- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bizim artık söylememize de gerek yok düşünmemiz bile yeterliValla inş öyledir bende cok uzun zamandır hasta olmuyordum seviniyordum hamilelikte de olmadım diye şom agzımı açtım işte
Burun ameliyatı kadar zor değildir emin olEvet daha once genel anestezi ile burun ameliyatı olmuştum bende uyanırken cok titredim o genel olarak anestezi etkisi bence. Ama kusma vs yaşamamıştım burnum cok acıyordu onu hatırlıyorum şimdi de ameliyat yeri çok mu acıyacak diye korkuyorum tabii
Yaa oylw mi diyorsun suan rahatladım birazBurun ameliyatı kadar zor değildir emin ol
Ben laparoskopi oldum sezeryan oldum ama hiç niri burun ameliyatı kadar zor değildi
En önemli şey manevi destek. Maddi destek şu devirde çok zor, ekonomi çok kötü.Haklısın canım ama İnan çok birşey beklediğimden değil yarım elma gönül alma hesabı bizimki.. bir de başka bir mesajda da bahsetmiştim bize alınmayıp eltiminkilere alındığını görünce daha da sinirleniyorum. Hoş ona da atla deve almıyorlar, ona da bir iki zıbın filan almışlardı.. dediğin gibi duygusal yakınlık konusunda hiçbir sıkıntı yok birbirimizi severiz çok da iyi anlaşırız, annemden daha çok yardımcıdır bana, napalım artık böyle kabullendim. Eşim hep der boşver biz kendimiz alabiliyoruz şükür onlar varsın almasın manevi destekleri yeter diye, öyle kabullenip geçinip gidiyoruz işte..
Yok canım ne takılması yeterki istesin ben seçmeye razıyımAllahtan belanızımi istiyonuz kiz canınız ne istiyosa begenin iste bosverin ince ayrintiya takilmayin..ben zaten o zevksizlikle.esim asla bisi alsın istemem keske sorsa ne istiyon alayim diye
Benimki estetik değildi kıkırdak ve et alındı ama çok zordu uyanması hele felakettiYaa oylw mi diyorsun suan rahatladım birazbende hem estetik operasyon da vardı ilk gün cok acısını hissetmiştim ama o bile ikinci güne pek kalmamıştı. Simdi alttan birde kesik olunca daha zor olur gibi geliyordu
Beklerim kp den onu birazcık severdim bunları ondan duyunca artık görmek bile istemiyorum onuMekkeli müşrik cehaleti bunlarınki iyi kızlaru diri diri gömmüyolar
Benim doktorum 36dan sonra her hafta demişti hepsinde de gireceğiz nstyeKızlar benim haftamda kontrollere ne kadar süreyle gidiyorsunuz ? Ben bugün ilk defa nst ye girdim. Alttaki grafik sancıyı gösteriyodu dimi 40 lardaydı genelde düz çizgi 2 pik var sadece ama beni haftaya tekrar nstye çağırdı her hafta nst ye mi gircez bundan sonra yoksa sancı mı gördü ?
Ben de aldımHanımlar aranızda plates topu alan var mıkaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek ben sipariş ettim bir tane evde hareketlere başlayacağım inşallah
Benim pilates topum var normalde tv karşısına geçip üstünde oturuyordum pilates ten çok oyun niyetine kullandımBen de aldımper kontrol var o zaman soracağım doktora ama şişirdim sadece oturdum ara ara hareket yapmadan o bile O kadar iyi geldi ki bel ağrıma
Ben de aldımper kontrol var o zaman soracağım doktora ama şişirdim sadece oturdum ara ara hareket yapmadan o bile O kadar iyi geldi ki bel ağrıma
Ben de bügün benzer birşey yaşadım ama ben geldiğini fark etmedim çok hareketliydim ve terlemiştim çünkü. Benim oğlanla böğürtlen toplamaya gittim bayağı bir yürüdük e toplarken de eğildim kalktım falan. Sonra oğlan biraz taşlarla oynayım dedi ben de ağaç altına oturdum ıslaklığı o zaman fark ettim. Eve geldik baktım bayağı bir ıslaklık var eyvah bu ne dedim. Söylemesi ayıp kokladım çiş kokuyorBugün gelen damla şeklinde değildi canım ya ondan korktum yarım bardak bi bardak kadar geldi. Havlu peçete koyuyorum 2 adet. Her defasında değiştiriyorum o peçetem ıslanmıştı baya. Altıma kaçırdım resmenrezil etmeseler bizi bare bu sıpalar
