2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hemde çok az kaldı yarın ameliyat için işlemlere gidiyorum corona testi de yapılacak
Bakalım neler bekliyor bizi tabi ki bilgilendirirm Allah izin verirse ❤
Sağlıkla gelsinler inşallah sadece sezaryen doğum yapacaklara mı yapılıyormuş doktorum hiç demedi bana

O kokulu bi sıvı eczane ilaç gibi bi kokusu var ve kıvamlı zaten anlarsınız,panik olmayın

Herkes istediği gibi doğursub insallaj önemli olan saglık
Daha yoğun dimi anladım canım teşekkür ederim tabikii sağlıkla gelsinler de

Hakkında hayırlısı olsun canım biz şimdi ne söylesek yalan olur.. Sen sadece hangi doğum şeklini istediğine karar vereceksin.. Kararını verdikten sonra ani bir durum olur normal doğum da yapabilirsin sezeryanda olabilirsin

Doğum konusu tamamen şans işi bunun en canlı örneği benim bana 40. Haftada suni sancı verildi normal doğum yapmak istiyordum 15,16 saat hiç açılmam olmadı doktor yemek verelim sana akşama kadar beklemek zorunda kalabiliriz dedi ve yine doğum gerçekleşmez ise sezeryana almak zorundayız dedi, ben son raddeye gelen sancı ile akşama kadar bekleyemeyeceğimi söyledim ve sezeryana karar verdim pişmanmıyım değilim en azından denedim olmadı ama denedim içimde kalmadı..

Benim doğum hikayem de böyle sancımı da çektim sezeryanımı da oldum
Çok güzel bir macera yaşadım yazarken bile gülümseyerek yazdım o anlar gözümde canlandı ve sonu bir mucize ile tamamlandı..
Hangi şekil olursa olsun mucizenizi kucağınıza alınca aklınızda olumsız hiç bir şey kalmıyor size tavsiyem direk kucağınıza alacağınız meleğinize odaklanın
gerisi çorap süküğü gibi gelir

Kızlar benim haftamda kontrollere ne kadar süreyle gidiyorsunuz ? Ben bugün ilk defa nst ye girdim. Alttaki grafik sancıyı gösteriyodu dimi 40 lardaydı genelde düz çizgi 2 pik var sadece ama beni haftaya tekrar nstye çağırdı her hafta nst ye mi gircez bundan sonra yoksa sancı mı gördü ?

Allah sana peygamber sabri vermis valla ben ki 8 aylik hamile hizmet edicem bi de.

Daha yoğun dimi anladım canım teşekkür ederim tabikii sağlıkla gelsinler de
Canım sen beşik resmi atmıştın kurduktan sonra cibinlik vardı demi cibinliğin demiri nasıl tekrar atabilir misin resmi internetten sipariş vereceğim kırık vermişler demirini ve değişik modeller var benim cibinliğe uygun da değil gibi bezdirdi beni bu babymall

Evet evet hatta bir tane daha var
(şıxa bejnek ımrek) buda çok hoşuma gidiyor

Sağlıkla gelsinler inşallah sadece sezaryen doğum yapacaklara mı yapılıyormuş doktorum hiç demedi bana
Sadece sezeryan planlıya yapıyorlar, ameliyathane ekibi ve diğer hastalar için ama plansız sezeryan ve normal doğumlarda da haftaya başlıyor diye biliyorum

Şöyle canım

Eklentiler

• 20200914_174543.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 44
Evet evet hatta bir tane daha var
(şıxa bejnek ımrek) buda çok hoşuma gidiyor
Evet bayılıyorum bizim Kürtçe atasözleri ve deyimlere. Bişe oluyo annem söylüyo hemen cuk oturtuyo gülmekten kırılıyorum. Favorilerim var benim ben de çok kullanıyorum bazıları çok komik

Bencil Pislik beee!

Hanımlar aranızda plates topu alan var mı kaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek ben sipariş ettim bir tane evde hareketlere başlayacağım inşallah

Valla inş öyledir bende cok uzun zamandır hasta olmuyordum seviniyordum hamilelikte de olmadım diye şom agzımı açtım işte

Aşılar sonra yapılabiliyormu ki ilk defa duydum inan..zamanı var geçirilmemesi gerekiyor diye biliyorum hatta bazılarının

Tövbe de kız ne ölmesi Allahın izniyle çıkmaz bişi soğuk algınlığıdır korona çiktı cikali baska turlu hasta olacagimiz aklimiza gelmiyor hic hemen aklimiza o geliyor

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canım..Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun kolaylik versin

benim önümdeki kontrolüm bu cumartesi..ondan sonra hafta da bire düşücez dedi..36 dan sonra olmuş oluyor yani..40 sancı var gibi ama ben pek anlamiyorum nst ne kadar sancı ne kadar degil yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…