2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla inş öyledir bende cok uzun zamandır hasta olmuyordum seviniyordum hamilelikte de olmadım diye şom agzımı açtım işte
Bizim artık söylememize de gerek yok düşünmemiz bile yeterli
Şom düşünceliyiz

Geçmiş olsun inşallah negatif tir canım ben de hasta oldum ama çabuk iyileştim benimki grip olduğu çok belliydi yine de korkmadım değil..

Burun ameliyatı kadar zor değildir emin ol
Ben laparoskopi oldum sezeryan oldum ama hiç niri burun ameliyatı kadar zor değildi

Burun ameliyatı kadar zor değildir emin ol
Ben laparoskopi oldum sezeryan oldum ama hiç niri burun ameliyatı kadar zor değildi
Yaa oylw mi diyorsun suan rahatladım biraz bende hem estetik operasyon da vardı ilk gün cok acısını hissetmiştim ama o bile ikinci güne pek kalmamıştı. Simdi alttan birde kesik olunca daha zor olur gibi geliyordu

En önemli şey manevi destek. Maddi destek şu devirde çok zor, ekonomi çok kötü.

Allahtan belanızımi istiyonuz kiz canınız ne istiyosa begenin iste bosverin ince ayrintiya takilmayin..ben zaten o zevksizlikle.esim asla bisi alsın istemem keske sorsa ne istiyon alayim diye
Yok canım ne takılması yeterki istesin ben seçmeye razıyım
Benim eşiminde zeki uymuyor bana zaten

Yaa oylw mi diyorsun suan rahatladım biraz bende hem estetik operasyon da vardı ilk gün cok acısını hissetmiştim ama o bile ikinci güne pek kalmamıştı. Simdi alttan birde kesik olunca daha zor olur gibi geliyordu
Benimki estetik değildi kıkırdak ve et alındı ama çok zordu uyanması hele felaketti

Benim doktorum 36dan sonra her hafta demişti hepsinde de gireceğiz nstye

Hanımlar aranızda plates topu alan var mı kaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek ben sipariş ettim bir tane evde hareketlere başlayacağım inşallah
Ben de aldım per kontrol var o zaman soracağım doktora ama şişirdim sadece oturdum ara ara hareket yapmadan o bile O kadar iyi geldi ki bel ağrıma

Ben de aldım per kontrol var o zaman soracağım doktora ama şişirdim sadece oturdum ara ara hareket yapmadan o bile O kadar iyi geldi ki bel ağrıma

Gerçekten mi benim belimde hemen pert oluyor inşallah iyi gelir, sanırım hareket yapmasanda dengede durup belini düz tuttuğun için iyi geliyor vücuduna doktoruna sorarsan benide etiketlermisin merak ettim benim son kontrolüm ekimin başında

Ben de bügün benzer birşey yaşadım ama ben geldiğini fark etmedim çok hareketliydim ve terlemiştim çünkü. Benim oğlanla böğürtlen toplamaya gittim bayağı bir yürüdük e toplarken de eğildim kalktım falan. Sonra oğlan biraz taşlarla oynayım dedi ben de ağaç altına oturdum ıslaklığı o zaman fark ettim. Eve geldik baktım bayağı bir ıslaklık var eyvah bu ne dedim. Söylemesi ayıp kokladım çiş kokuyor . Kendimden utandım valla. Zaten terledim çok. Bir de bu gebelikte hormonlar mı içtiğimiz takviyeler mi bilmiyorum terim bir acayip kokuyor. Günde rahatsız olup kaç defa duş aldığım oluyor. Bir de üstüne çiş olmasın ama ya.

Ay inanmıyorum atraksiyon yaşatmış sana dışarıda iyi olmasına çok sevindim az daha sabretsinler ama çok çok da uzatmasınlar lütfen
Bu mesajın gözümden kaçmış afedersin canım. Cevap yazdım sanıyorum o telaşla napcağımı şaşırdım Hem de ne atraksiyon hem arkadaşla konuşuyorum o sırada belli etmemeye çalışıyorum su mu acaba diye düşünüyorum 3 tane canlı ders tutanağı yazmam lazım kağıtlar önümde bi daha okula gitmicem diye. Suysa ve doğum başlarsa napcam diye bin türlü senaryo yazdım kafamda ay dışarda su gelmesi hiç iyi olmazmış evdeyken gelir inşAllah
Dediğin gibi az daha sabretsinler tabi çok da uzatmasınlar şöyle 2 hafta sonra süper olur beklerizz

Genel anestezi bebeğe geçiyor demişti doktorum bana da. zaten ilk anını görmek istiyordum ilk gebelikte epidural oldum. Ama sonrasında aşırı omuz tutulması yaşadım. Anestezi ile mi ilgili yoksa ameliyathane soğuk beklerken üşüdüm zaten omuzlarım hep tutulur ama bu öyle böyle birşey değildi. Bu sefer de spinal isteyeceğim bakalım. Genel anestezi beni çok korkutuyor. Bilincim yokken vücuduma birşey yapılması fikri hoşuma gitmiyor.

Ya seninki yine çiş kokmuş boşver iyi telaş yapmamışsın benimki hiç kokmuyordu. Buralar hâlâ çok sıcak ne biçim su içmişsem suydu resmen çiş felan olamadan kokmadan inmiş aşağa evet ter olayı bende de öyle canım her gün duş her gün duş valla bezdum artık bu sıcaklardan. Kış gelsin artık

Ay benmkide bildiğin grip ama cok benziyormuş birbirine o yuzden ben belirsizlikleşe yaşayamam diye testi yaptırdım

Tabiki canım etiketlerim Eylül sonunda da eğitim Yapacağız bir sıkıntı sıkmazsa orada da anlatılanları yazarım youtube faLan videolara da bakarım diyorum bakalım artık

Ben de herseyimi annemle yaptim ,esim yurtdisinda.Kayinvalidem sagolsun 10km uzaktan gelipte ne yaptin nasil oldu ,bende bi isin ucundan tutayim diyemedi.
Esim de haklisin ama kenderi dusunmuyorsa ben ne diyebilirim takma diyor ,peki diyorum geciyorum .Dogum hediyesi alacaklarini da hic sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…