Ben tam okuyamadım mesajları bikaç yoruma denk geldim de o arkadaşın üstüne gidildi sanki. Okurken üzüldüm haklıydı çünkü. Tabiki ikisinin de riskleri dezavantajları sonrası sıkıntıları var. Rabbim kolaylaştırsın bize, en hayırlısını versin 1
Bu mesajın gözümden kaçmış afedersin canım. Cevap yazdım sanıyorum o telaşla napcağımı şaşırdımAy inanmıyorum atraksiyon yaşatmış sana dışarıdaiyi olmasına çok sevindim az daha sabretsinler ama çok çok da uzatmasınlar lütfen
Genel anestezi bebeğe geçiyor demişti doktorum bana da. zaten ilk anını görmek istiyordum ilk gebelikte epidural oldum. Ama sonrasında aşırı omuz tutulması yaşadım. Anestezi ile mi ilgili yoksa ameliyathane soğuk beklerken üşüdüm zaten omuzlarım hep tutulur ama bu öyle böyle birşey değildi. Bu sefer de spinal isteyeceğim bakalım. Genel anestezi beni çok korkutuyor. Bilincim yokken vücuduma birşey yapılması fikri hoşuma gitmiyor.Benim genel anestezi olan arkadaşlarım var onlarda da doktorları önermiş. Spinal de bel ve bas agrisi olma olasılığı yüksekmiş. Ve ameliyat sırasında orda olan herseyi duyup bilmekte etkiliyor insanı. Gen3l en rahatı dedi doktorum
Ya seninki yine çiş kokmuşBen de bügün benzer birşey yaşadım ama ben geldiğini fark etmedim çok hareketliydim ve terlemiştim çünkü. Benim oğlanla böğürtlen toplamaya gittim bayağı bir yürüdük e toplarken de eğildim kalktım falan. Sonra oğlan biraz taşlarla oynayım dedi ben de ağaç altına oturdum ıslaklığı o zaman fark ettim. Eve geldik baktım bayağı bir ıslaklık var eyvah bu ne dedim. Söylemesi ayıp kokladım çiş kokuyor. Kendimden utandım valla. Zaten terledim çok. Bir de bu gebelikte hormonlar mı içtiğimiz takviyeler mi bilmiyorum terim bir acayip kokuyor. Günde rahatsız olup kaç defa duş aldığım oluyor. Bir de üstüne çiş olmasın ama ya.
Ben duyuyorum,doktorum normal oldugunu soyledi. Hatta zayif oldugum icin herseyi cok fazla hissettigimi soylediKızlar karnımdan sürekli bebek hareket ederken çıt çıt sesler geliyo eklem sesi gibi başına gelen varmı korkmaya başladım artıkk
Ay benmkide bildiğin grip ama cok benziyormuş birbirine o yuzden ben belirsizlikleşe yaşayamam diye testi yaptırdımBizim artık söylememize de gerek yok düşünmemiz bile yeterli
Şom düşünceliyiz
Geçmiş olsun inşallah negatif tir canım ben de hasta oldum ama çabuk iyileştim benimki grip olduğu çok belliydi yine de korkmadım değil..
Tabiki canım etiketlerim Eylül sonunda da eğitim Yapacağız bir sıkıntı sıkmazsa orada da anlatılanları yazarım youtube faLan videolara da bakarım diyorum bakalım artıkGerçekten mi benim belimde hemen pert oluyor inşallah iyi gelir, sanırım hareket yapmasanda dengede durup belini düz tuttuğun için iyi geliyor vücudunadoktoruna sorarsan benide etiketlermisin merak ettim benim son kontrolüm ekimin başında
Sağolasın canım inşallah darısı sizlere olsunkelebekmkelebek @Dnzaysednz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim çok rahat keyifli doğumlar diliyorum Ne güzel bebeklerinizin o güzel kokusunu derince çekebileceksiniz erkenden içinize
Ben de herseyimi annemle yaptim ,esim yurtdisinda.Kayinvalidem sagolsun 10km uzaktan gelipte ne yaptin nasil oldu ,bende bi isin ucundan tutayim diyemedi.Takma olsun düşünmüş ya o bile yeter bizim ki çocuklara birer tane battaniye aldı ne bana ne çocuklara daha iğne almadı sen bilezik beğenmiyorsuntemizliği çocukların hazırlığını herşeyi kendi basımıza yaptık gelip de bakmadı bile bence şükür et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?