2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Oohhh ağzına sağlık. İşte böyle lafı yerine göre söyleyeceksin. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Git git doğru çıkmıyor çoğu zaman ölçümler. 4100 dedikleri 3750 bile doğuyor. Az dedikleri fazla çıkıyor. 2625 de güzel bi kilo zaten.

Puhahahah sanırsın saltanat soyu krallıkları var da yönetmeye adam arıyolar

Çeyrekle tamın farkını hesap ederken köylü kurnazı olmuyolar ama cahil oluyolar öyle mi! Yek yeeeee!
Kv ye derim ben demek bizimkinin çeyrek babaannesi olmaya karar verdiniz. Eh napalım biz de sizi çeyrek kv görürüz. Tam aldıklarınızdan medet umun artık

Ben kızımdan memnunum ilk cocugum hep kiz olsun istedim rabbimde gönlüme gore verdi cok şükür erkek evlada cok ayricalik yüklüyorlar ama onlara yazik ediyorlar farkinda degiller
Erkek evlada düşkün olup alıyolar kötü gelinleri sonra da ağlanıyolar ah da vah.

Ay ayyy geliyor ilk planli dogum hayırlısıyla sag salim kucagina alırsın minnoslarini canim insallah yarin uyaninca ilk isim ne yazmisin ona bakmak heyecanla bekliyorum bizi habersiz birakma
inşallah canım tabi yarın haber vereceğim nasipse sabah 9.30 da girmiş olsam 10 ya da en geç 10.15 de odamda olurum inşallah
Müsait olunca bizede haber ver canım inşallah her şey güzel geçer
Tabi vereceğim canım inşallah
Aminnnn inşallah tüm hamilelere dua edeceğim Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın

seç sen de olsun güzel birşey beğen işte ne güzel hem beğendiğin gibi olsun

Allah saglikla kavustursun canim benim doktorum 36.haftada cigerler tamamen gelisir demisti ama anlayamadim bebekten bebege mi dedisiyor acaba neyse kilosu falan iyi bence cok kalmaz kuvezde kavusursunuz bir an once dualarimiz sizinle

nesilden nesile gecelik mühim tabi ki sende beğenmiyorsun aşkolsun Birşey söyliimmi..maddi konularda genelde aşırı hesaplı pinti kayınvalide peder bir nebze idare ediliyorda huyu güzel değilse saniye çekilmiyor..şükür kuruşlarina ihtiyacım yok keşke benimkide biraz yufka.yürekli sıcak kanlı olsaydı maddi olarak ta senin anlattığından farkları yok aşırı eli sıkıdır ama beni nedense soğuk kanlılığı bizi takmaması irrite ediyor..eşimin ailesi hepsi öyle ben sıcak kanli bir insanım.. ailece sülalece hatta böyle ortamda büyüdüm bağlıyız birbirimize bunlarda aynı şeyi görmeyince çok moralim bozuluyor...benim oğlumu halası amcası 6 yaşında gördüler inanabiliyormusun sanki uzaya çikacaklar kaldıki ne kadar uzak olursa olsun insan yegenini gormeye gitmezmi gelmediler yillar sonra ben goturdum goturmesem yine umurlarinda olmazz..benimde yegenleeim var iki tane onlari gormedigim tek bir gunu kendime kayip sayiyorum burnumda tutuyorlar..dogumunda yegenimin kalktim Almanyaya gittim onu goreyim diye kaldiki 3-5 ay sonra zaten geldiklerinde gorebilirdim..ne bilim yani anlayamiyorum bazen.benmi tez canliyim fazla duyarliyim bunlarmi ruhsuz ..o yuzden demem o ki sevsin saysin sicakliklarini hisset bosver hediyeleri paralari onlarin olsun oteki turlusu nedense benim daha cok canimi acitiyor

Çeyrek babanneee iyiymiş

Kızlar karnımdan sürekli bebek hareket ederken çıt çıt sesler geliyo eklem sesi gibi başına gelen varmı korkmaya başladım artıkk

Bende de oldu birkac kere bende epey korkmustum ama grupta bikac kisiden duydugum icin doktora bile sormadim belli ki normal bisi

