- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
Aminnn canım sağolasın inşallah. Kendimi topladığımda yazacağım nasipseAşılar sonra yapılabiliyormu ki ilk defa duydum inan..zamanı var geçirilmemesi gerekiyor diye biliyorum hatta bazılarının
Tövbe de kız ne ölmesi Allahın izniyle çıkmaz bişi soğuk algınlığıdır korona çiktı cikali baska turlu hasta olacagimiz aklimiza gelmiyor hic hemen aklimiza o geliyor
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canım..Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun kolaylik versin
Tabiki canım etiketlerim Eylül sonunda da eğitim Yapacağız bir sıkıntı sıkmazsa orada da anlatılanları yazarım youtube faLan videolara da bakarım diyorum bakalım artık
İyi ki annelerimiz varBen de herseyimi annemle yaptim ,esim yurtdisinda.Kayinvalidem sagolsun 10km uzaktan gelipte ne yaptin nasil oldu ,bende bi isin ucundan tutayim diyemedi.
Esim de haklisin ama kenderi dusunmuyorsa ben ne diyebilirim takma diyor ,peki diyorum geciyorum .Dogum hediyesi alacaklarini da hic sanmiyorum
Rabbim kazasiz belasiz kucağina almayi nasip etsin bebişleriniCanım hayırlısıyla 9.30 da benden önce bir sezeryan daha varmış aksilik olmazsa inşallah 9.30 da alacaklar Sabah 7 de yatışımızı yapmış olacağız yarın.
Kıyamam ben sana alıp göndereyim kız
Amin canım inşallah darısı sizlerin başına olsun sağlıkla hepimiz kavuşalımRabbim kazasiz belasiz kucağina almayi nasip etsin bebişleriniben bile hecan yaptim valla
Lafa gelince herseye annen kosuyor ,biz birsey yapamiyoruz diyor ama yapilani da gormeye gelmiyor.İyi ki annelerimiz varSenin gene 10 km uzaklıktaymış benim taşındı 1 ay önce taşınmadan önce 3 sokak altmdaydı da gelmedi daha üstelik geldiğinde de annem neden ona çay yapayım dememiş diye surattt astı küstü ayağına hizmet bekledi sanki bizde hizmet edecek hal kalmış gibi. Boşver almasınlar da en azından diyorum şunu da ben yaptım diyemeyecek
Haftada 1 gidiyorum her gittigimde sokuyor nst ye bi sikayetim yok girmesem olmazmi diyorum olmaz diyor:)Kızlar benim haftamda kontrollere ne kadar süreyle gidiyorsunuz ? Ben bugün ilk defa nst ye girdim. Alttaki grafik sancıyı gösteriyodu dimi 40 lardaydı genelde düz çizgi 2 pik var sadece ama beni haftaya tekrar nstye çağırdı her hafta nst ye mi gircez bundan sonra yoksa sancı mı gördü ?
Hanımlar aranızda plates topu alan var mıkaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek ben sipariş ettim bir tane evde hareketlere başlayacağım inşallah
Kızlar nerden aldınız acaba tavsiye edebileceğiniz bi site, yer var mı ? Ben de almak istiyorum bi süredirBen de aldımper kontrol var o zaman soracağım doktora ama şişirdim sadece oturdum ara ara hareket yapmadan o bile O kadar iyi geldi ki bel ağrıma
Çok değişikler ya gerçekten Birbirlerini aratmaz seninkiyle benimki eminim. Bana da telefon edip annen de yalnız kaldı annene kaldı diyo geldiği ettiği yok hiç mi özenmedin ya bi kıyafetleri gel yıkansın tertemiz gör yerleştir sende şahit ol hepsine. Lafa gelince adet günüme kadar sorardı oldun mu diye. Ay çok değişikler inan ki çok değişikler Allah bize sabır versinLafa gelince herseye annen kosuyor ,biz birsey yapamiyoruz diyor ama yapilani da gormeye gelmiyor.
Gecen gun biz ugradik hayirsiz kaynana dedim,hayirsiz gelin dedi .Bu halimle ne bekliyorsa anlamadim .Zaten tedavi surecimde de bir kap yemem yapip gondermedi ustune bizi caya cagirdibenim yemek bile onune geliyor,o beni ayagina caya cagiriyor.
