2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aminnn canım sağolasın inşallah. Kendimi topladığımda yazacağım nasipse

İyi ki annelerimiz var Senin gene 10 km uzaklıktaymış benim taşındı 1 ay önce taşınmadan önce 3 sokak altmdaydı da gelmedi daha üstelik geldiğinde de annem neden ona çay yapayım dememiş diye surattt astı küstü ayağına hizmet bekledi sanki bizde hizmet edecek hal kalmış gibi. Boşver almasınlar da en azından diyorum şunu da ben yaptım diyemeyecek

Rabbim kazasiz belasiz kucağina almayi nasip etsin bebişleriniben bile hecan yaptim valla

Lafa gelince herseye annen kosuyor ,biz birsey yapamiyoruz diyor ama yapilani da gormeye gelmiyor.
Gecen gun biz ugradik hayirsiz kaynana dedim,hayirsiz gelin dedi .Bu halimle ne bekliyorsa anlamadim .Zaten tedavi surecimde de bir kap yemem yapip gondermedi ustune bizi caya cagirdi benim yemek bile onune geliyor,o beni ayagina caya cagiriyor.

Haftada 1 gidiyorum her gittigimde sokuyor nst ye bi sikayetim yok girmesem olmazmi diyorum olmaz diyor:)

Hanımlar aranızda plates topu alan var mı kaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek ben sipariş ettim bir tane evde hareketlere başlayacağım inşallah
Ben de aldım per kontrol var o zaman soracağım doktora ama şişirdim sadece oturdum ara ara hareket yapmadan o bile O kadar iyi geldi ki bel ağrıma
Kızlar nerden aldınız acaba tavsiye edebileceğiniz bi site, yer var mı ? Ben de almak istiyorum bi süredir

Çok değişikler ya gerçekten Birbirlerini aratmaz seninkiyle benimki eminim. Bana da telefon edip annen de yalnız kaldı annene kaldı diyo geldiği ettiği yok hiç mi özenmedin ya bi kıyafetleri gel yıkansın tertemiz gör yerleştir sende şahit ol hepsine. Lafa gelince adet günüme kadar sorardı oldun mu diye. Ay çok değişikler inan ki çok değişikler Allah bize sabır versin

Sanirim yapilari ayni
Ben de fazla birsey beklemiyorum ama insan merak etmez mi ya ne aldilar ne yaptilar diye ki benim esim yanimda yok ,cogu seyi tekbasima yaptim .Ki gorumcem ile kirkimiz karisacak ,muhtemelen dogum ve sonrasinda da yanimda olamayacak .bunu dusunup oncesinde benim yanimda olabilirdi.
Senin de yarin dogumun varmis,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm.Darisi bize insallah

Olleyy bebişler geliyoo açtık kucakları bekliyoruz. Sana başarılı, sağlıklı doğumlar canım.

Arkadaşlar bir tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum. Hamilelikte bildiğiniz gibi dudakta uçuk olunca vectavir, zovirax vs kullanamıyoruz. Bende uçuk çıktı ve ilk gün protex içi sarı olansabunla yıkayıp yıkayıp temiz selpakla kuruttum ve hiç ellemedim. Ertesi gün de steril şekilde patlattım ve içini boşalttım tekrar protexle tüm gün yıkayıp temiz selpakla hafif bastırarak kuruttum. Artıknyara formuna girdi ve 2. Gün. kaşıntı vs geçti iyileşmeye başladı. Ama ellemeyin hiç kaşınınca sürekli protexle yıkayıp selpakla kuru tutun. Yaşayan bilir çok sıkıntılı olur uçuk bu formül işe yarayınca paylaşayım dedim belki birinin işine yarar.
Ayrıca annem de ara ara onla taharet alınca da kaşıntıya iyi geldiğini söyledi.

İnşAllah kimsenin ihtiyacı olmaz ama bu da burada dursun. Arayan bulur inşallah

Canım 2 -3 hafta gerideyse sorun olarak görüyolar. Benim de 10 gün geride geçen hafta 125gr almıştı, bu hafta 289 gr almış. Her hafta aynı olmayabilir. Plasentanın verimsiz bir yerine yerleşiyo daha az besleniyo. Ben de her hafta gidiyorum kontrole

Bende ilk çocuğumun kız olmasını isterdim ama rabbim erkek evladı daha hayırlı gördü
Ben de kendimi bildim bileli kız çocuk çok isterdim ama Allah ikisini de erkek nasip etti. İlk çocuk erkek olunca açıkçası ikincisinin de erkek olmasına sevindim. Şimdi iyiki de erkek olmuş diyorum ikisi de. Buna alıştım herhalde.

Evet aynı bence de karantinadaydı 14 gündür yarın bitecek karantinası kayınvalidemin iş yerinde birisinde çıkınca tedbir amaçlı dur evde dediler her gün arayıp tansiyonum çıktı yok ne biliyim ne diyor ben onun yerine olsam yarın çıkacaksın gelinim doğum yapacak sarma sararım börek yaparım evde oturup duracağıma kendi kendimi hasta edeceğime yok ama nerde onda öyle düşünceler ancak arayıp ben iyi değilim diyo bana ben napim 8.5 aydır evdeyim dedim yatıyorum.
Sağol canım darısı size olsun inşallah
Olleyy bebişler geliyoo açtık kucakları bekliyoruz. Sana başarılı, sağlıklı doğumlar canım.
Çok şükür gelsinler sağlıkla inşallah sağolasın canım çok teşekkür ederim

[/QUOTE]
Allah sana peygamber sabri vermis valla ben ki 8 aylik hamile hizmet edicem bi de.
Bencil Pislik beee!

Sınav işte canım Herkesin bir sınavı var buda benim sınavım işte
Kimse için değil sırf Rabbim in rızasını kazanmak için sabrediyorum
Hamilelikte insan iki güzel kelime ince düşünce bekliyor daha bir hassas oluyoruz
Nasıl boğazından geçti bilmiyorum çok ağlamıştım o gün Allah biliyor ya içime oturmuştu
Konu alıp alamamak değil artık herşeyin kolayı var telefon açıyorsun kapına geliyorda
Konu değer görmek ve kendini değerli hissetmek aslında
Bu yüzden ben bir hamile yada lohusa gördüğümde bebekle değil direkt anne ile ilgilenirim onun duygularına biraz da olsa dokunsam zaten bebeğe dokunmuş olurum diye
Neyseki eşim öyle değil babam bile derdi bu çocuk bu aileden nasıl çıkmış diye

Uçuğa krem sürülmüyormu benim oğlumun uçuk kremi vardı bephantol onu sürdüm

Bugün nasılsın? Test yapılırken nasıl hissettin?
Bgn iyice arttı diyebilirim koku duygum gitti koku gidince tatta gidiyo bence yarın biraz daha hafifler diye umuyorum testte iğrenc bsydi ağladım öğürdüm filan ZTen cok hassasım hem hastalık hem hamilelik yazık test yapan kız üzüldü baya yardım edeyim koluma girin filan diyo dedm sizi riske atmayım 2 dk otrym eşim gelir smdi dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…