Günaydınlar biz kontrolden ciktik. Serviks uzunlugu artmış. 2550gr 46cm.boyu dedi simdilik hersey yolundaymis. Yuzunu yone gostermedi bakalim surpriz olacak

Tam olarak kac haftaliksin canim darisi bizim basimiza hepimiz hayirli haberlerle donelim insalah benimki de kucukken daha cok gosterirdi yuzunu simdi goremiyoz hep biseyler var ya kordon yuzunde ya plesanta ortuyor goremiyoz

Hayırlısıyla al canım kucağına inşallahhh Eğer yazabilirsen yaz buraya hikayeni merakla bekliyorum bende Pazartesi sabah 7.30 da sezeryan olacağım bilgilerne ihtiyacım var

Bugün gelen damla şeklinde değildi canım ya ondan korktum yarım bardak bi bardak kadar geldi. Havlu peçete koyuyorum 2 adet. Her defasında değiştiriyorum o peçetem ıslanmıştı baya. Altıma kaçırdım resmen rezil etmeseler bizi bare bu sıpalar
Ben tam okuyamadım mesajları bikaç yoruma denk geldim de o arkadaşın üstüne gidildi sanki. Okurken üzüldüm haklıydı çünkü. Tabiki ikisinin de riskleri dezavantajları sonrası sıkıntıları var. Rabbim kolaylaştırsın bize, en hayırlısını versin 1

Hahaha bu yorumun alnını öpmek istiyorum yürüü bee

Evet canım 24 saatten az kaldı

Tabi kafasına göre almasın işe yarasın aldığı. ya büyük birşey alsın ya da iki tane ancak bizi öyle kurtarıyor iki çocuk kolay mı

Ayy cok heyecanli senin yerine ben heyecanlandim ilk bebegin mi olacak Allah saglikla kavusmani nasip etsin bebislerine erken gelenleri saymazsak ilk sen dogurcan galiba☺

O kokulu bi sıvı eczane ilaç gibi bi kokusu var ve kıvamlı zaten anlarsınız,panik olmayın

Herkes istediği gibi doğursub insallaj önemli olan saglık

Hayırlısıyla al canım kucağına inşallahhh ❤ Eğer yazabilirsen yaz buraya hikayeni merakla bekliyorum bende Pazartesi sabah 7.30 da sezeryan olacağım bilgilerne ihtiyacım var ❤
Aa seninde günün gelmiş doğumlar başladı Ankara Medicanadaydı demi doğumdan sonra banada bilgi verir misin bende orda yapacağım doğumu

sağlıkla kucağına al inş

Aa seninde günün gelmiş doğumlar başladı Ankara Medicanadaydı demi doğumdan sonra banada bilgi verir misin bende orda yapacağım doğumu
Hemde çok az kaldı yarın ameliyat için işlemlere gidiyorum corona testi de yapılacak
Bakalım neler bekliyor bizi tabi ki bilgilendirirm Allah izin verirse

Benimde yarın inşallah annecim geliyor yanıma hayırlısı ile
Eşime diyorum artık doğurabilirim
Ne varsa insanın annesinde var zaten
6 aylıkken ev taşıdım kv gelemem evde oğlumu bırakamam dedi gelmedi yardıma
Ben 8 aylık oldum bu sene ayağımı suya sokmadım dedi tatile geldi bize valizede en önce haşemasını koydu
10 gün kaldı 8 aylık gebeyim hergün yemek yaptım helali hoş olsun bir günde ben yapim demedi.
Hatta birgün dışarda yemişler kaynım ile
Eve geldi evde yemek yok o gün çok kötüyüm yapamadım 4 yaşında oğlumda acıktı makarna pişiriyom gördü bana diyoki biz dışarda yedik bize yapma kızım
İnsan dışarda yedin madem evde hamile geline getirmezmi toruna getirmezmi
Rabbim merhamet koysun içine hidayet versin
10 gün hizmet ettim giderken yine memnun gitmedi ama Rabbim biliyor kul bilmesede olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…