Sanirim yapilari ayniÇok değişikler ya gerçekten Birbirlerini aratmaz seninkiyle benimki eminim. Bana da telefon edip annen de yalnız kaldı annene kaldı diyo geldiği ettiği yok hiç mi özenmedin ya bi kıyafetleri gel yıkansın tertemiz gör yerleştir sende şahit ol hepsine. Lafa gelince adet günüme kadar sorardı oldun mu diye. Ay çok değişikler inan ki çok değişikler Allah bize sabır versin
Canım hayırlısıyla 9.30 da benden önce bir sezeryan daha varmış aksilik olmazsa inşallah 9.30 da alacaklar Sabah 7 de yatışımızı yapmış olacağız yarın.
Kıyamam ben sana alıp göndereyim kız
Canım 2 -3 hafta gerideyse sorun olarak görüyolar. Benim de 10 gün geride geçen hafta 125gr almıştı, bu hafta 289 gr almış. Her hafta aynı olmayabilir. Plasentanın verimsiz bir yerine yerleşiyo daha az besleniyo. Ben de her hafta gidiyorum kontrolekizlar bende ciktim muayeneden bebegim 10 gun geride cikti bel cevresi ve kilosu gecen hafta cok iyi kilo almisti bu kontrolde haftada 100 gram almis 2625 olmus doktor yakindan takip edecegini eger boyle devam ederse bebegi alabilecegini soyledi cok kafam karisti yarin baska bir doktora daha gidecegim
Orası A anidefteriBir de doğum tablosu mu yapsak doğuran arkadaşları görsek
Ben de kendimi bildim bileli kız çocuk çok isterdim ama Allah ikisini de erkek nasip etti. İlk çocuk erkek olunca açıkçası ikincisinin de erkek olmasına sevindim. Şimdi iyiki de erkek olmuş diyorum ikisi de. Buna alıştım herhalde.Bende ilk çocuğumun kız olmasını isterdim ama rabbim erkek evladı daha hayırlı gördü
Evet aynı bence deSanirim yapilari ayni
Ben de fazla birsey beklemiyorum ama insan merak etmez mi ya ne aldilar ne yaptilar diye ki benim esim yanimda yok ,cogu seyi tekbasima yaptim .Ki gorumcem ile kirkimiz karisacak ,muhtemelen dogum ve sonrasinda da yanimda olamayacak .bunu dusunup oncesinde benim yanimda olabilirdi.
Senin de yarin dogumun varmis,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm.Darisi bize insallah
Çok şükür gelsinler sağlıkla inşallah sağolasın canım çok teşekkür ederimOlleyy bebişler geliyooaçtık kucakları bekliyoruz. Sana başarılı, sağlıklı doğumlar canım.
Allah sana peygamber sabri vermis valla ben ki 8 aylik hamile hizmet edicem bi de.
Bencil Pislik beee!
Uçuğa krem sürülmüyormu benim oğlumun uçuk kremi vardı bephantol onu sürdümArkadaşlar bir tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum. Hamilelikte bildiğiniz gibi dudakta uçuk olunca vectavir, zovirax vs kullanamıyoruz. Bende uçuk çıktı ve ilk gün protex içi sarı olansabunla yıkayıp yıkayıp temiz selpakla kuruttum ve hiç ellemedim. Ertesi gün de steril şekilde patlattım ve içini boşalttım tekrar protexle tüm gün yıkayıp temiz selpakla hafif bastırarak kuruttum. Artıknyara formuna girdi ve 2. Gün. kaşıntı vs geçti iyileşmeye başladı. Ama ellemeyin hiç kaşınınca sürekli protexle yıkayıp selpakla kuru tutun. Yaşayan bilir çok sıkıntılı olur uçuk bu formül işe yarayınca paylaşayım dedim belki birinin işine yarar.
Ayrıca annem de ara ara onla taharet alınca da kaşıntıya iyi geldiğini söyledi.
İnşAllah kimsenin ihtiyacı olmaz ama bu da burada dursun. Arayan bulur inşallah
Bgn iyice arttı diyebilirim koku duygum gitti koku gidince tatta gidiyo bence yarın biraz daha hafifler diye umuyorum testte iğrenc bsydi ağladım öğürdüm filan ZTen cok hassasım hem hastalık hem hamilelik yazık test yapan kız üzüldü baya yardım edeyim koluma girin filan diyo dedm sizi riske atmayım 2 dk otrym eşim gelir smdi dedmBugün nasılsın? Test yapılırken nasıl hissettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?