- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Bende ilk çocuğumun kız olmasını isterdim ama rabbim erkek evladı daha hayırlı gördüBen kızımdan memnunum ilk cocugum hep kiz olsun istedim rabbimde gönlüme gore verdi cok şükür erkek evlada cok ayricalik yüklüyorlar ama onlara yazik ediyorlar farkinda degiller
Sağlıkla gelsinler inşallahHemde çok az kaldıyarın ameliyat için işlemlere gidiyorum corona testi de yapılacak
Bakalım neler bekliyor bizitabi ki bilgilendirirm Allah izin verirse ❤
Daha yoğun dimi anladım canım teşekkür ederimO kokulu bi sıvı eczane ilaç gibi bi kokusu var ve kıvamlı zaten anlarsınız,panik olmayın
Herkes istediği gibi doğursub insallaj önemli olan saglık
Hakkında hayırlısı olsun canım biz şimdi ne söylesek yalan olur.. Sen sadece hangi doğum şeklini istediğine karar vereceksin.. Kararını verdikten sonra ani bir durum olur normal doğum da yapabilirsin sezeryanda olabilirsinKizlar selam. Doktor muayanesinden gelip yazmak istedim. Bugün cati muayanesi oldjm cok korkuyordum bir arkadasim canim cok yandı kemiklerim kirilcak gibi hissettim vs demisti ve cok korkutmuştu beni. Hic oyle birsey değilmiş hic canim yanmadı biraz tedirgin olup kendimi çektim ama zor ve acılı birsey değilmiş. Doktor normal doguma müsait catin 3700e kadar dedi . Bende normal mi olcak sezaryan mi olcak diye düşünüp karar veremeyenlerdenim. Normal dogumdan genede korkuyorum doktor haftaya kadar karar vermen lazım sezaryan istersen 39da olursun dedi. Siz ne düşünüyorsunuz dogum hakkinda yada ilk bebeklerini doguranlar normal yada sezaryan tavsiyeniz var mi. Cok kararsızım. Sezaryan olursq genel anestezi önerdi doktorum bu arada
Geçen Pazartesi öğrendim bende hatta o gün yürürlüğe girmiş öyle dediler bana da sadece anneye yapılıyormuşSağlıkla gelsinler inşallahsadece sezaryen doğum yapacaklara mı yapılıyormuş doktorum hiç demedi bana
Allah sana peygamber sabri vermis valla ben ki 8 aylik hamile hizmet edicem bi de.Benimde yarın inşallah annecim geliyor yanıma hayırlısı ile
Eşime diyorum artık doğurabilirim
Ne varsa insanın annesinde var zaten
6 aylıkken ev taşıdım kv gelemem evde oğlumu bırakamam dedi gelmedi yardıma
Ben 8 aylık oldum bu sene ayağımı suya sokmadım dedi tatile geldi bize valizede en önce haşemasını koydu
10 gün kaldı 8 aylık gebeyim hergün yemek yaptım helali hoş olsun bir günde ben yapim demedi.
Hatta birgün dışarda yemişler kaynım ile
Eve geldi evde yemek yok o gün çok kötüyüm yapamadım 4 yaşında oğlumda acıktı makarna pişiriyom gördü bana diyoki biz dışarda yedik bize yapma kızım
İnsan dışarda yedin madem evde hamile geline getirmezmi toruna getirmezmi
Rabbim merhamet koysun içine hidayet versin
10 gün hizmet ettim giderken yine memnun gitmedi ama Rabbim biliyor kul bilmesede olur
Canım sen beşik resmi atmıştın kurduktan sonra cibinlik vardı demi cibinliğin demiri nasıl tekrar atabilir misin resmi internetten sipariş vereceğim kırık vermişler demirini ve değişik modeller var benim cibinliğe uygun da değil gibi bezdirdi beni bu babymallDaha yoğun dimi anladım canım teşekkür ederimtabikii sağlıkla gelsinler de
Tamam canım bende cuma gidicem kontrole konuşayım doktorlaGeçen Pazartesi öğrendim bende hatta o gün yürürlüğe girmiş öyle dediler bana da sadece anneye yapılıyormuş
Evet evet hatta bir tane daha varBen de çoook kararsızım. Doktoruma sorcam ben. Ona güvenmekten başka çarem yok, tıbben çok bilgim de yok çünkü
Biliyorum galiba bu sözü annem de çok söyler "her zıkkek baharek" dimi
Amin canım çok sağol❤
Sadece sezeryan planlıya yapıyorlar, ameliyathane ekibi ve diğer hastalar içinSağlıkla gelsinler inşallahsadece sezaryen doğum yapacaklara mı yapılıyormuş doktorum hiç demedi bana
Şöyle canımCanım sen beşik resmi atmıştın kurduktan sonra cibinlik vardı demi cibinliğin demiri nasıl tekrar atabilir misin resmi internetten sipariş vereceğim kırık vermişler demirini ve değişik modeller var benim cibinliğe uygun da değil gibi bezdirdi beni bu babymall
Evet bayılıyorum bizim Kürtçe atasözleri ve deyimlere. Bişe oluyo annem söylüyo hemen cuk oturtuyo gülmekten kırılıyorum. Favorilerim var benim ben de çok kullanıyorum bazıları çok komikEvet evet hatta bir tane daha var
(şıxa bejnek ımrek) buda çok hoşuma gidiyor
Bencil Pislik beee!Benimde yarın inşallah annecim geliyor yanıma hayırlısı ile
Eşime diyorum artık doğurabilirim
Ne varsa insanın annesinde var zaten
6 aylıkken ev taşıdım kv gelemem evde oğlumu bırakamam dedi gelmedi yardıma
Ben 8 aylık oldum bu sene ayağımı suya sokmadım dedi tatile geldi bize valizede en önce haşemasını koydu
10 gün kaldı 8 aylık gebeyim hergün yemek yaptım helali hoş olsun bir günde ben yapim demedi.
