verdiniz. Eh napalım biz de sizi çeyrek kv görürüz. Tam aldıklarınızdan medet umun artık
Evet canım 24 saatten az kaldı
Tabi kafasına göre almasın işe yarasın aldığı.ya büyük birşey alsın ya da iki tane ancak bizi öyle kurtarıyor iki çocuk kolay mı
Bugün gelen damla şeklinde değildi canım ya ondan korktum yarım bardak bi bardak kadar geldi. Havlu peçete koyuyorum 2 adet. Her defasında değiştiriyorum o peçetem ıslanmıştı baya. Altıma kaçırdım resmenrezil etmeseler bizi bare bu sıpalar
Ben tam okuyamadım mesajları bikaç yoruma denk geldim de o arkadaşın üstüne gidildi sanki. Okurken üzüldüm haklıydı çünkü. Tabiki ikisinin de riskleri dezavantajları sonrası sıkıntıları var. Rabbim kolaylaştırsın bize, en hayırlısını versin 1
Aa seninde günün gelmiş doğumlar başladıHayırlısıyla al canım kucağına inşallahhh ❤ Eğer yazabilirsen yaz buraya hikayeni merakla bekliyorum bende Pazartesi sabah 7.30 da sezeryan olacağım bilgilerne ihtiyacım var ❤
sağlıkla kucağına al inşİnşallah hepimiz sağlıkla alalım.
Spinal olcak doktorum genel tehlikeli dedi bebeklere geçme olasılığı çok yüksekmiş genel de tercih etmiyoruz illa ki istiyorsan genel istediğine dair evrak imzalatıyorlar. Ve genel de uyanınca ağrıyı çok fazla hissediyormuşsun spinal öyle olmuyormuş tabi bir de bebeklerin ilk anına şahit oluyorsun ki bence en güzeli o
Amin canım inşallah bütün yavrularımızın ömürleri bal tadında olsun hayırlı olsunD Dnzaysednz sanada simdiden hayırlı uğurlu olsun.Mutlu sağlıklı uzun ömürleri olsun.
Hemde çok az kaldıAa seninde günün gelmiş doğumlar başladıAnkara Medicanadaydı demi doğumdan sonra banada bilgi verir misin bende orda yapacağım doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?