2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet daha once genel anestezi ile burun ameliyatı olmuştum bende uyanırken cok titredim o genel olarak anestezi etkisi bence. Ama kusma vs yaşamamıştım burnum cok acıyordu onu hatırlıyorum şimdi de ameliyat yeri çok mu acıyacak diye korkuyorum tabii

3100 oldu benimki suan. 3700e kadar normal yapabilirsin dedi banada. Normal olursa 41. Haftaya kadar beklerim ama sezaryan olursa 39 da olur dedi

Ben kızımdan memnunum ilk cocugum hep kiz olsun istedim rabbimde gönlüme gore verdi cok şükür erkek evlada cok ayricalik yüklüyorlar ama onlara yazik ediyorlar farkinda degiller
Ay nekadar cahiller benim eş ailesi de öyle kp geçen bir kızı olan kaynıma niye miras peşine düşüyorsun senin oğlun yok demiş birde pişkin pişkin bana anlatıyor
nasıl yani sen bunu oğluna nasıl söylersin o senin evladın değil mi dedim çok kötü kalbini kırmışsın hiç doğru değil dedim kafa salladı ama pek taktığını sanmıyorum

Birde iki kelimesinden biri insanın 4 erkeği diğerinden fazla olursa sözü de onlardan fazla olur diyor dedim haaa sen ne diyorsun fazlalık önemli değil hayırlı evlat, iyi bir birey olmaları önemli.. Hayırsız, kendine zarar veren, çevresine zarar veren erkek evladım olacağına hiç olmasın daha iyi dedim tabi anlayana
annemde erkekleri çok seviyor ben çok tepki gösteriyorum bu huyuna ama en azından kızı var oğlu var diye ayrımcılık yapmıyor.. Canım babam kızları çok seviyor, rahmetli dedem kızları için ölürdü aynıı şekilde biz kız torunları içinde öyle..

Benle eşim de tam bir kız aşığıyız
Kısmette yokmuş belki sağlık olsun

Son düzenleme:
İlk defa genel anestezi önereni duydum neden acaba?
Benim genel anestezi olan arkadaşlarım var onlarda da doktorları önermiş. Spinal de bel ve bas agrisi olma olasılığı yüksekmiş. Ve ameliyat sırasında orda olan herseyi duyup bilmekte etkiliyor insanı. Gen3l en rahatı dedi doktorum

Her hafta giriyorsun bende nst de sanci çıkmıyor ama her hafta giriyorum

Hanımlar aranızda plates topu alan var mı kaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek ben sipariş ettim bir tane evde hareketlere başlayacağım inşallah
Doktor bana geçen hafta hareketler gösterdi 3,4 tane hareket günde 10 kere yap dedi ben pilates topu alıcam çıkamadım başlayabilirsin bence üstüne oturup sallanıyosun dönüyosun squat yapıyosun

Benimki de öyle sen beğwn ben alayım diyor bende kendisi düşünüp alsın diye bekledim hep ama baktım hiç almıyor bari seçeyim öyle alsın siyorum

Doktor bana geçen hafta hareketler gösterdi 3,4 tane hareket günde 10 kere yap dedi ben pilates topu alıcam çıkamadım başlayabilirsin bence üstüne oturup sallanıyosun dönüyosun squat yapıyosun

Ben netten aldım rahim ağzını açıp yumuşatmaya, bebeğin kanala girmesine çok etkiliymiş. Youtubeda var anlatım videoları gelsinde yapmaya başlayayımm o zaman

Yani senin tercihin bu tabi doktorunu dinlermisin bilemem ama bu cok nadir olcak bir komplikasyon ve ve bence genel anesteziyle epidural konfor açısından karşılaştırılamaz bile..

Benimki de öyle sen beğwn ben alayım diyor bende kendisi düşünüp alsın diye bekledim hep ama baktım hiç almıyor bari seçeyim öyle alsın siyorum
Allahtan belanızımi istiyonuz kiz canınız ne istiyosa begenin iste bosverin ince ayrintiya takilmayin..ben zaten o zevksizlikle.esim asla bisi alsın istemem keske sorsa ne istiyon alayim diye

Mekkeli müşrik cehaleti bunlarınki iyi kızlaru diri diri gömmüyolar

Canım hareketlere ait görüntü filan var mı bende pilates seti var ilk başlarda hamile pilatesi yapıyordum ama son 2 aydır hiç bir şey yapamıyorum çok zorlanıyorum

Evet canım artık her kontrole gittiğinde nst isteyecekler.. Ben 34. Haftandan sonra haftada 1 gideceğim geçen sefer nst ye girdim artık her gidişte nst isteyecek benden..

Olsun düşünmüş almis biz de hiç öyle birşey yok. Belki küçük altın takar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…