Hatta birgün dışarda yemişler kaynım ile
Eve geldi evde yemek yok o gün çok kötüyüm yapamadım 4 yaşında oğlumda acıktı makarna pişiriyom gördü bana diyoki biz dışarda yedik bize yapma kızım
İnsan dışarda yedin madem evde hamile geline getirmezmi toruna getirmezmi
Rabbim merhamet koysun içine hidayet versin
10 gün hizmet ettim giderken yine memnun gitmedi ama Rabbim biliyor kul bilmesede olur
Valla inş öyledir bende cok uzun zamandır hasta olmuyordum seviniyordum hamilelikte de olmadım diye şom agzımı açtım işteNaz felak suresi oku bir kendinebana sen normal gripsin gibi geliyor azılı zanlı da buzlu dondurma bir de gece yanıyoruz her yeri açıyoruz ama sabaha karşı üşüyoruz sıcak soğuk böyle oluyor normal grip olmaya korkacağız bu yıl umarım güzel sonuçlar alırsın
Aynı şekilde her yap denilenin yapılması zor. Büyük oğluma normal aşı takvimini ve bütün özel aşıları uyguladım. Ama çocuk sürekli hasta olduğundan immunolojiye gittik. Aşıları tutmamış. Vücut antikor oluşturmuyor immün yetmezlik dediler. Üstüne hepatit a aşısı bir sefer. Hepatit b aşısı 3 sefer. 5li karma 1 sefer. 5 li karmada tetanoz da var ama harici bir defa daha tetanoz yapıldı. Şu an pandemiden dolayı baktımadım tutup tutmadıklarını ve baktırmaya da düşünmüyorum. Yaptırdığıma da bin pişmanım. Şimdi doğacak bebeğime doğduğu gibi hepatit b yaptırmayacağım. Hatta biraz büyüyüne kadar diğer aşıları da yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten pandemiden dolayı dışarı bile çıkmıyoruz nerden alacak mikrobu ki diğer çocuğumun testlerini yapmasak aşıların bir işe yaramadığını öğrenemeyeceğiz bile.
Tövbe de kız ne ölmesi Allahın izniyle çıkmaz bişi soğuk algınlığıdır korona çiktı cikali baska turlu hasta olacagimiz aklimiza gelmiyor hic hemen aklimiza o geliyorKızlar ben smdi test yaptırdım 2 gün sonra cıkacak 2 güne kdr ölmezsemama söle bşy var 2 gün sonra 37 haftam doluyor randevu almıstım çalısamaz raporu almam gerekiyor işyerine vermek için nasıl yapcam napcam bilemedim bide şimdi pozitif cıkarsa sisteme düşüyormuş gittiğimde düşmüş olursa filan off cok karıstı işler ya
Canım hayırlısıyla 9.30 da benden önce bir sezeryan daha varmış aksilik olmazsa inşallah 9.30 da alacaklar Sabah 7 de yatışımızı yapmış olacağız yarın.
Kıyamam ben sana alıp göndereyim kız
Amin amin canımkelebekmkelebek D Dnzaysednz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim çok rahat keyifli doğumlar diliyorum Ne güzel bebeklerinizin o güzel kokusunu derince çekebileceksiniz erkenden içinize
benim önümdeki kontrolüm bu cumartesi..ondan sonra hafta da bire düşücez dedi..36 dan sonra olmuş oluyor yani..40 sancı var gibi ama ben pek anlamiyorum nst ne kadar sancı ne kadar degil yaaKızlar benim haftamda kontrollere ne kadar süreyle gidiyorsunuz ? Ben bugün ilk defa nst ye girdim. Alttaki grafik sancıyı gösteriyodu dimi 40 lardaydı genelde düz çizgi 2 pik var sadece ama beni haftaya tekrar nstye çağırdı her hafta nst ye mi gircez bundan sonra yoksa sancı mı gördü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?